Aynen öyle canım artık adeti bekleyeceğim. Büyük ihtimalle 2 güne olurum. Geçen ay iğneden sonra 17. gün oldum bu ayda 17.gün olursam 2 gün kaldı. İnşallah sen güzel haberi verirsinGünaydın skma canını Herşey Allahtan
Neden bilmiyorum pek umudum yokAynen öyle canım artık adeti bekleyeceğim. Büyük ihtimalle 2 güne olurum. Geçen ay iğneden sonra 17. gün oldum bu ayda 17.gün olursam 2 gün kaldı. İnşallah sen güzel haberi verirsin
Aynen hayırlısı olsun artık ne diyelim:) Yok araştırmadım valla nasıl bir şey bilmiyorum çok tedirginimNeden bilmiyorum pek umudum yokhayırlısı olsun bakalım bu ay neler bekliyor bizi iğne tedavisini araştırdınmı hiç
Bende henüz araştırmadım akşam bakim merak ettimAynen hayırlısı olsun artık ne diyelim:) Yok araştırmadım valla nasıl bir şey bilmiyorum çok tedirginim
Bende henüz araştırmadım akşam bakim merak ettim
aynen bakmak lazım nedir ne değildirBende henüz araştırmadım akşam bakim merak ettim
Zor değildir inşAllhaynen bakmak lazım nedir ne değildir
Ay amin inşallah ben zaten kendim o iğneyi yapamam eşim hiç yapamaz. Nasıl olacak bilmiyorumZor değildir inşAllh
Okudum da şimdi hergün iğne vuruluyormuşşun hani ilaç yerine iğne sonrada çatlama iğnesi yaxıyor çatlama iğnesi seni sarstımı ?Ay amin inşallah ben zaten kendim o iğneyi yapamam eşim hiç yapamaz. Nasıl olacak bilmiyorum
İşte o her gün iğneyi ben yapamam yaptırmam lazım. Çatlatma iğnesi bende acayip şişkinlik gaz sancı yapıyor birde bu ay çok sivilcem oldu ondan mı biliyorum amaOkudum da şimdi hergün iğne vuruluyormuşşun hani ilaç yerine iğne sonrada çatlama iğnesi yaxıyor çatlama iğnesi seni sarstımı ?
Hadi ya Şuan tırstım sivilce istememİşte o her gün iğneyi ben yapamam yaptırmam lazım. Çatlatma iğnesi bende acayip şişkinlik gaz sancı yapıyor birde bu ay çok sivilcem oldu ondan mı biliyorum ama
Valla ondan mı bi ara çok çikolata yedim ondan mı bil miyorum artıkHadi ya Şuan tırstım sivilce istemem
Bu arada 1 saatir sağ kasığımda çok batma var minik minik anlamadımHadi ya Şuan tırstım sivilce istemem
HastalanmadınmıııBu arada 1 saatir sağ kasığımda çok batma var minik minik anlamadım
Ben çatlama iğnesi olmadım ya ondan yaşamadımValla ondan mı bi ara çok çikolata yedim ondan mı bil miyorum artıksende olmadı mı hiç etki vs peki:))
Henüz olmadım ama şu an karnım ve belim çok ağrıyor geliyor yani çünkü geçen ayda iğnenin 17.günü oldum bugün de iğnenin 17.günü olacağım belliHastalanmadınmııı
Yaa doğruBen çatlama iğnesi olmadım ya ondan yaşamadım
Bugün mü ? Olmazsın inşAllahHenüz olmadım ama şu an karnım ve belim çok ağrıyor geliyor yani çünkü geçen ayda iğnenin 17.günü oldum bugün de iğnenin 17.günü olacağım belli
Evet bugün iğnenin 17. Günü ama geçen ay 16 ocakta oldum yani 30 günde bir olduğum varsayılırsa adetime göre daha 2 gün var ama iğneye göre gün bugün çık karışıkBugün mü ? Olmazsın inşAllah
16 sını baz almaman gerekiyor diye biliyorum iğne etkisini almalısın yani 1/2 güne olmazssan bence iyi bi sonuç çıkabilir hiç test yapmadınmıı ay ben dayanamam senin yerinde olsamEvet bugün iğnenin 17. Günü ama geçen ay 16 ocakta oldum yani 30 günde bir olduğum varsayılırsa adetime göre daha 2 gün var ama iğneye göre gün bugün çık karışık
Şimdi geçen ay 17. günde oldum bugünde tam 17. günüm o yüzden bugünde geçsin gelmezse o zaman yaparım. ben yaptım ama çıkmadı teste bir şey o yüzden umudum yok heyecanımda yok ondan rahatım. pazartesi günü yaptım testi ama yoktu16 sını baz almaman gerekiyor diye biliyorum iğne etkisini almalısın yani 1/2 güne olmazssan bence iyi bi sonuç çıkabilir hiç test yapmadınmıı ay ben dayanamam senin yerinde olsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?