Femara+Ovitrelle

evet aslında. bu zamana kadar da hiç adet söktürücü kullanmadım. doğru söylüyorsun. ama ağrılarım bazen çok siddetleniyor. regl olayım da kurtulayım diyorum. bu aralar da üsüdüm biraz. belki de o yüzden regl olamıyorum. anlamadım artık. yarın doktorumla konusayım bakalım ne diyecek

Belkide adetin stresten gelmiyor kafanı dağıtacak birşeyler bulmaya çalış. Dizi falan izlesen. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun kuzum biraz rahatlamaya çalış çok kasıyorsun kendini

Seni gerçekten çok iyi anlıyorum Allah en kısa zamanlar bizi onlarla kavuştursun

Gebelik testinde ki silik çizgi de olsa gebe demek değil mi ? Kan testi verdiniz mi?

Merhaba ben de ikisini kulladin iğneyi gecen Perşembe yaptim üç gün belirli saatlerde ilişkiye gir dedi girdim şimdi progestreon kullaniyorum ama son iki gin kaşık agrsi çekiyorum böyle olan var mı acaba

Merhaba ben de ikisini kulladin iğneyi gecen Perşembe yaptim üç gün belirli saatlerde ilişkiye gir dedi girdim şimdi progestreon kullaniyorum ama son iki gin kaşık agrsi çekiyorum böyle olan var mı acaba
benim bi hafta kadar kasık ağrım devam etmisti. herkeste etkisi farklı oluyor ama yine de

Merhaba lütfen bana da bakarmisin acil bilgiye ihtiyacım var doktor bana ilk klomen verdi olmadı sonra femara yazdı daha dün de yani 13 ağustosta çatlatma iğnesi yaptirdim karın bolgesinden iğneyi de 21:17 de vuruldum ama doktorum bana hiçbir şekilde zaman vermedi bu iğneyi bugün vurul dedi ilişki zamanı söylemedi Google da 24. Ve 36. Saatte ilişki diyor beni bilgilendirirmisiniz

bana da saat söylememisti basta. ben sordum saat fark eder mi diye. gece 10da yap demisti bana doktorum. iğneyi yaptıktan sonraki gğn de bir dolu bir boş çekilde ilişki olsun denişti

benim bi hafta kadar kasık ağrım devam etmisti. herkeste etkisi farklı oluyor ama yine de
Merhaba lütfen bana da bakarmisin acil bilgiye ihtiyacım var doktor bana ilk klomen verdi olmadı sonra femara yazdı daha dün de yani 13 ağustosta çatlatma iğnesi yaptirdim karın bolgesinden iğneyi de 21:17 de vuruldum ama doktorum bana hiçbir şekilde zaman vermedi bu iğneyi bugün vurul dedi ilişki zamanı söylemedi Google da 24. Ve 36. Saatte ilişki diyor beni bilgilendirirmisiniz
bana da saat söylememisti basta. ben sordum saat fark eder mi diye. gece 10da yap demisti bana doktorum. iğneyi yaptıktan sonraki gğn de bir dolu bir boş çekilde ilişki olsun denişti
Anladım peki hamilemisiniz suan?

o ay hamile kalamadım maalesef. iğnenin 19.günü regl oldum. ama ondan sonraki ay kendiliğinden oldu gebelik. su an 14 haftalık hamileyim

T çizgisi daha koyu kontrol çizgisi ondan minik koyulukta
yumurtluyorsunuz demek ki değerlendirin esinizle. ama iğne olduysanız iğneden dolayı yanlış pozitif verebilir. eğer iğne olduysanız artık test yapmayın. değerlendirin sadece. regl gününüzde gebelik testi yaparsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…