- 24 Nisan 2017
- 96
- 87
- 88
- Konu Sahibi Comebaby20
-
Cnm ben bu güne kadar hep kendimi dinledim, hep ümitlendim sonuç hüsran. Bu ay karar verdim dinlemicem hiç aldırmıyorum. Çünkü geçen aylarda hep kasıklarım batıyodu adet oluyodum. Bu ay da batıyo ama umursamıyorum. Sende var mı belirti :)benimde 8 mart canım çok az kaldı belirti var mı kendince
aynı senin gibi canım yallancı belirtirler yaşıyorum işte dinlememeye çalışıyorum galiba bunlar ovitrellenin etkisi ya günden güne azalıyor çünkü ama bel ağrısından kurtulamıyorumCnm ben bu güne kadar hep kendimi dinledim, hep ümitlendim sonuç hüsran. Bu ay karar verdim dinlemicem hiç aldırmıyorum. Çünkü geçen aylarda hep kasıklarım batıyodu adet oluyodum. Bu ay da batıyo ama umursamıyorum. Sende var mı belirti :)
İşte içinde beta hcg var ya tatlım ondan oluyo bu belirtiler. İnşallah ikimiz içinde hayırlısı olur ikimizinde gönlümüze göre olur :) yarın 10. gün ya test yapsam gene iğnenin etkisi devam ediyomudur acabaaynı senin gibi canım yallancı belirtirler yaşıyorum işte dinlememeye çalışıyorum galiba bunlar ovitrellenin etkisi ya günden güne azalıyor çünkü ama bel ağrısından kurtulamıyorum
14. Güne kadar devam eden var cnm kişiye göre değişiyor...İşte içinde beta hcg var ya tatlım ondan oluyo bu belirtiler. İnşallah ikimiz içinde hayırlısı olur ikimizinde gönlümüze göre olur :) yarın 10. gün ya test yapsam gene iğnenin etkisi devam ediyomudur acaba
aynen canım benim 12. gün iğne ama adete kadar yapmayacam varsa vardır yoksa önümüzdeki maçlara bakıcaz yapacak bişey yokİşte içinde beta hcg var ya tatlım ondan oluyo bu belirtiler. İnşallah ikimiz içinde hayırlısı olur ikimizinde gönlümüze göre olur :) yarın 10. gün ya test yapsam gene iğnenin etkisi devam ediyomudur acaba
niye düşük geldi ki normal bence değerin diğer hormon değerlerin nasıl belli mi fsh lh prolaktin falanKızlar adetin 3. Günü bakılan hormonlarda e2 yani östrojen hormonu sizin kaç çıktı benim 39 çıktı düşük geldi biraz zaten sınırda
Benim ki de iki ay önce e2 27 , lh 12,91 prolaktin de 19,46 idi. Bilen varsa normal mi aynı şekilde adetin 3. Günü idi.niye düşük geldi ki normal bence değerin diğer hormon değerlerin nasıl belli mi fsh lh prolaktin falan
fsh yaptırmadın mı canım değerler biraz anormal çıkmış canım yenilemeni tavsiye ederim.Benim ki de iki ay önce e2 27 , lh 12,91 prolaktin de 19,46 idi. Bilen varsa normal mi aynı şekilde adetin 3. Günü idi.
Fsh da8,93 ama o zaman doktor da demişti aslında fotoğrafını çektim ama buraya yüklenmiyor niyeyse. Düzelmiş midir acaba?fsh yaptırmadın mı canım değerler biraz anormal çıkmış canım yenilemeni tavsiye ederim.
düzelmesi için birşeyler kullandın mı ki fsh ın sınırda canım maalesef folükül sayımı yaptın mı sen peki kaçtane yumurta görünüyor sende usg deFsh da8,93 ama o zaman doktor da demişti aslında fotoğrafını çektim ama buraya yüklenmiyor niyeyse. Düzelmiş midir acaba?
günaydın arkadaşlar nasıl gidiyor son durumlarınız nasıl
karışık duygular içindeyim bende canım ya kasık ağrısı var mı ben mi öyle hissediyorum hiç anlamıyorum benimde 3 günüm var bat'a , o zaman senin yarın test gününbekliyoruz cnm uygulamaya göre yarın bat dio. Zaten bende olacakmışım gibi karnım ağrıyo gene olmadı anlaşılan. Sende durum nasıl?
Ben dün akşam yaptım tatlım yoktu tek çizgiydi, yok yani bu gün 12. Gün zaten yarında olurum büyük ihtimal.karışık duygular içindeyim bende canım ya kasık ağrısı var mı ben mi öyle hissediyorum hiç anlamıyorum benimde 3 günüm var bat'a , o zaman senin yarın test günün
Femara herkez de etkili değil demekki bende kullandım gebe de değilim adet de getirmedi sabah akşam 5 gün kullandım son adet 17ocak bugün doktora gittim söktürü yazdı tabi önce kanda gebelik testi negatif oluncaCanım ben de 3 yıldır bebek istiyorum. Bu ay 3. Kez femara kullandım yumurtam hafta ici catlar diye düşünüyorum. Dr. Kontrole cagirmiyor acikcasi benim de işime geliyor. Çünkü doktora gittikçe daha stres oluyorum. Yaza kadar reglimi düzenliyor diye femara ya devam edeceğim. Dr da 6 ay kullan olmazsa gel demişti. Yazın da tup bebek denerim gibi geliyor.
Doktor sözde femara kullandığın sürece düzenli adet olursun demişti insanı umutlandırmaktan başka biise yapamıyorlar çok üzgünüm bugün ağlamak istiyorumFemara herkez de etkili değil demekki bende kullandım gebe de değilim adet de getirmedi sabah akşam 5 gün kullandım son adet 17ocak bugün doktora gittim söktürü yazdı tabi önce kanda gebelik testi negatif olunca
Al benden de o kadarDoktor sözde femara kullandığın sürece düzenli adet olursun demişti insanı umutlandırmaktan başka biise yapamıyorlar çok üzgünüm bugün ağlamak istiyorum
Valla çok kötüyüm ya ne zaman gülücez bizdeAl benden de o kadar
hadiya ben daha test yapmadım bat tarihimi zaten yoksa bu 3 gün içinde adet olurum gecikme olur mu sanmıyorum çünkü ben coraspirin de kullanıyorumBen dün akşam yaptım tatlım yoktu tek çizgiydi, yok yani bu gün 12. Gün zaten yarında olurum büyük ihtimal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?