Gebeliğe Hazırlık Femara kullanıp Şubat ayında çift çizgi görmeyi bekleyenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benimde 8 mart canım çok az kaldı belirti var mı kendince
Cnm ben bu güne kadar hep kendimi dinledim, hep ümitlendim sonuç hüsran. Bu ay karar verdim dinlemicem hiç aldırmıyorum. Çünkü geçen aylarda hep kasıklarım batıyodu adet oluyodum. Bu ay da batıyo ama umursamıyorum. Sende var mı belirti :)

aynı senin gibi canım yallancı belirtirler yaşıyorum işte dinlememeye çalışıyorum galiba bunlar ovitrellenin etkisi ya günden güne azalıyor çünkü ama bel ağrısından kurtulamıyorum

aynı senin gibi canım yallancı belirtirler yaşıyorum işte dinlememeye çalışıyorum galiba bunlar ovitrellenin etkisi ya günden güne azalıyor çünkü ama bel ağrısından kurtulamıyorum
İşte içinde beta hcg var ya tatlım ondan oluyo bu belirtiler. İnşallah ikimiz içinde hayırlısı olur ikimizinde gönlümüze göre olur :) yarın 10. gün ya test yapsam gene iğnenin etkisi devam ediyomudur acaba

14. Güne kadar devam eden var cnm kişiye göre değişiyor...

ayme
aynen canım benim 12. gün iğne ama adete kadar yapmayacam varsa vardır yoksa önümüzdeki maçlara bakıcaz yapacak bişey yok

Kızlar adetin 3. Günü bakılan hormonlarda e2 yani östrojen hormonu sizin kaç çıktı benim 39 çıktı düşük geldi biraz zaten sınırda

bekliyoruz cnm uygulamaya göre yarın bat dio. Zaten bende olacakmışım gibi karnım ağrıyo gene olmadı anlaşılan. Sende durum nasıl?
karışık duygular içindeyim bende canım ya kasık ağrısı var mı ben mi öyle hissediyorum hiç anlamıyorum benimde 3 günüm var bat'a , o zaman senin yarın test günün

karışık duygular içindeyim bende canım ya kasık ağrısı var mı ben mi öyle hissediyorum hiç anlamıyorum benimde 3 günüm var bat'a , o zaman senin yarın test günün
Ben dün akşam yaptım tatlım yoktu tek çizgiydi, yok yani bu gün 12. Gün zaten yarında olurum büyük ihtimal.

Femara herkez de etkili değil demekki bende kullandım gebe de değilim adet de getirmedi sabah akşam 5 gün kullandım son adet 17ocak bugün doktora gittim söktürü yazdı tabi önce kanda gebelik testi negatif olunca

Femara herkez de etkili değil demekki bende kullandım gebe de değilim adet de getirmedi sabah akşam 5 gün kullandım son adet 17ocak bugün doktora gittim söktürü yazdı tabi önce kanda gebelik testi negatif olunca
Doktor sözde femara kullandığın sürece düzenli adet olursun demişti insanı umutlandırmaktan başka biise yapamıyorlar çok üzgünüm bugün ağlamak istiyorum

Ben dün akşam yaptım tatlım yoktu tek çizgiydi, yok yani bu gün 12. Gün zaten yarında olurum büyük ihtimal.
hadiya ben daha test yapmadım bat tarihimi zaten yoksa bu 3 gün içinde adet olurum gecikme olur mu sanmıyorum çünkü ben coraspirin de kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…