- 26 Temmuz 2016
- 1.186
- 486
Esim ozelde calisiyo. Oyuzden bizede ücretsiz tedavi ama isde esim biraz hadi eve eve dedi icin baska sefere biraktim su femara yi deniyip olmassa onuda yaptiricmBen özele gidiyorum özelde 2000 istediler. Yaptıramadık. Devlette de sıra bulmak çok sıkıntı burda küçük şehir. Tedavi olumlu olmazsa memlekete gidince orda çekilirim
Anlaşılan hep birlikte diger aya fena asiliyoruzHayırlısı olsun canım bende kan testi verdim gece 12 de 0.471 çıkmış ilki 2.64 dü nasip değilmiş demekki artacağını düşünmüyorum
Anca beraber kanca beraberAnlaşılan hep birlikte diger aya fena asiliyoruzAllah nasip edecek ins
Hayırlısı olsun canım inşallah Allah nasip edecek hiç üzülmeHayırlısı olsun canım bende kan testi verdim gece 12 de 0.471 çıkmış ilki 2.64 dü nasip değilmiş demekki artacağını düşünmüyorum
Hayırlısı olsun canım vardır bi vaktiHayırlısı olsun canım inşallah Allah nasip edecek hiç üzülme
Acaba diyorum ki 2.64 iğne etkisimiydi yine bir umut bekliyorum kasıklarımda da ağrı var heralde adete çeviriyorHayırlısı olsun canım inşallah Allah nasip edecek hiç üzülme
Canım benim bi kere adete yakın 5.64 çıkmıştı laboratuvardakiler hayırlı olsun demişti hatta. Sonraki gün adet oldum. Doktor hamilelikte o değer 100-1000 olmalı demişti. Bazen oluyor yükseliyor alçalıyor. Bozma moralini Allah büyük stres yapma olur inşallahAcaba diyorum ki 2.64 iğne etkisimiydi yine bir umut bekliyorum kasıklarımda da ağrı var heralde adete çeviriyor
Bende bi kez kaset test yaptim ikinci cizgi bariz var dedim tamam adete iki gun vardi sonra iliski oldu yapmaz olaydik. Hemen aninda kanamam oldu ertesi gun adettim ama genede kan vermek istedim 4.90 di yani tutunamadan dususe gecmis. Bi hocam sey demisdi kadinlar bicok kez dusuk yasar ama cogunu adet sanar ya tutunadan duser ya kimyasal gebelik olur bunu farketmek zor demisdi.Canım benim bi kere adete yakın 5.64 çıkmıştı laboratuvardakiler hayırlı olsun demişti hatta. Sonraki gün adet oldum. Doktor hamilelikte o değer 100-1000 olmalı demişti. Bazen oluyor yükseliyor alçalıyor. Bozma moralini Allah büyük stres yapma olur inşallah
İnşallah canımCanım benim bi kere adete yakın 5.64 çıkmıştı laboratuvardakiler hayırlı olsun demişti hatta. Sonraki gün adet oldum. Doktor hamilelikte o değer 100-1000 olmalı demişti. Bazen oluyor yükseliyor alçalıyor. Bozma moralini Allah büyük stres yapma olur inşallah
Acaba ilişki de etkiliyor mu bu tarz durumlardaBende bi kez kaset test yaptim ikinci cizgi bariz var dedim tamam adete iki gun vardi sonra iliski oldu yapmaz olaydik. Hemen aninda kanamam oldu ertesi gun adettim ama genede kan vermek istedim 4.90 di yani tutunamadan dususe gecmis. Bi hocam sey demisdi kadinlar bicok kez dusuk yasar ama cogunu adet sanar ya tutunadan duser ya kimyasal gebelik olur bunu farketmek zor demisdi.
Valla cnm ben böyle yasayinca dedim demekki etkili bunyeylede alakali belki tutunamiyo benim vucuduma bilemeyiz ama ben bizzat yasadim iliskiden hemen sonra geldiAcaba ilişki de etkiliyor mu bu tarz durumlarda
Anladım canımValla cnm ben böyle yasayinca dedim demekki etkili bunyeylede alakali belki tutunamiyo benim vucuduma bilemeyiz ama ben bizzat yasadim iliskiden hemen sonra geldi
Bende oldumKızlar kan testi vermeden adet oldum o sabah
Benim de öyle oldu belki hava değişimi etkilemiştirYanliz kizlar 7 8 gundur adet olacakmisim gibi surekli devam eden agri var ya niye acaba hic boyle olmazdim
Yok kuzum tatilde olcaz esimle ayri ayri olacaz arada degerlendiremeyiz o gunleri o yuzden 1 ay erteledim belki ilac kullanmadan dogal yoldan olur ümit isteBende oldumbaşlayacak mısı. Tekrar canım