- 1 Şubat 2018
- 101
- 88
- 48
- 40
- Konu Sahibi Comebaby20
Hadi yaa yerim diye düşünüyorumdum bakalım henüz adet de olmadım zaten :)Ben yaptım onu da pek yenmiyo sabahın köründe aç karınla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi yaa yerim diye düşünüyorumdum bakalım henüz adet de olmadım zaten :)Ben yaptım onu da pek yenmiyo sabahın köründe aç karınla
canım işine karışmak istemem ama çukulata kistim vardı sol yumurtalığımda halen var : ( ama Allahtan aynı boyda duruyor, dr büyümedikce gebeliğe engel değil diyo. uzatmıyayım bal çörek otu incir kürü yaptım 2 ay ve sol kasımda ağrı oldu adetim gecikti sevinçten deli olarak doktora gittim bide ne duyayım kistim 10cm ye çıkmış, dr 2 aya bi kontrol küçülmezse ameliyat dedi bi daha ağzıma bal çörek otu incir asla almadım. 4 ay içinde kendiliğnden küçüldü. doktor şekerli ve karbonhidratlı gıdaların kisti büyüttüğünü söyledi. yani demem o ki bana ders oldu, hepimizin derdi ayrı bence kist sorunun varsa uzak dur. kistin nerede ne kisti olduğunun önemi yok tüm kistler şeker ve karbonhidratla besleniyomuş. bilgin olsun canım..bu arda kistimde yoktu onuda internetten ne duysam okusam içtim, yedim derken kendi kendime yaptım.Ben bu ay bal çörek otu tarçın kürü yapacam adet olursam. Bide soğan ile incir kürü var diğer topiklerde daha ayrıntılı yazıyor istersen bildiğim kadarıyla ben de yardımcı olurum
Aaaa çok üzüldüm şimdi olur mu ki kistim filan Yok şuanda olmasın da tabi... bilemedim valla...canım yine de çok teşekkür ederim verdiğin Bilgi için yaşadıklarımız hepimize birer tecrübe...canım işine karışmak istemem ama çukulata kistim vardı sol yumurtalığımda halen var : ( ama Allahtan aynı boyda duruyor, dr büyümedikce gebeliğe engel değil diyo. uzatmıyayım bal çörek otu incir kürü yaptım 2 ay ve sol kasımda ağrı oldu adetim gecikti sevinçten deli olarak doktora gittim bide ne duyayım kistim 10cm ye çıkmış, dr 2 aya bi kontrol küçülmezse ameliyat dedi bi daha ağzıma bal çörek otu incir asla almadım. 4 ay içinde kendiliğnden küçüldü. doktor şekerli ve karbonhidratlı gıdaların kisti büyüttüğünü söyledi. yani demem o ki bana ders oldu, hepimizin derdi ayrı bence kist sorunun varsa uzak dur. kistin nerede ne kisti olduğunun önemi yok tüm kistler şeker ve karbonhidratla besleniyomuş. bilgin olsun canım..bu arda kistimde yoktu onuda internetten ne duysam okusam içtim, yedim derken kendi kendime yaptım.
İnşallah canım35 ten sonra hormonlar gerçekten yavaşlıyo ve gebe kalmak zorlaşıyor. tabii herkez için geçerli değil, ama geneli bu maalesef. önünde koca 3 yıl var. biliyorum 3 gün hatta bazen 3 saat bile geçmek bilmiyor : ((( Allah fazla bekletmeden versin inşaalah hepimizin kalbindekini.
Naptın canım test ver istersenBen yaptım onu da pek yenmiyo sabahın köründe aç karınla
6 tane test yaptım hepsi negatif olsaydı çıkardı artık die düşünüyorum. Biraz daha bekleyeyim gelmezse vereceğim. Açıkçası içimde hiç umut olmadığı için pek heveslenemiyorum.Naptın canım test ver istersen
valla canım yaşın maalesef bende çok bir getirisi olmadı doktor 40 yaşında yumurtaların var dedi kalite kötü olunca bi anlamı kalmıyorcanım sen benden 8 yıl öndesin. inşaalah ardarda bebişlerin gelir. gelincede bizede dua etmeyi unutma olurmu??? Allah yardımcımız olsun.
aslında doğru söylüyosun canım. yumurta kalitesi önemli be bazen genç yaşta bile sağlıksız yumurtalar olabiliyor dediğin gibi bende 27 yaşımdan beri uğraşıyorum demekki sadece yaş deyil. offf Allahım nasip etsin hepimize...valla canım yaşın maalesef bende çok bir getirisi olmadı doktor 40 yaşında yumurtaların var dedi kalite kötü olunca bi anlamı kalmıyor
: (((Kızlar maalesef ben de gördüm kırmızıları umutlar Yeni aya...
bat ın kaç gün geçti cnm? belki geç döllenme olur. inşş6 tane test yaptım hepsi negatif olsaydı çıkardı artık die düşünüyorum. Biraz daha bekleyeyim gelmezse vereceğim. Açıkçası içimde hiç umut olmadığı için pek heveslenemiyorum.
Geçmiş olsun canım umutlar yeni aya dediğin gibiKızlar maalesef ben de gördüm kırmızıları umutlar Yeni aya...
4 gün geçti, yüzüm mayın tarlası gibi oldu. Gelsin artık balon gibi oldumbat ın kaç gün geçti cnm? belki geç döllenme olur. inşş
Hayırlısı canım olur belki kırmızıları görmeden bişey bilemeyizbeknen adet günüm bugün ama ben 1 gün gecikir belki diye ya 11 ya 12mart diyorum. bikaçgün önce kan negatifti bıgün belki süpriz olur dedim ama : ((
inşaalah canımm umutla yaşıyoruz zaten.Hayırlısı canım olur belki kırmızıları görmeden bişey bilemeyiz
Geçmiş olsun canım hakkında hayırlısı olsun burda bekleyen kimsenin yüzü gülmedi maalesef umutlar bu aya kaldı inşallah hepimizin kucağı dolu olurbeknen adet günüm bugün ama ben 1 gün gecikir belki diye ya 11 ya 12mart diyorum. bikaçgün önce kan negatifti bıgün belki süpriz olur dedim ama : ((