- 20 Mart 2024
- 737
- 131
-
- Konu Sahibi Lady Guinevere
Hangi şehir hangi hastane hangi doktor benim gittiğim doktorlar afedersin it gibi muamele yapıyor konuşmama fırsat vermiyorstres yapma gercekten. ben aptal gibi gerildim hiç gerek yokmus. zehir ettim kendime o süreci. doktor ilaca başlamak istediğinde femara kullanmayı tercih ettiğinizi söyleyin. ve takviye gıda için pikassosu sorun. bazı sehirlerde eczanelerde olmuyor genelde büyük sehirlerde var. ama doktorunuz bunu bilir ve içeriği ona benzeten bir takviye verir.
ben trabzonda medicalpark karadeniz hastanesine gittim. doktor Nebahat Nuhoğlu. doğumumu da o yaptıracak inşallahHangi şehir hangi hastane hangi doktor benim gittiğim doktorlar afedersin it gibi muamele yapıyor konuşmama fırsat vermiyor
Tüh istanbuldadır belki diye umutlanmıştım keşke bende böyle ilgili bir doktor bulabilsemben trabzonda medicalpark karadeniz hastanesine gittim. doktor Nebahat Nuhoğlu. doğumumu da o yaptıracak inşallah
aslında istanbulda daha çok seçenek vardır diye düsünüyorum. illa ki vardır orda da iyi, anlayışlı bir doktorTüh istanbuldadır belki diye umutlanmıştım keşke bende böyle ilgili bir doktor bulabilsem
İllaki vardır ama bulmak meseleaslında istanbulda daha çok seçenek vardır diye düsünüyorum. illa ki vardır orda da iyi, anlayışlı bir doktor
öyle gercektenİllaki vardır ama bulmak mesele
İnşallahhhöyle gercektenbelki burda bilgisi olan vardı size yardımcı olur inşallah
Doktor 22 mm demişti çok iyi dedi iğne yazdı demekki ignedenyumurtluyorsunuz demek ki değerlendirin esinizle. ama iğne olduysanız iğneden dolayı yanlış pozitif verebilir. eğer iğne olduysanız artık test yapmayın. değerlendirin sadece. regl gününüzde gebelik testi yaparsınız
benim iğneden sonraki 7 gün falan hep pozitifti. yapmayın o yüzden ovulasyon testi boşuna stresDoktor 22 mm demişti çok iyi dedi iğne yazdı demekki igneden
bazı doktorlar test ister döngünün sanırım 24.gününde. e2 değerine bakılıp çatladığı anlaşılabilir. ama benim doktorum gerek görmemisti. regl olunca anlarız demistiCatladigni nasıl anlicaz
bazı doktorlar test ister döngünün sanırım 24.gününde. e2 değerine bakılıp çatladığı anlaşılabilir. ama benim doktorum gerek görmemisti. regl olunca anlarız demisti
inşallah güzel haberler alırsınız. çok stres olmayın ama. her sey olacağına varıyor. benim ilaçla ve iğneyle bile oluşmayan gebelik, sonraki ay kendiliğinden oluştu. biraz kader kısmetBekleyelim o zmn hayırlısı inşallah