zor ya bi kendi derdimizle uğraşırken bi de elalem musallat oluyor.Kaynanam sey yapmis bigun geldi bana dediki 3ohlu var ucunude denedim bi tek dedi orta kaynim soylediklerimle karisina catmadi dedi diger ikiside hemen lafa kanip size catti demisdi ben sok ogluna anlattim anasi olunca kulagina bile girmedi. Diger kaynim der hep anamon babamin lafiyla karinla kavga etme falan ama isine gelmez
2.64 gorunce yukselecekmis hissi olmusdu bende. Bnmki dusun cook hayali cizgi adete de olunca heveslendim bakalımİnşallah belirginleşir senin de benim de canım içimizi ferah tutalım doktorum değerin düşük ama yükselebilir dedi 10. Gün zaten çok erken normalde 14. Gün yap testi dedi 3 günüm var kan testi vermek için adet olaylarım biraz karışık bi kendiliğinden bi ilaçla oluyorum ben o yüzden o konu hakkında bi fikrim yok
İnşallah güzel bi değer çıkar ilk defa bu kadar umutlandımPazartesi tekrar yap test canım pazartesi kanda net çıkar
Aynen biz bide aile apartmani canim ve kapidan cikip kahve yap geliyom diycem arkadasim yok yasadim yerdezor ya bi kendi derdimizle uğraşırken bi de elalem musallat oluyor.
İnşallah canım dua edelim2.64 gorunce yukselecekmis hissi olmusdu bende. Bnmki dusun cook hayali cizgi adete de olunca heveslendim bakalım
Bi daha test yaptır benceKızlar benim yarın adet günüm. Hiç bi belirtim kalmadı kaşık ağrılarım falan bitti . Adet olucam gibi hissediyorum. Bugün yarın olurum herhalde
Bnmde karnim ağrıyor kac gundir hic biyle olmazdim dun biraz dinlendim agri baktim devam ediyo normalde cok hareketliyim.acaba hep boyleydimmi diye sorguluyom kendimi ya uff ne kotu sey isteyipde hamile kalamamak allah herkesin sinavini baska yerden veriyo rabbim herkese nasip eder insKızlar benim yarın adet günüm. Hiç bi belirtim kalmadı kaşık ağrılarım falan bitti . Adet olucam gibi hissediyorum. Bugün yarın olurum herhalde
Amin canım allah isteyen herkese nasip etsinBnmde karnim ağrıyor kac gundir hic biyle olmazdim dun biraz dinlendim agri baktim devam ediyo normalde cok hareketliyim.acaba hep boyleydimmi diye sorguluyom kendimi ya uff ne kotu sey isteyipde hamile kalamamak allah herkesin sinavini baska yerden veriyo rabbim herkese nasip eder ins
Amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin. Canım ilk gebeliğinde idrarda koku bulanıklık var mıydı hatırlıyor musunBnmde karnim ağrıyor kac gundir hic biyle olmazdim dun biraz dinlendim agri baktim devam ediyo normalde cok hareketliyim.acaba hep boyleydimmi diye sorguluyom kendimi ya uff ne kotu sey isteyipde hamile kalamamak allah herkesin sinavini baska yerden veriyo rabbim herkese nasip eder ins
Daha hiç test yapmadım canımBi daha test yaptır bence
Onlardan hic supelenmedim yoktu cunku camasir suyu ile erken ogrenen falan varmisyaAmin canım Allah isteyen herkese nasip etsin. Canım ilk gebeliğinde idrarda koku bulanıklık var mıydı hatırlıyor musun
Bekleyebiliyosan bekle kuzu ben dun yaptim hayali boyle bakan anlamaz bi ben görüyorumDaha hiç test yapmadım canımBen ilk famera kullandığımda erken test yapmıştım bthcg 50 çıkmıştı sonra düşüşe geçti kimyasal gebelik dediler. O zaman çok yıpranmıştım o yüzden adetimi bekliyorum
Yaaaa ne muhteşem bi mucize olmuş Allah tekrarını nasip etsin canımOnlardan hic supelenmedim yoktu cunku camasir suyu ile erken ogrenen falan varmisyaonlarida denemisdim ordan temiz berrak oldunu hatirliyom. Benim tam adet gunumde bildin adet gibi baya kanamam gelmisdi dedim aha adet oldum. Ama kasikta pit pit atis hissettim adet oldum dedim ama dur evde var olanida yapim dedim negatif cikacandan emin yaptim bide dusun kanama coktu bi baktim pozitif sok oldum ikinciyid yaptim oda kıpkırmızı
Kafayı yiycem ya adet olacaksam olsun Allah ım diye dua ediyorum. Beklemek çok zorBekleyebiliyosan bekle kuzu ben dun yaptim hayali boyle bakan anlamaz bi ben görüyorumo bile umud verdu dusun adete kadar umudla gezerim sonra husran
Amin cnm hepimize ins. Ve ben kimyasal gebelik gecirdimde de cok fena ateslenmisdim . Gecen gecede ateslenince esimin aklina o gelmiş acaba hamilrmiydin diyede testte cikmadi bekleyelim bakalımYaaaa ne muhteşem bi mucize olmuş Allah tekrarını nasip etsin canım
Beklemek gercekten cok zor cnm.Kafayı yiycem ya adet olacaksam olsun Allah ım diye dua ediyorum. Beklemek çok zor
Sakin ol canım içini ferah tut inşallah rabbim nasip eder hepimizeKafayı yiycem ya adet olacaksam olsun Allah ım diye dua ediyorum. Beklemek çok zor