- 10 Şubat 2017
- 302
- 259
- 53
- Konu Sahibi Comebaby20
Yumurta Rezervi azlığı sorunu mu var sende canimBilmiyorum ki tek verdiği o ay femara ve glifor... ama evet 2 yumurta oluşmuştu bu ay da 2 yumurta oluştu dedi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurta Rezervi azlığı sorunu mu var sende canimBilmiyorum ki tek verdiği o ay femara ve glifor... ama evet 2 yumurta oluşmuştu bu ay da 2 yumurta oluştu dedi.
Valla bilmiyorum ki canım doktor hiç bişeyden bahsetmiyor şuan için istediğimiz gibi gidiyor bir sıkıntı Yok dedi ama yaş 34 olduğu için belki oluyordur. Bide duyduğuma göre femara ile zaten 1-2 yumurta oluşurmuş genelde.Yumurta Rezervi azlığı sorunu mu var sende canim
sen sağlama al bence canım bir tüp merkezine git ilk muayene ücretsiz zaten en azından sorununuzun durumunu öğren yumurtaların kaç yıllık evlisin peki canımValla bilmiyorum ki canım doktor hiç bişeyden bahsetmiyor şuan için istediğimiz gibi gidiyor bir sıkıntı Yok dedi ama yaş 34 olduğu için belki oluyordur. Bide duyduğuma göre femara ile zaten 1-2 yumurta oluşurmuş genelde.
Çok teşekkür ederim canım... 1,5 yıllık evliyim.sen sağlama al bence canım bir tüp merkezine git ilk muayene ücretsiz zaten en azından sorununuzun durumunu öğren yumurtaların kaç yıllık evlisin peki canım
Allah geçim versin canım sen yine de yeni evliyim diye üstene yatma canım daha iyi araştıran doktora yada hastaneye gitÇok teşekkür ederim canım... 1,5 yıllık evliyim.
Aynen bu ay olmazsa eğer başka bir doktor var aklımda zaten ona gidecem... sende durumlar ne buarada merakla bekliyoruz.. Ben de sen de :)Allah geçim versin canım sen yine de yeni evliyim diye üstene yatma canım daha iyi araştıran doktora yada hastaneye git
evet beklemedeyim ben daha canım son 2 gün var bat'aAynen bu ay olmazsa eğer başka bir doktor var aklımda zaten ona gidecem... sende durumlar ne buarada merakla bekliyoruz.. Ben de sen de :)
Evet bizim aynı gündü ama benim gecikebiliyor bakalım ben de bekliyorum karnımda kramplar oluyor sadece ama gaz mı vardır adet belirtisi midir bilmiyorum hakkımızda hayırlısı inşallahevet beklemedeyim ben daha canım son 2 gün var bat'a
aslında iğnenin etkisi falan kalmamıştır ama test yapmaya korkuyorumEvet bizim aynı gündü ama benim gecikebiliyor bakalım ben de bekliyorum karnımda kramplar oluyor sadece ama gaz mı vardır adet belirtisi midir bilmiyorum hakkımızda hayırlısı inşallah
Valla aynen ben de öyle ve 10 una kadar test yapmayı düşünmüyorum...aslında iğnenin etkisi falan kalmamıştır ama test yapmaya korkuyorum
ilacın etkisinden olabilir Allah korusun kistte olmuş olabilir sen 1 iki güne de olmasan doktora git benceKizlar ben asilama yaptrmstm 23.gunu kan werdim negatif cikti hala regl olmadm 5 gun gecti normal mi sizce? Asilamasi tutmayanlar hemen regl oldu mu?
dilek sen nerelisin canımSonuçlar gayet iyi bence anladığım kadarıyla
oldum simdi :)ilacın etkisinden olabilir Allah korusun kistte olmuş olabilir sen 1 iki güne de olmasan doktora git bence
hadi gözün aydın İnşallah bidahakine adet olmazsın güzel haberler verirsinoldum simdi :)
insallaahhhhhadi gözün aydın İnşallah bidahakine adet olmazsın güzel haberler verirsin
Tabiki olsun da bekliyoruz hemenİyi sonuçlarınızı bekliyorum canım buraya yazmayı unutmayın
Bursadilek sen nerelisin canım
İnşallah canım güzel sonuç alın ki umudumuzu kaybetmeyelim maalesef bazen tükeniyorum birileri oldu deyince tekrar umutlu oluyorumTabiki olsun da bekliyoruz hemen