- 10 Şubat 2017
- 302
- 259
- 53
- Konu Sahibi Comebaby20
-
geçmiş olsun canım bende o dertten muzdaribim bende gülmek istiyorum ama Allah nasip etmiyorsa elden bişey gelmiyorFemara herkez de etkili değil demekki bende kullandım gebe de değilim adet de getirmedi sabah akşam 5 gün kullandım son adet 17ocak bugün doktora gittim söktürü yazdı tabi önce kanda gebelik testi negatif olunca
Bari umut vermesinlergeçmiş olsun canım bende o dertten muzdaribim bende gülmek istiyorum ama Allah nasip etmiyorsa elden bişey gelmiyor
Sağol canım inşallah Rabbim tez vakitte nasip etsin sana bana tüm isteyenlereBari umut vermesinler
bilemiyorlar ki onlarda çok faktör var ilaç tek başına etki etmiyor hormonların durumu bile on numara çıkıyor ama ne sperm kalitesini nede yumurta kalitesi tam iyi olmadan bir işe yaramıyor ilaçlarBari umut vermesinler
Bilsinler ya da umut vermesinler canım sıkkın çok ilaçlar herkez de etki etmiyor falan deseler bu kadar beklemezdim 50 gündür hep bekledim kırmızıyıbilemiyorlar ki onlarda çok faktör var ilaç tek başına etki etmiyor hormonların durumu bile on numara çıkıyor ama ne sperm kalitesini nede yumurta kalitesi tam iyi olmadan bir işe yaramıyor ilaçlar
sen 50 gündür bekliyorsun ben 3 yıldır bıkmadan usanmadan bekliyorum klomenle yumurta takibi 3 tüp bebek ve şimdi tekrar 4. tüb bebeği bekleme arasında doktor değerlendirelim boşa geçirmeyelim bu ayları deyip femara kullanmaya başladım maddi manevi sen düşün beniBilsinler ya da umut vermesinler canım sıkkın çok ilaçlar herkez de etki etmiyor falan deseler bu kadar beklemezdim 50 gündür hep bekledim kırmızıyı
Canım ben adet olmayı bekledım dedim 50 gündür Rabbim yardımcımız olsunsen 50 gündür bekliyorsun ben 3 yıldır bıkmadan usanmadan bekliyorum klomenle yumurta takibi 3 tüp bebek ve şimdi tekrar 4. tüb bebeği bekleme arasında doktor değerlendirelim boşa geçirmeyelim bu ayları deyip femara kullanmaya başladım maddi manevi sen düşün beni
Çok üzülüyorum gerçekten Rabbim emeklerimizi boş çevirmesin hayırlısını sağlıklısıni versinsen 50 gündür bekliyorsun ben 3 yıldır bıkmadan usanmadan bekliyorum klomenle yumurta takibi 3 tüp bebek ve şimdi tekrar 4. tüb bebeği bekleme arasında doktor değerlendirelim boşa geçirmeyelim bu ayları deyip femara kullanmaya başladım maddi manevi sen düşün beni
Sonuçlar gayet iyi bence anladığım kadarıyla
pardon canım bende yanlış anlamışım Allah yardımcımız olsunCanım ben adet olmayı bekledım dedim 50 gündür Rabbim yardımcımız olsun
tahlil sonuçların gayet güzel takılma e2 ye sen
dirk sen soğan kürü yapsana iyi gelir adet olmanaÇok üzülüyorum gerçekten Rabbim emeklerimizi boş çevirmesin hayırlısını sağlıklısıni versin
Mideme yaramıyor canım hassas midem ilaçlar bile mahvediyodirk sen soğan kürü yapsana iyi gelir adet olmana
keşke içebilsen çok iyi geliyorMideme yaramıyor canım hassas midem ilaçlar bile mahvediyo
Bilmiyorum ki tek verdiği o ay femara ve glifor... ama evet 2 yumurta oluşmuştu bu ay da 2 yumurta oluştu dedi.düzelmesi için birşeyler kullandın mı ki fsh ın sınırda canım maalesef folükül sayımı yaptın mı sen peki kaçtane yumurta görünüyor sende usg de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?