Femara mı yoksa klomen mi?

busra121204

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2025
16
2
1
26
Merhaba hanımlar
1 yıllık evliyim 7 aydır çocuk istemim var sürekli kontrollerime aksatmadan gidiyorum rahim filmim ve sperm testi temiz doktorum ısrarla klomen kullanmamı istiyor bende bu ay femara kullnadım ve sadece 1 yumurtamı gördü 16 mm bu yumurtanın çatlama şansı olur mu klomen kullanmadığıma pişman oldun gibi sizce hangisi daha iyi

Femara tek yumurta üretir, klomen birden fazla yumurta üretir. Bende ocakta rahim filmi çekeceğim sonrasında kendiliğinden gebelik oluşmazsa klomen kullanmayı düşünüyorum

Klomen kist yapıyor denildiydi …

Net değilim kulaktan duyma bilgi araştırın

Herkes farklı bişey diyor doktorum ben klomenciyim dedi bende çok şaşırdım
Her doktor farklı tedavi uyguluyor . Ben tüp bebeğe başladığımda bana doktorumun saçma olduğunu söylenler oldu ama sonuç pozitif oldu . Doktorunuzu dinleyin çünkü sizin vücudunuzu tanıyıp tedaviyi o uyguluyor .

Kızlar ben ilk çatlatma tedavimde femara kullandım üç yumurtam gelişti ama olmadı bu seferde doktorum klomeni verdi

Kızlar ben ilk çatlatma tedavimde femara kullandım üç yumurtam gelişti ama olmadı bu seferde doktorum klomeni verdi
Ben klomenle 4 yumurta elde ettim 2 kere 2 kerede ovitrelle çatlama iğnesi oldum ama sonuc alamadım bu ay da femara kullandın 1 yumurta görüldü 16 mm Ayın 15 inde hem progesteron istendi çatlayıp çatlamadığına bakılıcak çatlamada büyük ihtimal problemim var ilaç kullanmadanda 3 e yakın yumurtam oluşuyordu Rabbim herkesin gönlüne göre versin benim doktorum klomeni öneriyor

benim doktorumun söylediği ikisi de aynı ama klomen özellikle yumurtalık fonksiyonlarında sorun yasanıyorsa sağlıklı yumurta çok büyütmüyor. oran olarak bakıldığında femaraya göre boş yumurta ve kiste dönüşme oranı daha fazla.

bana ilk aydan direkt femara ile başladı. 5 yumurta büyüdü ve hiçbiri kiste dönüşmedi. çatlatma iğnesi de kullandım ama

Hamilemisiniz şuan ☺

Ben bu sefer tekrar femara verir diye düşündüm bu sefer klomeni yazınca şaşırdım doktorum ikisinide kullanıyor inşallah güzel sonuçlar alırız bende bugün başladım klomene tam olarak kaçıncı gün progestorun istiyor

Benim Doktorum femara asla vermedi hep klomen verdi bende bu ay onu kullandım arkadaşım onun sayesinde hamile kaldı diye hapı bana vermişti grnelde 20 veya 21.günü istiyolar ben en son adet tarihime göre hesapladı 25 aralık oldum 15 inde gel bi bakalım dedi inşallah herkes iyi sonuç alır

Benim doktorum benden hiç istemedi progestorun kendimmi gidip yaptırsam acaba doktorum sadece şunu dedi bu seferki ikinci çatlatmam olcak buda olmazsa diğer ay rahim filmi çekilecek dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…