- Konu Sahibi Lady Guinevere
Ne zama. Cektiniz fotografı o önemli 15-20 dk sonra ise kuruma çızgısı diyorlar ama öncesi ise gönül rahaglıgıyla hamılesınızesim inanmıyor. o yüzden biraz hevesim kaçtı. testin normal referans çizgisi o diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zama. Cektiniz fotografı o önemli 15-20 dk sonra ise kuruma çızgısı diyorlar ama öncesi ise gönül rahaglıgıyla hamılesınızesim inanmıyor. o yüzden biraz hevesim kaçtı. testin normal referans çizgisi o diyor
5 dk gecmisti ilk çizgiyi gördüğümde. yine de tam emin olamicam tam net bir çizgi görmedenNe zama. Cektiniz fotografı o önemli 15-20 dk sonra ise kuruma çızgısı diyorlar ama öncesi ise gönül rahaglıgıyla hamılesınız
O net çizgi zaten 1 haftaya anca cıkar onuda beklersek kafayı yerız zaten kan ver bir an once bosver5 dk gecmisti ilk çizgiyi gördüğümde. yine de tam emin olamicam tam net bir çizgi görmeden
17. Güne tekamül ediyo o zaman net bi sonuc alırsınız inşallah güzel olsun sizin içinbenim regl günüm 3 mayıs. bugün iğnenin 14.günüydü. yumurtalarım beklenen yumurtlama günümden önce geliştiği için iğneyi erken yaptırdı doktorum.
esim haftaya pazartesi izinli. o güne kadar zaten kan veremem burda hastaneye tek basima gidemiyorumO net çizgi zaten 1 haftaya anca cıkar onuda beklersek kafayı yerız zaten kan ver bir an once bosver
hepimiz için inşallah17. Güne tekamül ediyo o zaman net bi sonuc alırsınız inşallah güzel olsun sizin için
Sağlık ocagı yokmu buludugunuz bolgedeesim haftaya pazartesi izinli. o güne kadar zaten kan veremem burda hastaneye tek basima gidemiyorum
var ama esim hiçbirine güvenmiyorSağlık ocagı yokmu buludugunuz bolgede
Ahahahha niye nolcak be sabahtan git hemşirene soyle saglık ocagındaki zaten takıbınıde o yapıcak hemen kan alırlarvar ama esim hiçbirine güvenmiyor
bizim olduğumuz yer sıkıntılı biraz ya. o da istemiyor o yüzden. beklicem ya regl günüme kadar. eğer yoksa erkenden üzülmek istemiyorumAhahahha niye nolcak be sabahtan git hemşirene soyle saglık ocagındaki zaten takıbınıde o yapıcak hemen kan alırlar
O çizgi çıktıysa vardır içini ferah tuttbizim olduğumuz yer sıkıntılı biraz ya. o da istemiyor o yüzden. beklicem ya regl günüme kadar. eğer yoksa erkenden üzülmek istemiyorum
yine de çok ümitlenmeyeyim de regl olursam intihar planlarına başlamiyimO çizgi çıktıysa vardır içini ferah tutt
Allahtan ümit kesilmez daha önümüzde aylar var bu ay olmadı dıger ay sonraki sonraki Allah ömür verdikçe kaderimizde yazılıysa olur elbettyine de çok ümitlenmeyeyim de regl olursam intihar planlarına başlamiyim
aynen öyle. genciz, çıtırız dahaAllahtan ümit kesilmez daha önümüzde aylar var bu ay olmadı dıger ay sonraki sonraki Allah ömür verdikçe kaderimizde yazılıysa olur elbett
Aynen öyle kaç yaşındasın bu arada ne zamandır deniyorsunuzaynen öyle. genciz, çıtırız daha
Ayyy ikinci çizgi görünüyor maşaALLAH ben kızıma hamile olduğumu böyle öğrenmiştim ikinci çizgi böyle çok silik görünüyordu tabi ilk 10 dk içinde göründüğü kadarıyla sizde hamilesiniz çok yüksek ihtimalle gözünüz aydınbenim de böyle çıktı. regl günüme kadar beklicem bakalım
28 yasindayim. 1 yıldır deniyoruz neredeyse sen?Aynen öyle kaç yaşındasın bu arada ne zamandır deniyorsunuz
inşallah ya valla. ümitlenmek istemiyorum çok ne olur ne olmazAyyy ikinci çizgi görünüyor maşaALLAH ben kızıma hamile olduğumu böyle öğrenmiştim ikinci çizgi böyle çok silik görünüyordu tabi ilk 10 dk içinde göründüğü kadarıyla sizde hamilesiniz çok yüksek ihtimalle gözünüz aydın
24 yasındayıö bende 7-8 ay faaln oldu tahmınımce inşallah istediğimiz en kısa zamanda hayırlısıyla olurr28 yasindayim. 1 yıldır deniyoruz neredeyse sen?
valla inşallah24 yasındayıö bende 7-8 ay faaln oldu tahmınımce inşallah istediğimiz en kısa zamanda hayırlısıyla olurr