• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara kullanıp Şubat ayında çift çizgi görmeyi bekleyenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:KK200::eğlence:Ne yapıyorsunuz bayanlar gittinizmi tekrar bu ay femera kullanan var mı yine sesiniz çıkmıyor
ben bu gün kırmızıyı gördüm :KK14: bu ay gitmeyeceğim vücudumun dinlenmeye ihtiyacı var hormon almaktan ergen gibi sivilce bastı beni istemiyorum yani. ama sizi takip edeceğim. :KK76:

ben bu gün kırmızıyı gördüm :KK14: bu ay gitmeyeceğim vücudumun dinlenmeye ihtiyacı var hormon almaktan ergen gibi sivilce bastı beni istemiyorum yani. ama sizi takip edeceğim. :KK76:
Psikolojine göre hareket etmen en doğrusu canım zaten hazır değilsen bu ay tedaviye gerek yok mola vermek eşin ve senin için iyi olur tabi inofolic combi falan iç ama yinede evde destek ver yumurtaya

Kızlar polikistik över olduğum için adet oluyum diye doktor duphaston verdi 10 gün oldu biteli hala adet Yok sabah test yaptım negatif varmı Benim gibi olan ya göğüslerim çok acıyor

Neden verimsiz dedin? Hayırlısı olur inşallah hayırlı kandiller buarada.
hayırlı kandiller canım. doktorda eşimle birlikteydik anlattı işte pazartesi iğne salı çarşamba ilişki olsun mutlaka dedi bizde öyle yaptık iğneden önce sıkıntı yoktu ama salı ve çarşamba ilişkide problemler oldu görev olarak mi algıladı kastı herhalde kendini verimli geçmedi ya çalışmalar bu ayı da geçtim mecbur hatta artık takipte yapmayacağım galiba eşim çok kasıyor saatli şeylerde olan bana oluyor hormonları lap diye ben alıyorum o bi görevini bile yapmakta zorlanıyor anlamadım gitti:KK12::KK12:

hayırlı kandiller canım. doktorda eşimle birlikteydik anlattı işte pazartesi iğne salı çarşamba ilişki olsun mutlaka dedi bizde öyle yaptık iğneden önce sıkıntı yoktu ama salı ve çarşamba ilişkide problemler oldu görev olarak mi algıladı kastı herhalde kendini verimli geçmedi ya çalışmalar bu ayı da geçtim mecbur hatta artık takipte yapmayacağım galiba eşim çok kasıyor saatli şeylerde olan bana oluyor hormonları lap diye ben alıyorum o bi görevini bile yapmakta zorlanıyor anlamadım gitti:KK12::KK12:
Aynen yaa erkeklerin çoğu böyle sanırım doğal olsun olacaksa bana saatli gelme diyor. Ben de öyle yapıyorum napim. Ama sonuçta tedavi görüyoruz boşuna mı yapıyoruz bunca şeyi bisürü hormon alıyoruz :( sen yine de gününü çaktırmadan o günlere denk getirmeye çalış bence canım.

Kızlar bat en erken yarın ama 3 gün sonra da olabilir. Bugün gebelik testi yaptim ve yine negatifi gördüm. Neyde yanlış yapıyoruz anlamıyorum. tükenmislik sendromuna girdim. Olmuyor olmuyor olmuyor.... Dr 6 ay femara iç dedi 3 ay içtim. Şimdi yeni paket almam gerek ama acaba almasam da mola mi versem diyorum. Evde geçen yıldan gonal-f iğne var onu mu kullansam kafama göre. Baska Dr. A mi gitsem bilemiyorum.

Aynen yaa erkeklerin çoğu böyle sanırım doğal olsun olacaksa bana saatli gelme diyor. Ben de öyle yapıyorum napim. Ama sonuçta tedavi görüyoruz boşuna mı yapıyoruz bunca şeyi bisürü hormon alıyoruz :KK43: sen yine de gününü çaktırmadan o günlere denk getirmeye çalış bence canım.
ya zaten öyle yapacaktım normalde günleri demeyicektim doktor muayeneden sonra eşinizde gelsin içeri dedi yanında anlattı bu ay ondan sıkıntı oldu yaaa nasıp bazı şeyler canım olmuyorsa olmuyor yapacak bişey yok

Kızlar bat en erken yarın ama 3 gün sonra da olabilir. Bugün gebelik testi yaptim ve yine negatifi gördüm. Neyde yanlış yapıyoruz anlamıyorum. tükenmislik sendromuna girdim. Olmuyor olmuyor olmuyor.... Dr 6 ay femara iç dedi 3 ay içtim. Şimdi yeni paket almam gerek ama acaba almasam da mola mi versem diyorum. Evde geçen yıldan gonal-f iğne var onu mu kullansam kafama göre. Baska Dr. A mi gitsem bilemiyorum.
hayırlısı olsun canım hepimiz aynı dertten muzdaribiz ben onu yaptım canım iğne kullandım önceden evde vardı son kullanma tarihi yakındı boşa gitmesin diye dozunu ayarlayamamışım 1 yumurta büyümüş doktorumaysa iğne istiyorum demiştim tüp bebekte kullanmak istiyorum demişti diye bende kendi kafama göre kullandım sonuç bu dikkat et bence

hayırlısı olsun canım hepimiz aynı dertten muzdaribiz ben onu yaptım canım iğne kullandım önceden evde vardı son kullanma tarihi yakındı boşa gitmesin diye dozunu ayarlayamamışım 1 yumurta büyümüş doktorumaysa iğne istiyorum demiştim tüp bebekte kullanmak istiyorum demişti diye bende kendi kafama göre kullandım sonuç bu dikkat et bence
Dr.a gidip soracam canim tamam kafamiza göre yapıp zor sağlanan düzeni bozmak da risk. Ama gerçekten çok zor. Dun arkadaşım doğum yaptı kimsesi yaninda yok diye ben yanindaydım onun mutluluğuna ortak olurken içten içe ağladım. Ben hep başkalarının çocuğunu mu kucağıma alacağım dedim. Her şeye agliyorum. Henüz adet de olmadım olayım Dr.a gidecegim.

Kızlar been çook acıkıyorum ya normaldede iştahlı biriyimdir ama üç gündür falan yiyorum bi saat sonra karnım mı midemmi eziliyo bilmyrum sizce neden ?
Bende femera içtim bekliyorum 3 gün sonra regl günüm sürekli acıkıyorum midem eziliyo halszilk kasıklarda baskı sürekli idrara çıkma var bnde

Merhabalar 37 yaşındayım 16 yaşında bir oğlum var tekrar bebiş istiyoruz normal şartlar ile olmadı gecen ay doktora gittim klomen + çatlatma iğnesi oldum 2 yumurtam gelişti ama olmadı tekrar doktora gittim femara önerdi doktorum bakalım yarın başlayacağım sabah akşam günde 2 tane sonra yine yumurtanın gelişimine göre çatlatma iğnesi ve bekleme süresi hakkımızda hepimiz için hayırlısı

Back