• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Femara ve ovitrelle Çatlatma iğnesi

Günaydın skma canını Herşey Allahtan 😊
Aynen öyle canım artık adeti bekleyeceğim. Büyük ihtimalle 2 güne olurum. Geçen ay iğneden sonra 17. gün oldum bu ayda 17.gün olursam 2 gün kaldı. İnşallah sen güzel haberi verirsin
😊

Aynen öyle canım artık adeti bekleyeceğim. Büyük ihtimalle 2 güne olurum. Geçen ay iğneden sonra 17. gün oldum bu ayda 17.gün olursam 2 gün kaldı. İnşallah sen güzel haberi verirsin
😊
Neden bilmiyorum pek umudum yok😂 hayırlısı olsun bakalım bu ay neler bekliyor bizi 😅 iğne tedavisini araştırdınmı hiç

Neden bilmiyorum pek umudum yok😂 hayırlısı olsun bakalım bu ay neler bekliyor bizi 😅 iğne tedavisini araştırdınmı hiç
Aynen hayırlısı olsun artık ne diyelim:) Yok araştırmadım valla nasıl bir şey bilmiyorum çok tedirginim

Ay amin inşallah ben zaten kendim o iğneyi yapamam eşim hiç yapamaz. Nasıl olacak bilmiyorum
Okudum da şimdi hergün iğne vuruluyormuşşun hani ilaç yerine iğne sonrada çatlama iğnesi yaxıyor çatlama iğnesi seni sarstımı ?

Okudum da şimdi hergün iğne vuruluyormuşşun hani ilaç yerine iğne sonrada çatlama iğnesi yaxıyor çatlama iğnesi seni sarstımı ?
İşte o her gün iğneyi ben yapamam yaptırmam lazım. Çatlatma iğnesi bende acayip şişkinlik gaz sancı yapıyor birde bu ay çok sivilcem oldu ondan mı biliyorum ama

Bugün mü ? Olmazsın inşAllah
Evet bugün iğnenin 17. Günü ama geçen ay 16 ocakta oldum yani 30 günde bir olduğum varsayılırsa adetime göre daha 2 gün var ama iğneye göre gün bugün çık karışık🙄

Evet bugün iğnenin 17. Günü ama geçen ay 16 ocakta oldum yani 30 günde bir olduğum varsayılırsa adetime göre daha 2 gün var ama iğneye göre gün bugün çık karışık🙄
16 sını baz almaman gerekiyor diye biliyorum iğne etkisini almalısın yani 1/2 güne olmazssan bence iyi bi sonuç çıkabilir hiç test yapmadınmıı ay ben dayanamam senin yerinde olsam

16 sını baz almaman gerekiyor diye biliyorum iğne etkisini almalısın yani 1/2 güne olmazssan bence iyi bi sonuç çıkabilir hiç test yapmadınmıı ay ben dayanamam senin yerinde olsam
Şimdi geçen ay 17. günde oldum bugünde tam 17. günüm o yüzden bugünde geçsin gelmezse o zaman yaparım. ben yaptım ama çıkmadı teste bir şey o yüzden umudum yok heyecanımda yok ondan rahatım. pazartesi günü yaptım testi ama yoktu:(

Back