Gebeliğe Hazırlık Femara kullanıp Şubat ayında çift çizgi görmeyi bekleyenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Femara herkez de etkili değil demekki bende kullandım gebe de değilim adet de getirmedi sabah akşam 5 gün kullandım son adet 17ocak bugün doktora gittim söktürü yazdı tabi önce kanda gebelik testi negatif olunca
geçmiş olsun canım bende o dertten muzdaribim bende gülmek istiyorum ama Allah nasip etmiyorsa elden bişey gelmiyor

bilemiyorlar ki onlarda çok faktör var ilaç tek başına etki etmiyor hormonların durumu bile on numara çıkıyor ama ne sperm kalitesini nede yumurta kalitesi tam iyi olmadan bir işe yaramıyor ilaçlar
Bilsinler ya da umut vermesinler canım sıkkın çok ilaçlar herkez de etki etmiyor falan deseler bu kadar beklemezdim 50 gündür hep bekledim kırmızıyı

Bilsinler ya da umut vermesinler canım sıkkın çok ilaçlar herkez de etki etmiyor falan deseler bu kadar beklemezdim 50 gündür hep bekledim kırmızıyı
sen 50 gündür bekliyorsun ben 3 yıldır bıkmadan usanmadan bekliyorum klomenle yumurta takibi 3 tüp bebek ve şimdi tekrar 4. tüb bebeği bekleme arasında doktor değerlendirelim boşa geçirmeyelim bu ayları deyip femara kullanmaya başladım maddi manevi sen düşün beni

Canım ben adet olmayı bekledım dedim 50 gündür Rabbim yardımcımız olsun

Çok üzülüyorum gerçekten Rabbim emeklerimizi boş çevirmesin hayırlısını sağlıklısıni versin

Ben adetin e2 menopoz sınırı mı acaba 37 az geldi bana doktor normal dedi benim hormon lar normal ilaç içmezsem senede 1 adet oluyorum polikistik överim sadece ultrasonda polikistik İnci kolye gibi iki yumurtamda kist dolu

Ben bu ay kendime bir şans vericem rabbim belki verir diye bu ayda anne olamazsam diğer ay femara başlıcaz doktor duphaston verdi bana adet olmam için adet olunca bal tarçın çörek otu yicem zaten inofolic combi ve glifor kullanıyorum devamlı bal tarçın 10 gün yeniyor onu bırakınca soğan kürü yapıcam işimiz Allah a kaldı hayırlısı

Kızlar çoğu yerde okudum eşinizle birlikte olmadan 1 saat önce eşinize Türk kahvesi ve bitter çikolata yedirin spermler hızlanıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…