Gebeliğe Hazırlık Femara kullanıp Şubat ayında çift çizgi görmeyi bekleyenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu aksam erken gebelik testi yaptim. Maalesef negatif cikti. Ignenin 11.günündeydim. adeti bekliyorum artık hiç ümidim kalmadi.

Merhaba bende geçen ay femara kullandım sonra ovitrelle ve sonuç pozitif yanlış kızlar bence sakin olmak ve biraz bu konuyu takmıyormuş gibi davranmak lazım şuan 6. Hafta allahım herkese yaşatsın bu duyguyu

Merhaba bende geçen ay femara kullandım sonra ovitrelle ve sonuç pozitif yanlış kızlar bence sakin olmak ve biraz bu konuyu takmıyormuş gibi davranmak lazım şuan 6. Hafta allahım herkese yaşatsın bu duyguyu
Canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebeğini. Ya çok tuhaf bi diyorum ki her şeyi yaptım elimden gelen gerisi allahın bileceğı İş. Ama sonra da diyorum ki olacak mı olmayacak mı belirti aramaya başladım ben de bakalım ya bu cuma kan verecem ya da 18 inde evde test yapıcam kararsizim

Tabiki duygularını anlamak çok zor ama sabır allahım hayırlı zaman da sana da nasip edicek hep böyle düşün Ali öner Erdoğdu yu öneririm bu arada İzmir ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…