O olayı duydum eskiden hatta sıcak yere oturularmışhahaha bencede yani bende öyle düşünüyorumakşam deniyim o zaman şimdi işteyim maalesef. akşam sıcak sıcak alıyım aynen sonrada sürüp sarayım bende inşallah etki eder. aslında saana ne diyeceğim bana gelinimiz bir şey söyledi ona da kendi gelinleri söylemiş ahahaha yumurtlama zamanı beline yakı yapıştıracakmışsın. Hamile kalmayı kolaylaştırıyor dedi. hatta o öyle kalmış hamile
Hahahhaha ben bu ay olmazsa denicem heralde yaO olayı duydum eskiden hatta sıcak yere oturularmışama denermiyim bilemiyorum bu arada kalıcı bi çözüm değil bugün akşama doğru tekrar ağırmaya başladı biraz biraz ama akşama kadar bişeyim yoktu
Kan yarınmı vericeksiiinHahahhaha ben bu ay olmazsa denicem heralde yaaaa geçici he o zaman beklicez geçsin diye benimde ara ara ağrıyor valla artık adeti beklicem
Eşim verme diyor bekleyelim diyor bende verip beklemeyip umut etmek istemiyorum açıkçası geçen ay çok ümitlendim olmadı. Test evde yaparım olmadı pazar güni 14.gün olavak iğneninKan yarınmı vericeksiiin
Amiiin 14 gün sonra kan verin diyorlar ama sen vermedin mi kan ya da doktorun istemedimi ?
Beta hcg niz baya düşükmüş. Ben de 2018de ilk hamileligimı 3 haftalikken ogrendimBu şekilde beta görüp sonra artan varmı onu merak ettüm
Anladım canım mantıklıEşim verme diyor bekleyelim diyor bende verip beklemeyip umut etmek istemiyorum açıkçası geçen ay çok ümitlendim olmadı. Test evde yaparım olmadı pazar güni 14.gün olavak iğnenin
Teşekkür ederim inşAllahBeta hcg niz baya düşükmüş. Ben de 2018de ilk hamileligimı 3 haftalikken ogrendim
.hcg 501 idi ama 5 haftalikken düşük yaptım..düşük yaptığım zamanki hcg de 1300du..sağlıksız gebelik olmuş dedi doktor..o zamandan sonra daha hamilelik yasamadminşallah olumlu sonuçlar alırsınız
Canım naptın dayanabiliyormusun yapmadanEşim verme diyor bekleyelim diyor bende verip beklemeyip umut etmek istemiyorum açıkçası geçen ay çok ümitlendim olmadı. Test evde yaparım olmadı pazar güni 14.gün olavak iğnenin
Zor dayanıyorum canım hatta bu sabah bir tane idrar testim var yapsam mı dedim vazgeçtimCanım naptın dayanabiliyormusun yapmadan
Yok belim falan geçti ağrısıZor dayanıyorum canım hatta bu sabah bir tane idrar testim var yapsam mı dedim vazgeçtimama gelecek gibi regli arada kasık ağrım oluyor dünden beri de göğüslerim şiş acayip anlamadım sen naptın var mı bir değişiklik gelişme
Evet çok zor kimseye de bir şey diyemiyorum içimde kalıyor hepsiYok belim falan geçti ağrısıay valla zor 3/4 güne adet olmazssan kesinlikle yapmalısınnnn ben burda heycanlandım seni düşenemiyorum
İnşAllah hadi bakalım iyi haberlerini bekliyorumEvet çok zor kimseye de bir şey diyemiyorum içimde kalıyor hepsiaynen olmazsam yapacağım zaten bugün iğnenin 14. Günü oldu artık iğne etkisi falanda yoktur. Yarın sabah ilk idrar ile yaparım çıkmazsa yoktur zaten anlarım
Ay amin amin inşallah bende senden bekliyorum 2 gün arkamdasınİnşAllah hadi bakalım iyi haberlerini bekliyorum
İnşAllahAy amin amin inşallah bende senden bekliyorum 2 gün arkamdasın
İnan bende öyle yapıyorum sonra çok üzülüyorum çünkü kendimi üzmemeye ama olumlu düşünmeye odakladım. Her şey Allah tanİnşAllahkendime hep çok umutlanma diye diye normalleştiriorum
Aynen öyle hakkımızda hayırlısı olsun inşAllahİnan bende öyle yapıyorum sonra çok üzülüyorum çünkü kendimi üzmemeye ama olumlu düşünmeye odakladım. Her şey Allah tan
Canım günaydın sabah idrar ile yaptım maalesef negatif silik bile çıkmadıAynen öyle hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah
Günaydın skma canını Herşey AllahtanCanım günaydın sabah idrar ile yaptım maalesef negatif silik bile çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?