- 18 Ocak 2017
- 248
- 102
- 23
- Konu Sahibi Comebaby20
Amin canim cok Sağol bizler için dua et bol bolİşallah allahım tez zaman da kavuşturur yavruna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim cok Sağol bizler için dua et bol bolİşallah allahım tez zaman da kavuşturur yavruna
Ben adanadayım canim. benim Dr. Da iyi burda Sağol yine de :)
Ben adanadayım canim. benim Dr. Da iyi burda Sağol yine de :)
Adana da hangi doktor hangi hastane bende adanadayım da?Amin canim cok Sağol bizler için dua et bol bol
Aa ne güzel :) baskent kisla da bulent haydardedeoglu. Sen kime gidiyorsunAdana da hangi doktor hangi hastane bende adanadayım da?
Algomed Eda kolağasıl canım benimdeAa ne güzel :) baskent kisla da bulent haydardedeoglu. Sen kime gidiyorsun
Bence yapma sabret ve bu sırada hep dua et ben Reglim geciktikten 5 gün sonra falan yaptım bilirsin ki bu tarz ilaçlar hormon yüklü olduğu için yanılta biliyorYa kizlar 18nden once erkem gebelik testi yapsam cikar mi mesela yarın
Adına çok sevindim ne mutlu sağlıkla kucağına da alırsın inşallah canım Ben de 2. Kez femara ya başladım... bugün 3.günü ilacın. Kaç yumurta oluştu sende bi de ilk kullanmada mı oldu.Bence yapma sabret ve bu sırada hep dua et ben Reglim geciktikten 5 gün sonra falan yaptım bilirsin ki bu tarz ilaçlar hormon yüklü olduğu için yanılta biliyor
Evdeki testlerde çıkmasa da kanda çıkabilir canım kan ver istersen :)Ya kizlar 18nden once erkem gebelik testi yapsam cikar mi mesela yarın
Bende ikinciye başladım. İlk deneme de olmadı Bugün de üçüncü günü ilacın srninle aynı :)Adına çok sevindim ne mutlu sağlıkla kucağına da alırsın inşallah canım Ben de 2. Kez femara ya başladım... bugün 3.günü ilacın. Kaç yumurta oluştu sende bi de ilk kullanmada mı oldu.
Ben 2014 yılından beri pko hastasıyım aralık ayında yine adet göremedim ilaç ile kanama sağladık o sırada doktorum ile tanıştım ve bu ilaçtan bahsetti açıkçası hiç ümitli değildim kullanırken ayrıca çatlatma iğnesi bende çok kötü etki etti karın ağrısı vs ama olmuş dediğim gibi beklemiyordum ama allah yazdıysa oluyor bu ilacı kullanıp 100 kadından 20 is hamile kalıyormuş doktorum öyle söylemişti allah işte bende ondan biri oldum işallah sende olacaksınAdına çok sevindim ne mutlu sağlıkla kucağına da alırsın inşallah canım Ben de 2. Kez femara ya başladım... bugün 3.günü ilacın. Kaç yumurta oluştu sende bi de ilk kullanmada mı oldu.
Olabilir canim iğne ihtimali yüksek. Hayırlısi olsun kuzum hakkında inşallah her şey yolunda gider bu aySlm kızlar bende dün dr gittim östrojen fsh a baktı bugünde tekrar gittim yine femara başladık yarın başlıyorum ama bu defa dr ilaç bittikten birgün sonra sabah erkenden burda ol dedi heralde iğne vuracak anlamadım açıkçası birşey sormadım da
Sağol kuzucum amin inşallah rahim filmi falan olamaz demi ?Olabilir canim iğne ihtimali yüksek. Hayırlısi olsun kuzum hakkında inşallah her şey yolunda gider bu ay
Canım rahim filmi adet biter bitmez yapılıyor. Bi de rahim filmi olsa bahsederdi. Yumurta takibi için çağırmıştir. Kaç gün iceceksin ilacı?Sağol kuzucum amin inşallah rahim filmi falan olamaz demi ?
Canım test yapmış miydin? Ağrı oldu mu? Kimyasal gebelik olabilir mi?Kizlar benim adet tarihim 18 olmasi gerekiyordu bugun hastalandım ve cok koyu renk parcali boyle
Yaş kaç Hatice ben şuan urfadayım ama yakında tayin olacam... inşallah bu son olur...Bende ikinciye başladım. İlk deneme de olmadı Bugün de üçüncü günü ilacın srninle aynı :)