Femara ve ovulasyon testi erken koyulaşma

LeoDilara59

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2023
189
51
18
27
Kızlar merhaba her ay süren hüsran çabalarım Nisan'da histeroskopi oldum Dr bu ay femara başladı 30 Mayıs'ta adet oldum 31 inde akşam ilaca başladım Dr muayne etti rahim çok kist falan hiç birşey yok ilacın 4. Üncü gunundeyim Ovulasyon la takip edicem dr 12 sinde cagaedi ama çok geç çünkü ben 28 günde adet olsamda erken yumurtlama olur her zaman uzatmiyim kusura bakmayın bı bakabilirmisiniz sanki erken yumurtliycam eşimle degerlendirmeye baslamalimiyim dr a bişey soramadım

Eklentiler

• IMG20240603195420.jpg
    172,2 KB · Görüntüleme: 48
Daha yeni koyulaşıyo pik olmasına daha var bence, pik görene kadar gün aşırı devam edin pik ve çatlama günlerinde de 2 gün üst üste değerlendirebilirsiniz

Daha yeni koyulaşıyo pik olmasına daha var bence, pik görene kadar gün aşırı devam edin pik ve çatlama günlerinde de 2 gün üst üste değerlendirebilirsiniz
Teşekkür ederim adetin 5. Günü dün bitti o yüzden biraz korkuyorum kist olmasındanda takip etme ihtiyacı hissettim yumurta çatlama sorunum var benim tavsiye edebileceğiniz iğne dışında bir yiycek ya da bitki varmıdır klomen iki kere kist yaptı çok üzülmüştüm

Havuç çatlatır diye burada çok görmüştüm, ben de 4 gün femara kullandım 5.gün doktora gittiğimde 19 20 mm yumurta vardı. Birkaç gün sonrası için tekrar gel çatlamadıysa iğne yaparız demişti. Sonraki gidişime kadar sabah akşam çiğ havuç yemiştim. Etkisi oldu mu bilmiyorum ama çatlamışlardı iğneye gerek kalmamıştı

Femarayı kaç gün kullanacaksan bittiği zaman git bence doktora, 12si bana da geç geldi kiste dönme ihtimali olabilir öyle çatlatma için geç kalınırsa

Yarın son 5 gün sabah akşam için dedi yarın testim muhtemelen daha koyu olcak Çarşamba gitsem geç kalirmiyim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…