Femara + Ovitrelle hic belirti yok

Büyüklükleri çok iyiymiş. Doktorum bu ay için çok umutluydu bakalım umarım ikimizde güzel sonuc alırız. Benim adetime 10 gün var. Normalde göğüs hassasiyetim olurdu ama bu sefer yok. Kendi kendimi dinleyip biseyler bulmak istemiyorum. Zaman geçsin de sonucu görelim Bi an önce insan dayanamıyor. Habire forum okuyorum yapmamak lazım aslında sonuçta her insan aynı değil
Benim iğnenin 13. Günü beta 7.32 cıktı hala iğne etkisini bilmiyorum

Kizlar dün test yapmıştım bu gün böyle olmuş hatta ikinci çizgi biraz kırmızı renk almış.

Eklentiler

• IMG_20240209_120104.jpg
    IMG_20240209_120104.jpg
    17,6 KB · Görüntüleme: 155
Kızlar ben bugün tekrar test yaptırdım.
8.gün iğne etkisinden 5.3 çıkmış.
10.gün 2.4 çıktı.
Doktor gebelik yok dedi.
İnşallah siz güzel haber alırsınız.
Önümüzdeki ay yine buralarda olurum.

Benim de bat a 4 gün kaldı hiç bisey yok. Test yapacaktım yine tek çizgi görürüm diye onu bile yapmadim
Ben bu gün test yaptım kocaman bir negatif gördüm. İnanın büyük belirtilerim vardı. Yine hüsrana ugradim. Tedaviye ara vericem. Bu süreç beni çok yıprattı. Rabbim bilir zamanını.biraz gidişata birakacam bakalım.

Ben bu gün test yaptım kocaman bir negatif gördüm. İnanın büyük belirtilerim vardı. Yine hüsrana ugradim. Tedaviye ara vericem. Bu süreç beni çok yıprattı. Rabbim bilir zamanını.biraz gidişata birakacam bakalım.
Merhabalar benim 1 hafta oldu aşılama olalı aksine 0 belirtim var :/

Merhabalar benim 1 hafta oldu aşılama olalı aksine 0 belirtim var :/
Evet demek istediğim belirti olup olmaması önemli değil kişiden kişiye değişiyor. Kimse canını sıkmasın bu yüzden. Sadece bu süreç kadınları çok yıpratıyor. Malesef normal yoldan gebe kalamayinca psikolojik olarak çöküntü oluyor. İlaçların da hormonlara verdiği etkiyle her ay aynı teraneler. Belirti varmi yokmu. Siteleri gezmeler huzursuz geceler geçmeyen günler derken sonuç hüsran... Hadi sil baştan bir daha. Rabbin imtihanı böyle demekki vakti zamanı var. Yada yok. En doğrusunu o biliyor. Ama dert verip dermanini aratmasın inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın. Sabır ve sukut ediyorum..

Evet demek istediğim belirti olup olmaması önemli değil kişiden kişiye değişiyor. Kimse canını sıkmasın bu yüzden. Sadece bu süreç kadınları çok yıpratıyor. Malesef normal yoldan gebe kalamayinca psikolojik olarak çöküntü oluyor. İlaçların da hormonlara verdiği etkiyle her ay aynı teraneler. Belirti varmi yokmu. Siteleri gezmeler huzursuz geceler geçmeyen günler derken sonuç hüsran... Hadi sil baştan bir daha. Rabbin imtihanı böyle demekki vakti zamanı var. Yada yok. En doğrusunu o biliyor. Ama dert verip dermanini aratmasın inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın. Sabır ve sukut ediyorum..
Ah arkadaşım içimi okudun aynen öyle gez gez belirti ara herkeste var bende niye yok de :KK43: amin amin inşallah

Sizin belirtiler neydi acaba yaşadım dediniz ya

Sizin belirtiler neydi acaba yaşadım dediniz ya
Evet kasik ağrisi göğüslerim şişti ve çok acıyor halen. Rahimde doluluk hissi özellikle bacaklarımı kaldiramiyorum sanki alt karın bölgem patlayacak gibi. Sık idrara çıkma. Gece özellikle yatağa yatınca 4-5 defa tuvalete gidiyorum. Taki uyuyana kadar. Yani bütün bunlar psikolojik olamaz. Ama çocuk yoksa folikuler kist vardır diye düşünüyorum. Demekki yumurtam çatlamamis. Adet tarihimi bekliyecem olmazsam zaten bana doktor yolu görünüyor.

