- 25 Mayıs 2017
- 816
- 523
- 103
- Konu Sahibi Comebaby20
-
Hadi guzel haberleri duymaya ilk senden baslariz insallah canimKuzu benim çatlatma ipnem olmadı kendi haline bıraktı bu ayda doktorum ayın 11 de hasta olmazsam ki inşallah olmaz ama olacak gibi test yapacağın dua edin lütfen :)
Ben imkansız da sizlerin bu ay olur inşallah kuzucum nedn bilmyrm ama bu ay bişy oldu sanki benden geçti gibi hissediyrum ne yazıkki yinede inşallah vardır rabbimden umut kesilmez :)Hadi guzel haberleri duymaya ilk senden baslariz insallah canim
Insallah hislerin seni yaniltir canım guzel haberler verirsin. Sonuc iyi de olsa kötü de olsa saglik olsun. Daha nice aylar var nasipse olur.Ben imkansız da sizlerin bu ay olur inşallah kuzucum nedn bilmyrm ama bu ay bişy oldu sanki benden geçti gibi hissediyrum ne yazıkki yinede inşallah vardır rabbimden umut kesilmez :)
İnşallah kuzu çook istiyorum allah biliyo ya ama hayırlısını istiyorum elhamdülillah rabbim bu hastalığı rewa görmüş başka dert wermesin inşallah :)Insallah hislerin seni yaniltir canım guzel haberler verirsin. Sonuc iyi de olsa kötü de olsa saglik olsun. Daha nice aylar var nasipse olur.
Amin amin. Hastalikta deme bu bir rahatsizlik degil biraz nasip işiİnşallah kuzu çook istiyorum allah biliyo ya ama hayırlısını istiyorum elhamdülillah rabbim bu hastalığı rewa görmüş başka dert wermesin inşallah :)
Canım çok negatif gördüm seni azcık pozitif ol lütfen :) inşallah bebeğin senledir kuzum yüreğini ferah tutİnşallah kuzu çook istiyorum allah biliyo ya ama hayırlısını istiyorum elhamdülillah rabbim bu hastalığı rewa görmüş başka dert wermesin inşallah :)
Merhaba tatlim nasılsın bir gelisme var miKızlar umarım bu ay hepimiz güzel haberler alırız. Benımde şubat ama tam belli değil malesef herhalde 10 15subat arası bu ay klomen kullandım birde inofolic ama her ay birşey yapıyorum ama malesef. Bitkisel ürünler iyice dengemi bozdu o yüzden bıraktım artık
Canım naber nasilsinBen kaç gündür şiştim resmen ya kasıklarıma ağrı giriyor durup durup inşallah hamilelikle sonuçlanır da bi daha kullanmak zorunda kalmam
Dün akşam regl oldum canım. Benım eşimin değerleri de çok düşük.Merhaba tatlim nasılsın bir gelisme var mi
Canım çok negatif gördüm seni azcık pozitif ol lütfen :) inşallah bebeğin senledir kuzum yüreğini ferah tut
Amin İnşallah hayırlısıyla kızlar ben de çatlatma iğnesinden sonra adet olursan gel demişti doktor adet oldum ve gittim dün tekrar femara verdi 2. Kez herşey normal hiçbir sıkıntı Yok dedi. Yrn femara ya başlıcam... herşeyin hayırlısı Umutlar bu aya artık...Evrem17 aynen kuzucum öyle demek çok daha mantıklı :) C Comebaby20 ya kuzu umutsuz değilim haşa o şeytan işidir ama dediğin gibi negatifim inanamıyorum çnkü öyle bişey olacağına artk bana hep negtf negatif olcak gibi geliyo ama cuma wakti rabbim kimin gönlünde ne muradı warsa hayırlısıyla nasip etsin bizimde inşallah göbüşlerimize bu ay hayırlı sağlıklı ewlatlar göndermiş olsun
İnşallah güzel haberler verirsin canim bize :)Merhabalar ben de femara kullandim ve catlatma iğnesi yaptim bat 18 subat heyecanla bekliyorum
Hakkında hayırlısı olsun canimAmin İnşallah hayırlısıyla kızlar ben de çatlatma iğnesinden sonra adet olursan gel demişti doktor adet oldum ve gittim dün tekrar femara verdi 2. Kez herşey normal hiçbir sıkıntı Yok dedi. Yrn femara ya başlıcam... herşeyin hayırlısı Umutlar bu aya artık...
Ay canım ya üzülme lütfen inşallah bu aya daha güzel ölü senin içinKızlaaaaarrrben hasta oldum an itibariyle hafta içi dr tekrar gideceğim bu ay iğneli tedawiye geçeceğiz bizde nasip mart a kaldı hakkımızdan hayırlısı inşallahh ;
Benimde 17 subat. Az kaldiMerhabalar ben de femara kullandim ve catlatma iğnesi yaptim bat 18 subat heyecanla bekliyorum
Hayirlisi canim üzülme. Birdahaki ay olur inşallah. Umudunu kaybetme.Kızlaaaaarrrben hasta oldum an itibariyle hafta içi dr tekrar gideceğim bu ay iğneli tedawiye geçeceğiz bizde nasip mart a kaldı hakkımızdan hayırlısı inşallahh ;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?