- Konu Sahibi Comebaby20
-
Adet oldum canım maalesef olmadı bu ay ikinci kez kullanmaya başlayacağım ilacıCanım naber nasilsin
Daha çok erken 3 gün sonra yine test yap benceBu aksam erken gebelik testi yaptim. Maalesef negatif cikti. Ignenin 11.günündeydim. adeti bekliyorum artıkhiç ümidim kalmadi.
Ya henüz Erken bence bekle biraz dahaBu aksam erken gebelik testi yaptim. Maalesef negatif cikti. Ignenin 11.günündeydim. adeti bekliyorum artıkhiç ümidim kalmadi.
Öyle erkenden bakıp moralinizi bozmayın strese girmeyin biliyorsunuz stres olumsuz etkiliyorBu aksam erken gebelik testi yaptim. Maalesef negatif cikti. Ignenin 11.günündeydim. adeti bekliyorum artıkhiç ümidim kalmadi.
erkenden bakıp moralinizi bozmayın strese girmeyin biliyorsunuz stres olumsuz etkiliyor
Aynen canim ben de çok heyecanliyimAy cok meraktayim kizlar nasil dayanicaaz 18e kadar
Benim bat 20 şubat benim 32. Denemem :) nerdeyse 3 yıldır istiyorumSenin de 18 miydi ? Benin ilk denenem
Maşallah. Benim daha 3.denemem bu da başarısız olursa dibe vururuz. Siz nasıl dayandınz. Allah yardimciniz olsunBenim bat 20 şubat benim 32. Denemem :) nerdeyse 3 yıldır istiyorum
Canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebeğini. Ya çok tuhaf bi diyorum ki her şeyi yaptım elimden gelen gerisi allahın bileceğı İş. Ama sonra da diyorum ki olacak mı olmayacak mı belirti aramaya başladım ben de bakalım ya bu cuma kan verecem ya da 18 inde evde test yapıcam kararsizimMerhaba bende geçen ay femara kullandım sonra ovitrelle ve sonuç pozitif yanlış kızlar bence sakin olmak ve biraz bu konuyu takmıyormuş gibi davranmak lazım şuan 6. Hafta allahım herkese yaşatsın bu duyguyu
Tabiki duygularını anlamak çok zor ama sabır allahım hayırlı zaman da sana da nasip edicek hep böyle düşün Ali öner Erdoğdu yu öneririm bu arada İzmir amaCanım hayırlı olsun inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebeğini. Ya çok tuhaf bi diyorum ki her şeyi yaptım elimden gelen gerisi allahın bileceğı İş. Ama sonra da diyorum ki olacak mı olmayacak mı belirti aramaya başladım ben de bakalım ya bu cuma kan verecem ya da 18 inde evde test yapıcam kararsizim
Ben adanadayım canim. benim Dr. Da iyi burda Sağol yine de :)Tabiki duygularını anlamak çok zor ama sabır allahım hayırlı zaman da sana da nasip edicek hep böyle düşün Ali öner Erdoğdu yu öneririm bu arada İzmir ama
İşallah allahım tez zaman da kavuşturur yavrunaBen adanadayım canim. benim Dr. Da iyi burda Sağol yine de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?