Gebeliğe Hazırlık Femara kullanıp Şubat ayında çift çizgi görmeyi bekleyenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence yapma sabret ve bu sırada hep dua et ben Reglim geciktikten 5 gün sonra falan yaptım bilirsin ki bu tarz ilaçlar hormon yüklü olduğu için yanılta biliyor
Adına çok sevindim ne mutlu sağlıkla kucağına da alırsın inşallah canım Ben de 2. Kez femara ya başladım... bugün 3.günü ilacın. Kaç yumurta oluştu sende bi de ilk kullanmada mı oldu.

Adına çok sevindim ne mutlu sağlıkla kucağına da alırsın inşallah canım Ben de 2. Kez femara ya başladım... bugün 3.günü ilacın. Kaç yumurta oluştu sende bi de ilk kullanmada mı oldu.
Bende ikinciye başladım. İlk deneme de olmadı Bugün de üçüncü günü ilacın srninle aynı :)

Ben 2014 yılından beri pko hastasıyım aralık ayında yine adet göremedim ilaç ile kanama sağladık o sırada doktorum ile tanıştım ve bu ilaçtan bahsetti açıkçası hiç ümitli değildim kullanırken ayrıca çatlatma iğnesi bende çok kötü etki etti karın ağrısı vs ama olmuş dediğim gibi beklemiyordum ama allah yazdıysa oluyor bu ilacı kullanıp 100 kadından 20 is hamile kalıyormuş doktorum öyle söylemişti allah işte bende ondan biri oldum işallah sende olacaksın

Slm kızlar bende dün dr gittim östrojen fsh a baktı bugünde tekrar gittim yine femara başladık yarın başlıyorum ama bu defa dr ilaç bittikten birgün sonra sabah erkenden burda ol dedi heralde iğne vuracak anlamadım açıkçası birşey sormadım da

Olabilir canim iğne ihtimali yüksek. Hayırlısi olsun kuzum hakkında inşallah her şey yolunda gider bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…