• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara kullanıp Şubat ayında çift çizgi görmeyi bekleyenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar, bende bu ay 5x1 kullandım daha önceki iki ay klomen + ovitralle kullandım bir sonuç alamadım. Bu ay yine çatlama iğnesi yaptım, 8. Günüm bende sizin gibi heycanla bekliyorum. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin

Merhaba kızlar, bende bu ay 5x1 kullandım daha önceki iki ay klomen + ovitralle kullandım bir sonuç alamadım. Bu ay yine çatlama iğnesi yaptım, 8. Günüm bende sizin gibi heycanla bekliyorum. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin
hayırlısı olsun canım inşallah hepimiz güzel haberler alırız senin bat kaç

Meraba kızlar son adet tarihim 29 ocak adet takvimi programım var orda 28 şubat diyo regl ama herkes 1 martta olursun diyo adet anlamadım ben dun olmadım bugün de olmadım hiç ağrım falanda yok

Benim de kasıklarım çok az ağrı oluyor hissediyorum ama çok rahatsız etmiyor... kendimi dinlediğim için mi hissediyorum bilmiyorum ‍♀️ inşallah hayırlı haberleri alana kadar hüsran olmayız...
inşallah canım hüsran olmaz canım bende de az az ağrı var inşallah bunlar hep dinlediğimizden olmaz canım inşqllah mucizemiz olur

yok canim ben ilk igneye baslamistm adetin 5.gunu famara icmistim
Simdi igne verdi sali gecesi catlatma ignesini vurcam persembe gunu de asilama olcak dedi netten baktm 36 saat sonra igneden asilama olmasi lazim ysizyo doktorun verdgi sure 40 saati gecicek bi sorun olur mu ki

Aşılama yapılmadı canim ama asilama daha önce yaptırdım. Femara yumurta gelişimini sağlıyor. Sonra catlatma ignesi vurulur. 3y saat sonra da ya ilişki der Dr. Veyahut da asilama yapar. Siz asilama niyetiyle baslamissiniz. Sıralama bu şekilde olur. Yani asilama için femara, klomen, gonal f iğne aynı işe yarayan tedavilerdir. Demek ki senin dr.un femara yi uygun görmüş. Umarım güzel sonuçlar alırsın. Guzel haberlerini duyarız :)
Ins cnm cok saol:) sali gecesi igne vurucam ama persembe ogleden sonra yaocak asilamayi arada ki sure 40 saati gecicek umarim sorun olmaz

C Comebaby20 senin hikayen nasıl sende mi bu ay femara kullandın bizim gibi
Canım ben de 3 yıldır bebek istiyorum. Bu ay 3. Kez femara kullandım yumurtam hafta ici catlar diye düşünüyorum. Dr. Kontrole cagirmiyor acikcasi benim de işime geliyor. Çünkü doktora gittikçe daha stres oluyorum. Yaza kadar reglimi düzenliyor diye femara ya devam edeceğim. Dr da 6 ay kullan olmazsa gel demişti. Yazın da tup bebek denerim gibi geliyor.

Canım ben de 3 yıldır bebek istiyorum. Bu ay 3. Kez femara kullandım yumurtam hafta ici catlar diye düşünüyorum. Dr. Kontrole cagirmiyor acikcasi benim de işime geliyor. Çünkü doktora gittikçe daha stres oluyorum. Yaza kadar reglimi düzenliyor diye femara ya devam edeceğim. Dr da 6 ay kullan olmazsa gel demişti. Yazın da tup bebek denerim gibi geliyor.
hayırlısı olsun canım inşallah gerek kalm adam Rabbim nasip eder hepimize ilkini de mi çatlamadan kullandın

hayırlısı olsun canım inşallah gerek kalm adam Rabbim nasip eder hepimize ilkini de mi çatlamadan kullandın
Kuzu ben de senin gibi 3 aydır kullanıyorum yumurtlama dönemi dr ilişki önerdi yine bu ay da dediği tarihleri değerlendirmeye çalıştık ayın 1 i son ilişki önerdiği gündü ama ben 3 5 7 9 11 13 15 ine kadar deniycem bu ay bakalım hayırlısı hakkımızda sağlıklısını nasip etsin rabbim tez vakitte :)

Back