Evet kasik ağrisi göğüslerim şişti ve çok acıyor halen. Rahimde doluluk hissi özellikle bacaklarımı kaldiramiyorum sanki alt karın bölgem patlayacak gibi. Sık idrara çıkma. Gece özellikle yatağa yatınca 4-5 defa tuvalete gidiyorum. Taki uyuyana kadar. Yani bütün bunlar psikolojik olamaz. Ama çocuk yoksa folikuler kist vardır diye düşünüyorum. Demekki yumurtam çatlamamis. Adet tarihimi bekliyecem olmazsam zaten bana doktor yolu görünüyor.
Resmen gebelik belirtileri yaa

Merhaba Herkese,
1.5 yıldır denememiz var. Ağustos ayında klomen ve ovitrelle denedik ilk kez ama yumurtalar catlamadi kist oldu. Doktorumu değiştirdim ve femara önerdi. Yine aynı şekilde femara ve ovitrelle denedik. Geçtiğimiz pazar günü iğneyi vurdum. İğneden 36 saat geçtikten sonra 3 gun ilişkiye girdik. Ama bende herhangi bir belirti yok. Ağrı göğüs ağrısı gibi. Şu an regle 10 günüm kaldı. Normalde bu zamanlarda göğüs ağrım olurdu şu an yok. Bu şekilde belirti yasamayip hamile kalan var mı? Regl gecikmesi bekleyeceğim test yapıp negatifi görmekten sıkıldım. Deneyimlerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim
Son durumunuz nedir test yaptınız mı

Kızlar günaydın. Biliyorsunuz doktor bana test sonuçlarına göre hamile değilsin regl ol yeniden femara kullan sonra kontrole gel demişti.
8.gün beta hcg 5.4
10.gün beta hcg 2.3 idi
18 gün oldu ben hâlâ regl olmadım.
Bu sabah ilk idrarımla prodoctor erken gebelik testi yaptım, hatta iki tane yaptım. Fotolar böyle. Bu ne şimdi kimyasal gebelik mi oldu acaba, kimyasal gebeliklerde de böyle çift çizgi çıkar mı?
20240218_103429.jpg

Kızlar günaydın. Biliyorsunuz doktor bana test sonuçlarına göre hamile değilsin regl ol yeniden femara kullan sonra kontrole gel demişti.
8.gün beta hcg 5.4
10.gün beta hcg 2.3 idi
Bu sabah ilk idrarımla prodoctor erken gebelik testi yaptım, hatta iki tane yaptım. Fotolar böyle. Bu ne şimdi kimyasal gebelik mi oldu acaba, kimyasal gebeliklerde de böyle çift çizgi çıkar mı?Eki Görüntüle 3388866
Kimyasal da böyle görünüyor ama inşallah kimyasal değildir belki geç döllenme olmuştur yarın kan testi yaptırın bende temmuz ayında kimyasal geçirdim ama adet tarihimde adet oldum şimdi Klomen Ovitrelle kullandım bugün iğnenin 7. Günü bekliyorum

8.gün beta hcg 5.4
10.gün beta hcg 2.3 idi
Bu sabah ilk idrarımla prodoctor erken gebelik testi yaptım, hatta iki tane yaptım. Fotolar böyle. Bu ne şimdi kimyasal gebelik mi oldu acaba, kimyasal gebeliklerde de böyle çift çizgi çıkar mı?Eki Görüntüle 3388866
Cnm hayırlı olsun belliki doktorun acele etmiş aslında 14 günü beklemeliydi test için. Belirtilerin oldumu devam eden var mı bunları yaz mutlaka. Benim 19. Günüm daha adet olamadim galiba bir problem var çözemiyorum.

X