- Konu Sahibi Lady Guinevere
Benimde şu an 5. Günüm son 9 gün kaldı heyecan dorukta test yapmamaya söz verdim kendime inşaALLAH dayanabilirim bu arada dünden beri ağrılarım kesildi iyiye yorumlamaya çalışıyorum hayırlısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle gerçekten belirtileri kişiden kişiye değişiyor siz kaçıncı gündesinizAllah hepimize güzel sonuçlar almayı nasip etsin.. açıkçası bu süreçte akışına bırakmak ve hiç test yapmamak lazım adet geçene kadar.. insan duramıyor maalesef her belirtiyi gebelik sanıyor ama iğnenin etkisiymiş. Bendede ovitrelle inanılmaz iştah açtı.. geceleri sarma dolma hayali kurdum normalde çok iştahlı biri değilimdir. :)
Çok enteresan herkeste farklı etki ediyor
Ben 15. Gün hala adet olmadım zaten bugun kan testi verdim 1,2 çıktı sonuç yani negatif umarım diğer ay olur bilemiyorum ilk denememizdi :)Öyle gerçekten belirtileri kişiden kişiye değişiyor siz kaçıncı gündesiniz
inşallah valla dua edin banaÇok az bir zaman kalmış inşaALLAH pozitifi görürsün canım
Yaa öyle mi belki geç döllenme de olabilir adet olana kadar bekle inşaALLAH geç döllenmedir ya RABBİM sizlere de hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsinBen 15. Gün hala adet olmadım zaten bugun kan testi verdim 1,2 çıktı sonuç yani negatif umarım diğer ay olur bilemiyorum ilk denememizdi :)
Dualarım sizinle test yaptınız mıinşallah valla dua edin bana
İnşallah son ümidim buYaa öyle mi belki geç döllenme de olabilir adet olana kadar bekle inşaALLAH geç döllenmedir ya RABBİM sizlere de hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin
Evet bende çok gördüm sonradan pozitifi görenleri inşaALLAH sizde de öyle olurİnşallah son ümidim bu
bazı kadınlardada bu sekilde kan tahlilinde negatif çıkıp sonradan geç döllenme nedeni ile değeri yüksek çıkmıs. Bir ümit belki böyle olur
evdeki testlerim bitmiş bugün de pazar alamadım. dün yaptım en sonDualarım sizinle test yaptınız mı
Yarın kan testi verirsiniz müjdeli haberlerinizi bekliyorumevdeki testlerim bitmiş bugün de pazar alamadım. dün yaptım en son
inşallah güzel haberler alırım. hepimiz güzel haberler alırız inşallahYarın kan testi verirsiniz müjdeli haberlerinizi bekliyorum
Amin inşaALLAHinşallah güzel haberler alırım. hepimiz güzel haberler alırız inşallah
Ben test yaptım idrar testi aksam negatıf önümüzdeki aya artık inşallah sende vardırrinşallah güzel haberler alırım. hepimiz güzel haberler alırız inşallah
benim de böyle çıktı. regl günüme kadar beklicem bakalımBen test yaptım idrar testi aksam negatıf önümüzdeki aya artık inşallah sende vardırr
Çizgi var hamilesin buyuk ıhtımalle zaten belirgin çıkmazdı yeni yükselmeye başladığı için 14. Gün bugün gözün aydınbenim de böyle çıktı. regl günüme kadar beklicem bakalım
valla inşallah. bakalım regl günüme kadar koyulaşır inşallahÇizgi var hamilesin buyuk ıhtımalle zaten belirgin çıkmazdı yeni yükselmeye başladığı için 14. Gün bugün gözün aydın
Koyulaşır koyulaşır için rahat olsunnvalla inşallah. bakalım regl günüme kadar koyulaşır inşallah
esim inanmıyor. o yüzden biraz hevesim kaçtı. testin normal referans çizgisi o diyorKoyulaşır koyulaşır için rahat olsunn
Bat gününüz ne zaman ? İğnenin beklenen bitiş süresi benim bat günüme denk geliyor davalla inşallah. bakalım regl günüme kadar koyulaşır inşallah
benim regl günüm 3 mayıs. bugün iğnenin 14.günüydü. yumurtalarım beklenen yumurtlama günümden önce geliştiği için iğneyi erken yaptırdı doktorum.Bat gününüz ne zaman ? İğnenin beklenen bitiş süresi benim bat günüme denk geliyor da