- 26 Temmuz 2016
- 1.186
- 486
Aslan pençesi cayini ictim ilk kizimda oyle dusurdum. Clife aldim gecenlerdede oda macun aslan pencesi civan hayit otu falan gibi karisimlar onunla 7.5 cekebilmisdim simdi ne durumda bilmiyorumCanım fsh değerini nasıl düşürdün
Hadi bakalım canım inşallah tez zamanda güzel sonuçlarını alırız hep beraber dualarımızda birbirimize de dua edelim inşallah hepimizin duaları kabul olsunFemaraya bugun basladim sabah aksam 5gunallahim nasip eder ins kizlar cok heyecanlandim gene hadi bakalım nasip
Maydanoz suyu direk soker adeti cnm. Ben idrarda enfeksiyon atmak icin ablam soylemisdi bana. Adet normalde duzenli olur 23. Gun olur igun olmadiysam illaji 26. Gune kadar olurum 26 gecmez 23 dende erken olmazdi 23 daha 1 hafta vardi ictim sabaha adet olmusdum sok olmusdumkızlar ben hala hasta olamadım tarlusal kullanıyorum ama sizce maydanoz yasa soğan da içip hızlandırsam o ilaç ile bir zararı olur mu acaba ya bi an önce olayım tekrar tedaviye başlayayım istiyorum
Amin ins kuzum ya pitir pitir arka arkaya hep beraber güzel haberleri aliriz ins. Bu ay kendi kafama bide yumurta kontrol une gidecem onlar tedavi etmezse bi sekilde ben yaptiracamHadi bakalım canım inşallah tez zamanda güzel sonuçlarını alırız hep beraber dualarımızda birbirimize de dua edelim inşallah hepimizin duaları kabul olsun
Bende uygulayacagım ama hafta sonu giriyor araya yarın akşam felan yapacağım çünkü doktor 2. Veya 3. Günü gel dedi ya günü de geçirmek istemiyorum bakalım bende bu ay ovülasyon testi alacağım ona göre değerlendireceğim hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin rabbim bizim için en iyisini düşünür verirMaydanoz suyu direk soker adeti cnm. Ben idrarda enfeksiyon atmak icin ablam soylemisdi bana. Adet normalde duzenli olur 23. Gun olur igun olmadiysam illaji 26. Gune kadar olurum 26 gecmez 23 dende erken olmazdi 23 daha 1 hafta vardi ictim sabaha adet olmusdum sok olmusdum
inşallah canım valla benim çevremdeki bir çok insan yumurta çatlaması ovülasyon testi bilmiyorlar istemiyorz diyorlar ki yaşlarıda çok küçük ama bakıyorsun ki hemen hamile kalmışlar hepimizin kısmeti kaderi böyleymiş diyorum artıkAmin ins kuzum ya pitir pitir arka arkaya hep beraber güzel haberleri aliriz ins. Bu ay kendi kafama bide yumurta kontrol une gidecem onlar tedavi etmezse bi sekilde ben yaptiracam
Insallah senin icin bu ay cok guzel haberler almayi nasip eder rabbim bende senden umut alırımNasıl gidiyor kızlar benim bu akşam famera son ilaç. Çarşamba da kontrol var. Bakalım bu ay Allah inşallah hepimize nasip eder
Bnmde bugun aksam son Perşembe de ben gidecem kontrol e doktor sana nasil kullanım soyledi femarayi cnmNasıl gidiyor kızlar benim bu akşam famera son ilaç. Çarşamba da kontrol var. Bakalım bu ay Allah inşallah hepimize nasip eder
Sabah akşam bol su ile iç dedi benim de yarın radevüm var bakalım hayırlısı olsunBnmde bugun aksam son Perşembe de ben gidecem kontrol e doktor sana nasil kullanım soyledi femarayi cnm
Ay inşallah canım Allah herkese en kısa zamanda nasip eder inşallahInsallah senin icin bu ay cok guzel haberler almayi nasip eder rabbim bende senden umut alırım
Banada sabah aksam 5 gun demisdi kizima ayni sekilde kullaniyorum bugun beyaz akinti gordum yumurta baya buyudumu diye merak etmedim degil bakalımSabah akşam bol su ile iç dedi benim de yarın radevüm var bakalım hayırlısı olsun
Amin ins. Adetin birinci gununden baslarsak 16. Gunde sbaah aksam duphaston demisdi bana sanada yazdimi biseylerAy inşallah canım Allah herkese en kısa zamanda nasip eder inşallah
Yok canım bana bişey yazmadı ekstradan. Geçen sefer kasıklarım çok ağrıyordu bu sefer hiç ağrım da olmadı bakalım artım hayırlısıAmin ins. Adetin birinci gununden baslarsak 16. Gunde sbaah aksam duphaston demisdi bana sanada yazdimi biseyler
Amin ins. Adetin birinci gununden baslarsak 16. Gunde sbaah aksam duphaston demisdi bana sanada yazdimi biseyAy inşallah canım Allah herkese en kısa zamanda nasip eder inşallah
Ne dedi cnm doktorYok canım bana bişey yazmadı ekstradan. Geçen sefer kasıklarım çok ağrıyordu bu sefer hiç ağrım da olmadı bakalım artım hayırlısı