• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara kullanıp Şubat ayında çift çizgi görmeyi bekleyenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bu ay bal çörek otu tarçın kürü yapacam adet olursam. Bide soğan ile incir kürü var diğer topiklerde daha ayrıntılı yazıyor istersen bildiğim kadarıyla ben de yardımcı olurum
canım işine karışmak istemem ama çukulata kistim vardı sol yumurtalığımda halen var : ( ama Allahtan aynı boyda duruyor, dr büyümedikce gebeliğe engel değil diyo. uzatmıyayım bal çörek otu incir kürü yaptım 2 ay ve sol kasımda ağrı oldu adetim gecikti sevinçten deli olarak doktora gittim bide ne duyayım kistim 10cm ye çıkmış, dr 2 aya bi kontrol küçülmezse ameliyat dedi bi daha ağzıma bal çörek otu incir asla almadım. 4 ay içinde kendiliğnden küçüldü. doktor şekerli ve karbonhidratlı gıdaların kisti büyüttüğünü söyledi. yani demem o ki bana ders oldu, hepimizin derdi ayrı bence kist sorunun varsa uzak dur. kistin nerede ne kisti olduğunun önemi yok tüm kistler şeker ve karbonhidratla besleniyomuş. bilgin olsun canım..bu arda kistimde yoktu onuda internetten ne duysam okusam içtim, yedim derken kendi kendime yaptım.

canım işine karışmak istemem ama çukulata kistim vardı sol yumurtalığımda halen var : ( ama Allahtan aynı boyda duruyor, dr büyümedikce gebeliğe engel değil diyo. uzatmıyayım bal çörek otu incir kürü yaptım 2 ay ve sol kasımda ağrı oldu adetim gecikti sevinçten deli olarak doktora gittim bide ne duyayım kistim 10cm ye çıkmış, dr 2 aya bi kontrol küçülmezse ameliyat dedi bi daha ağzıma bal çörek otu incir asla almadım. 4 ay içinde kendiliğnden küçüldü. doktor şekerli ve karbonhidratlı gıdaların kisti büyüttüğünü söyledi. yani demem o ki bana ders oldu, hepimizin derdi ayrı bence kist sorunun varsa uzak dur. kistin nerede ne kisti olduğunun önemi yok tüm kistler şeker ve karbonhidratla besleniyomuş. bilgin olsun canım..bu arda kistimde yoktu onuda internetten ne duysam okusam içtim, yedim derken kendi kendime yaptım.
Aaaa :( çok üzüldüm şimdi olur mu ki kistim filan Yok şuanda olmasın da tabi... bilemedim valla...canım yine de çok teşekkür ederim verdiğin Bilgi için yaşadıklarımız hepimize birer tecrübe...

35 ten sonra hormonlar gerçekten yavaşlıyo ve gebe kalmak zorlaşıyor. tabii herkez için geçerli değil, ama geneli bu maalesef. önünde koca 3 yıl var. biliyorum 3 gün hatta bazen 3 saat bile geçmek bilmiyor : ((( Allah fazla bekletmeden versin inşaalah hepimizin kalbindekini.
İnşallah canım

İncir kürü kist yapıyor denedim gördüm ama bal tarçın çörek otu kürünü defalarca yaptım hiç kist yapmıyor zaten tarçın ve çörek otu ünsülini ayarladığı için vucutta şeker birikmesini engelliyor tavsiye ederim bunu yerken inofolic combi de kullanın

canım sen benden 8 yıl öndesin. inşaalah ardarda bebişlerin gelir. gelincede bizede dua etmeyi unutma olurmu??? Allah yardımcımız olsun.
valla canım yaşın maalesef bende çok bir getirisi olmadı doktor 40 yaşında yumurtaların var dedi kalite kötü olunca bi anlamı kalmıyor

valla canım yaşın maalesef bende çok bir getirisi olmadı doktor 40 yaşında yumurtaların var dedi kalite kötü olunca bi anlamı kalmıyor
aslında doğru söylüyosun canım. yumurta kalitesi önemli be bazen genç yaşta bile sağlıksız yumurtalar olabiliyor dediğin gibi bende 27 yaşımdan beri uğraşıyorum demekki sadece yaş deyil. offf Allahım nasip etsin hepimize...

6 tane test yaptım hepsi negatif olsaydı çıkardı artık die düşünüyorum. Biraz daha bekleyeyim gelmezse vereceğim. Açıkçası içimde hiç umut olmadığı için pek heveslenemiyorum.:110:
bat ın kaç gün geçti cnm? belki geç döllenme olur. inşş

beknen adet günüm bugün ama ben 1 gün gecikir belki diye ya 11 ya 12mart diyorum. bikaçgün önce kan negatifti bıgün belki süpriz olur dedim ama : ((

Eklentiler

• 09B75E8B-0D11-47D1-9503-417611087EA9.jpeg
    09B75E8B-0D11-47D1-9503-417611087EA9.jpeg
    47 KB · Görüntüleme: 49
beknen adet günüm bugün ama ben 1 gün gecikir belki diye ya 11 ya 12mart diyorum. bikaçgün önce kan negatifti bıgün belki süpriz olur dedim ama : ((
Geçmiş olsun canım hakkında hayırlısı olsun burda bekleyen kimsenin yüzü gülmedi maalesef umutlar bu aya kaldı inşallah hepimizin kucağı dolu olur

Back