- 18 Ocak 2017
- 248
- 102
- 23
- Konu Sahibi Comebaby20
Sevgililer günü uğur getirsin inşallahOlur canim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevgililer günü uğur getirsin inşallahOlur canim :)
İnşallah canim hepimiz guzel haberler veririz insallah. Testi ne zaman yapmayi düşünüyorsunuz. Ben gecen ay ignenin 10. gununde yapmistm ignenin etkisi gecmisti. Birazdan doktora gidicem yumurtam catladi mi diye kontrole. Sol kasikta gecmeyen agrim var onu sorucam ve ne zaman test yapmam gerek bilgisini alacam.Sevgililer günü uğur getirsin inşallah
17 sine kadar dayanmaya çalışacağım. Senin aldığın bilgiler bana da ışık tutar senden 3-4 gün sonraya denk geldiği için. Bakalim ne diyecek doktorun :)İnşallah canim hepimiz guzel haberler veririz insallah. Testi ne zaman yapmayi düşünüyorsunuz. Ben gecen ay ignenin 10. gununde yapmistm ignenin etkisi gecmisti. Birazdan doktora gidicem yumurtam catladi mi diye kontrole. Sol kasikta gecmeyen agrim var onu sorucam ve ne zaman test yapmam gerek bilgisini alacam.
Doktorum yumurtanin catladigini gosterdi bana da. Ovulasyon gerçekleşmiş. Sol tarafimdaki agri icinde cok guzel iyi bir haber dedi. İnşallah öyledir. Testi de 14 gun sonra yapalm onceden yapma acele etme dedi ama dayanabilir miyim bilmem :)17 sine kadar dayanmaya çalışacağım. Senin aldığın bilgiler bana da ışık tutar senden 3-4 gün sonraya denk geldiği için. Bakalim ne diyecek doktorun :)
19 unda birlikte test yapalım o zaman :)Doktorum yumurtanin catladigini gosterdi bana da. Ovulasyon gerçekleşmiş. Sol tarafimdaki agri icinde cok guzel iyi bir haber dedi. İnşallah öyledir. Testi de 14 gun sonra yapalm onceden yapma acele etme dedi ama dayanabilir miyim bilmem :)
Benim hiç umudum yok canım benim inşallah hepsi olmuştur
Canım test yapmışsın we ikinci çizgin silik başka bi topikte gördüm hiçte haber wermiyosun hayırlı olsun :)Bat 11 şubat
Sende durumlar nasıl canimCanım test yapmışsın we ikinci çizgin silik başka bi topikte gördüm hiçte haber wermiyosun hayırlı olsun :)
Evet canm test yaptım bi kaç gündür yapıyrm pozitf bakalım yarın kan verecegim inş vardır yaCanım test yapmışsın we ikinci çizgin silik başka bi topikte gördüm hiçte haber wermiyosun hayırlı olsun :)
Sağol canım inş hayırlı olurPrmm Hayırlı olsun canim kan verdin mi
İnşallah vardır. Guzel haberler gelmeye baslasınn :) ben de nedense femaradan daha umitliyim. Klomen hic iyi gelmemisti. Batlari yakın olanlar durumlarınz nasıl. Var mi belirtileriniz. Benim sol kasikta arada ağrım oluyor. Tek belirtim bu şu an.Evet canm test yaptım bi kaç gündür yapıyrm pozitf bakalım yarın kan verecegim inş vardır ya
Canım canını sıkma bak en azından adetin düzenli olmaya başlamış yani tedavi işe yarıyor demek ki. İnşallah bu ay her şey daha da güzel olur senin icinMerhaba :) Ben bu forumda çok yeniyim birkaç gündür de okuyorum... adetim çok düzensiz her zaman ben de 23 ocakta çatlatma iğnesi vuruldum bat 6-7 idi ve bugün adet oldum maalesef yrn sabah da doktora gidecem adet olunca 2. Günü gel demişti olmazsan da test yap gel demişti...
Aynen çok doğru teşekkür ederim aslında tedavi yeni başladı umutsuz değilim. Hersey güzel olacak hepimiz için allah bu süreçte hayırlısıyla hiçbirimizin elini boş bırakmaz inşallahCanım canını sıkma bak en azından adetin düzenli olmaya başlamış yani tedavi işe yarıyor demek ki. İnşallah bu ay her şey daha da güzel olur senin icin
Bat ne zaman. Catlatma ignesinin kaçıncı günündesin. Bence bekle canim umitsiz olma. Benimde gecmeyen sol kasik agrim var. Doktoruma sordum sıkıntı degil cok olursa gel dedi. Gogus hassasiyetim baslamadi henuz. Gecen aylarda ignenin 10.gununden sonra baslardi. Bugun 10.gundeym ama daha agri sizi yok. Beklemedeym bendeKızlar benımde sağ kasıkta batma war sadece ama bn bu ay çok umutsuzum bide göğüslerin ucu kararı diyolar ya benim bugün farkettim göğüs çerçewem çoook açık renk almış ucu değil ama bide mawi damarlar belli ve göğüslerim büyüdü acıyorda ama hasta olacağım için bence
Kuzu benim çatlatma ipnem olmadı kendi haline bıraktı bu ayda doktorum ayın 11 de hasta olmazsam ki inşallah olmaz ama olacak gibi test yapacağın dua edin lütfen :)Bat ne zaman. Catlatma ignesinin kaçıncı günündesin. Bence bekle canim umitsiz olma. Benimde gecmeyen sol kasik agrim var. Doktoruma sordum sıkıntı degil cok olursa gel dedi. Gogus hassasiyetim baslamadi henuz. Gecen aylarda ignenin 10.gununden sonra baslardi. Bugun 10.gundeym ama daha agri sizi yok. Beklemedeym bende