• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femaraya başlayacağım tecrubeli arkadaşlar burayaaa🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet kullandım dün kontrol e gittim.2.denemem benim 19 mm lik bi yumurta vardı doktor ovitrelle iğne verdi dün 1 gibi vuruldum
Ahhh ne guzel hadi hayirlisi sizede insllah tutar. Bende ikinciye basladim bide size bisey sorsam benim 2. Deneme 2. Gunum ama benim ilk adetm 3 gun sadece kahverengi geldi 1 gun kesildi bugun adetin 5 gunu yogun geciyo ilactan olabilirmi ilk once korktum yerlesmeyse ve ben ilaca devam ediyosam diye test yaptim kahverengiler varken negatif acaba sende boyle karisik bir durum oldumu

Ahhh ne guzel hadi hayirlisi sizede insllah tutar. Bende ikinciye basladim bide size bisey sorsam benim 2. Deneme 2. Gunum ama benim ilk adetm 3 gun sadece kahverengi geldi 1 gun kesildi bugun adetin 5 gunu yogun geciyo ilactan olabilirmi ilk once korktum yerlesmeyse ve ben ilaca devam ediyosam diye test yaptim kahverengiler varken negatif acaba sende boyle karisik bir durum oldumu
Ilacın etkisidir diye düşünüyorum benim normal oldu reglim her zaman ki yoğunlukaydi renkte kırmızı şu an kan rengiyle açılmıştır adetiniz

Ilacın etkisidir diye düşünüyorum benim normal oldu reglim her zaman ki yoğunlukaydi renkte kırmızı şu an kan rengiyle açılmıştır adetiniz
Tesekkurler cevap icin... bana igneye gerek gormedi dr. Hatta 3 ay ic dedi cagirmadi da Allaha emanet ilerliyorum anlicaniz.. yumrtanin catladigini da anliyorum bu ilacla bakalim insallah bize kismet olur hayirlisiyla

Tesekkurler cevap icin... bana igneye gerek gormedi dr. Hatta 3 ay ic dedi cagirmadi da Allaha emanet ilerliyorum anlicaniz.. yumrtanin catladigini da anliyorum bu ilacla bakalim insallah bize kismet olur hayirlisiyla
Aaa olur mu hiç 3 ay iç. size adetin 2.günü hormon testi yapıp ona göre devam ettirilmeli femerayi .doktor daha iyi bilir tabi ama benim.doktorum öyle ilerlemiyor her seferinde hormon bakar

Aaa olur mu hiç 3 ay iç. size adetin 2.günü hormon testi yapıp ona göre devam ettirilmeli femerayi .doktor daha iyi bilir tabi ama benim.doktorum öyle ilerlemiyor her seferinde hormon bakar
Yok bana hormon bakmadan daha femara verdi ama ben 4 dr. Degistirdim elimde hormon testlerim vardi pko goruntum var.. artik esimde yoruldu doktorlardan artik onada dr. Demiyorum desem hic ikiletmez ama su 2 yilda verdigimiz paraninda hesabi yok artikk bide kilo sorunumda var vermeye calisiyorum verdimde cok.. basinida sisirdimm tatlimm

Yok bana hormon bakmadan daha femara verdi ama ben 4 dr. Degistirdim elimde hormon testlerim vardi pko goruntum var.. artik esimde yoruldu doktorlardan artik onada dr. Demiyorum desem hic ikiletmez ama su 2 yilda verdigimiz paraninda hesabi yok artikk bide kilo sorunumda var vermeye calisiyorum verdimde cok.. basinida sisirdimm tatlimm
Estağfurullah buraya dertlesmeye çözüm bulmaya geliyoruz.Rabbim hepimize nasip eder inşallah zor süreç maddi manevi yorucu üzülen anne de baba da

Estağfurullah buraya dertlesmeye çözüm bulmaya geliyoruz.Rabbim hepimize nasip eder inşallah zor süreç maddi manevi yorucu üzülen anne de baba da
Gercekten artik biraktim herseyi olursa olur bu ay olmadi 1 aylik daha var femaram bakalim Allah ne nasip ederse artik. Rabbim her isteyene nasip etsin insallah. Se istanbuldamisin dr.kimdir acaba

Ya ciddimisiniz bir tık da olsa umut yeşerdim şuan..Allah razı olsun..ama doktor hamilesiniz diyemem diyince beynimden vurulmuşa döndüm gene yumurtamı gösterdi bak çatlamış dedi sadece...ben iğne vurulmadım bu ay kendiliğin çatladı iğnesiz (bu bile beni mutlu etti ama)... Normalde pkos um adetim 70-42 günde ama bu ay femara kullandım gene o zaman 28-29 günde bir oluyor.. Ne zaman kan testi yapmalıyım sizce..Yada kan vermeliyim..
Kan verdin mi canm

Kan verdin mi canm
canımm ben 29 unda genel kan verdim onda beta yada bakılmış 3 gun once 5,44 tü ama batıma daha 4 gun var. Doktora sordum bunu ciddiye alma dedi bebek var diyemem dedi biraz bekleyip yeniden yaptır dedi artmışmı diye bak. Haftasonunu bekliyorum şimdi.. Umutlandım biraz ama geen en iyisini rabbim bilir. bakalım :(

Hayır moral bozmayın kese 5.haftada gözükür hiç canınızı sıkmayın siz.hamilelik kanda çıksa bile kese hemen gözükmüyor iğneyi ayın kaçında b vurulmustunuz
iğne vurulmadım ben bu ay kendiliğinden çatladı 19 unda gittiğimde çatladı demişti.. 29 unda kan verdim beta 5,44 çıktı..bakalım :(

kuzular malesef kimyasal gebelik :KK43: bu ayda doğru zaman değilmiş.. Şimdi gene yarından itibaren femara kullanıcam bakalım .. Siz napıyosunuz..
:( uzuldum canın sağolsun olur inşallah en kısa zamanda sağlıklı bebisler...benim bat 15 ekim 10 gün daha bekleyeceğiz nasip bakalım 29 unda dr bana tekrar ovitrelle verdi.19 mm olmuştu yumurta bekliyoruz bakalım

kuzular malesef kimyasal gebelik :( bu ayda doğru zaman değilmiş.. Şimdi gene yarından itibaren femara kullanıcam bakalım .. Siz napıyosunuz..
Valla bende kullandim bu ay cumartesi hap bitti simdi yumurtanin catlamasini beklicem cunku dr. Yok 1 ay baska dr. Yonlendirmedi cunku erkek dr.vardi istemedim bu ay kendi basimayim nolcak bilmiyorum

Back
X