• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara kullanıp Şubat ayında çift çizgi görmeyi bekleyenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 09FF19C5-2112-4DF6-BBD7-816F212EEC59.jpeg
    09FF19C5-2112-4DF6-BBD7-816F212EEC59.jpeg
    36,5 KB · Görüntüleme: 60
slm canım ben dayanamadım ve kan verdim maalesef negatif. bata 3 gün var yükselmez dimi: ((((
Bence olana kadar Ümit var canım benim moralini bozma bazılarında çıkıyor geç döllenme olduysa çıkmayabiliyor. Hayırlısı moralimizi bozmak yok.

Kızlar ben sabah uyandım hastalanmışım yaaa:mad::mad::mad: test yapmaya bile fırsat kalmadı :KK1::KK1:

Canımmm yaa olsun üzülme en azından gecikme olmadı ve seni ümitlendirmedi öyle düşün. Bu ay ben de olursam üzülmek Yok kür filan deniyecem.

slm canım ben dayanamadım ve kan verdim maalesef negatif. bata 3 gün var yükselmez dimi: ((((
Yükselmez canım bence çok ümitli olma üzülme dicem üzüldüğünü biliyorum rahat ol kadının kısırı olmaz kusuru olurmuş elbet bir gün olacak o günü rabbim biliyor duaya çalışmaya devam inşallah

Olsun canım üzülme dicem ama üzüldüğünü biliyorum rabbim başka dertler vermesin olacak inşallah tek derdimiz bu olsun duaya çalışmaya devam ne yapacaksın aramı vereceksin
aynen hayırlısı ya ne yapalım elden gelen bişey gelmiyor dua edelim dediğin gibi, yok canım yarın tekrardan doktora gidecem doktora tekrardan başlayacağız bakalım kist oluştu mu oluşmadımı ağrılı gelmedi gerçi sanmıyorum ama yine de kontrol edip öyle başlayacağım ikinci defa femara mı kullanırım yoksa iğne mi kullanırım yarın konuşucaz artık

Canımmm yaa olsun üzülme en azından gecikme olmadı ve seni ümitlendirmedi öyle düşün. Bu ay ben de olursam üzülmek Yok kür filan deniyecem.[/QUOTE]
teşekkür ederim çok üzülmedim de umudu kırılıyor insanın böyle oldukça

Bence olana kadar Ümit var canım benim moralini bozma bazılarında çıkıyor geç döllenme olduysa çıkmayabiliyor. Hayırlısı moralimizi bozmak yok.

çok salakça biliyorum ama adet oluncaya kadar ümit edecek gibiyim hatta geçen aykı adetimin ilk gün yerleşme kanaması olduğuna inanmaya çalışıyordum. Allahım aklıma mukayet olsun, deliriyorum : ( ( inş. sizlerlen iyi hbr gelir...

Canımmm yaa olsun üzülme en azından gecikme olmadı ve seni ümitlendirmedi öyle düşün. Bu ay ben de olursam üzülmek Yok kür filan deniyecem.

Yükselmez canım bence çok ümitli olma üzülme dicem üzüldüğünü biliyorum rahat ol kadının kısırı olmaz kusuru olurmuş elbet bir gün olacak o günü rabbim biliyor duaya çalışmaya devam inşallah

canımm teşekkürler iyi dileklerin için. ama 35 yaşındayım zamanım hormonlarım azalıyo gün geçtikce . eskiden 3 çocuk yapcam bide 40 lı yaşlarda son çocuğumu yapcam derdim. ama şimdi bi taneye razıyım. Allah yüzümüze baksın kalbimizdekini nasip etsin inş...

Salakça değil aslında biz umutlar olmadan yaşamayayız ki... Allah’ın mucizesi çok elbet bize de gönderecek... Ben de beklemedeyim hala. İnşallah ikimiz de güzel haberler alırız...ben de 34 yaşındayım...aynı senin gibi 3 çocuk istiyordum ama hayırlısı belki hala olur :)

Salakça değil aslında biz umutlar olmadan yaşamayayız ki... Allah’ın mucizesi çok elbet bize de gönderecek... Ben de beklemedeyim hala. İnşallah ikimiz de güzel haberler alırız...ben de 34 yaşındayım...aynı senin gibi 3 çocuk istiyordum ama hayırlısı belki hala olur :)
inşaalahh aminnn. Allah peygamber efendimizin güzel yuzu hatrına kalbimizdeki hasreti dindirsin.

Eşimle nişanlıyken eşim 5 çocuk yaparız diyordu bende nasıl yapacam o kadar demiştim zaten şimdi 27 yaşındayım ne ara yapacağım 1 tane yapayım yeter diyordum şimdi kıymetini anlayacınca 1 tene olursa hiç korunmam arka arkaya gelsinler razıyım diyorum Allah yardımcımız olsun inşallah

Eşimle nişanlıyken eşim 5 çocuk yaparız diyordu bende nasıl yapacam o kadar demiştim zaten şimdi 27 yaşındayım ne ara yapacağım 1 tane yapayım yeter diyordum şimdi kıymetini anlayacınca 1 tene olursa hiç korunmam arka arkaya gelsinler razıyım diyorum Allah yardımcımız olsun inşallah

canım sen benden 8 yıl öndesin. inşaalah ardarda bebişlerin gelir. gelincede bizede dua etmeyi unutma olurmu??? Allah yardımcımız olsun.

Bende 32 yaşındayım maalesef
35 ten sonra hormonlar gerçekten yavaşlıyo ve gebe kalmak zorlaşıyor. tabii herkez için geçerli değil, ama geneli bu maalesef. önünde koca 3 yıl var. biliyorum 3 gün hatta bazen 3 saat bile geçmek bilmiyor : ((( Allah fazla bekletmeden versin inşaalah hepimizin kalbindekini.

Selam kızlar ben hala regl olmadım, ama idrarda hep negatif çıkıyor. Gecikme olmasın da bu ay ben gitmicem doktora artık ilaç kullanmak istemiyorum bi süre yüzüm mayın tarlası gibi, kilo aldı başını gitti hormondan. Belki kür falan denerim. Var mı sizin denediğiniz bi kür :süslü:

Selam kızlar ben hala regl olmadım, ama idrarda hep negatif çıkıyor. Gecikme olmasın da bu ay ben gitmicem doktora artık ilaç kullanmak istemiyorum bi süre yüzüm mayın tarlası gibi, kilo aldı başını gitti hormondan. Belki kür falan denerim. Var mı sizin denediğiniz bi kür :süslü:
Ben bu ay bal çörek otu tarçın kürü yapacam adet olursam. Bide soğan ile incir kürü var diğer topiklerde daha ayrıntılı yazıyor istersen bildiğim kadarıyla ben de yardımcı olurum

Ben bu ay bal çörek otu tarçın kürü yapacam adet olursam. Bide soğan ile incir kürü var diğer topiklerde daha ayrıntılı yazıyor istersen bildiğim kadarıyla ben de yardımcı olurum
Ben yaptım onu da pek yenmiyo sabahın köründe aç karınla :kusmuk:

Back