- 19 Şubat 2018
- 100
- 52
- 13
- 41
- Konu Sahibi Comebaby20
kızlar pardon yanlış yazdım ist.eğt.araşt. samatya hastanesi osmaniye polikliniği murat hocaya gidiyorum
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım C Comebaby20 Rabbim gönlümüzdekini hayırlı olarak ömrümüze nasip etsin beklemek çok zor her ay aynı umudu yaşayıp aynı hüsranla son bulması kadar acı verici olamaz 3 yıldır hep bir umut diye bekleyip durdum vakti zamanı değildir diye hep teselli ettim inşallah Allah fazla aratmadan bize de anne olmayı nasip eder. Duadan başka çaremiz yokMerhaba kızlar geçen hafta depresyona girmiştim çok kötü hep ağladım ama sonra kendime geldim. İsyan etmenin faydasız hatta zarar olduğunu dank ettim. Ve geri döndüm :) umarım isteyen herkes bian önce bebegine kavuşur. Çok zor bir süreç malesef ama yine de sağlıklıyiz diye sukretmeliyiz. Allah geciktiriyorsa guzellestiriyordur diye dua edeceğiz. Gonlunuze göre olsun güzel haberlerinizi bekliyorum Shokella 83model Minanur18 A Angelbabyss P pocahontas1984
dün öyle kasık ağrısı batmalar falan vardı psikolojik galiba kendimi dinliyorum istiyorum olmasını diye oluşuyoru diye düşünüyorum bugün hiçbirşey yok ama çok fazla bel ağrım var bağlamalımıyım bilmiyorum canım sende de kasık batmaları oluyor mu canımC Comebaby20 canım benim neyse ki toparlamışsın birtanem aynen gerçekten çok şükür halimize bizden nice nice kötü durumda olanlar var. Hiç moralini bozma biz burada birbirimize desteğiz her zaman. Ben beklemedeyim benim bat A Angelbabyss ile aynı gün sende hiç bir belirti var mı acaba bende hiç tık Yok hiç birşey.
Bende bu ay hiç bir belirti yok hemde hiç.çok zor ya bende sürekli belirti arıyorum en ufak ağrıyı gebeliğe bağlıyorum hep acaba mı benimde bu psikolojiden kurtulmam lazım nasıl yapacağım bilmiyorum.
5 gün oldu diyorsun belki daha erkendirBende bu ay hiç bir belirti yok hemde hiç.
Gülüm geçenki iğnede kasık ağrılarım sırıt ağrım ateşim yüksekti.bunda ateşim bile az seyrediyor.olumsuz gibi bu ay sanki5 gün oldu diyorsun belki daha erkendir
önceki ay tutmuşmuydu pekiGülüm geçenki iğnede kasık ağrılarım sırıt ağrım ateşim yüksekti.bunda ateşim bile az seyrediyor.olumsuz gibi bu ay sanki
Canım valla umitlendirmek gibi olmasın ama bel ağrısı hamilelik belirtisi Ama bende hiç bişey yok ben de dinliyorum kendimi ama kasmadan ona rağmen bişey Yok. Daha var ve iğneden dolayı muhtemelen geç olacak Regl olursa.dün öyle kasık ağrısı batmalar falan vardı psikolojik galiba kendimi dinliyorum istiyorum olmasını diye oluşuyoru diye düşünüyorum bugün hiçbirşey yok ama çok fazla bel ağrım var bağlamalımıyım bilmiyorum canım sende de kasık batmaları oluyor mu canım
amin.Merhaba kızlar geçen hafta depresyona girmiştim çok kötü hep ağladım ama sonra kendime geldim. İsyan etmenin faydasız hatta zarar olduğunu dank ettim. Ve geri döndüm :) umarım isteyen herkes bian önce bebegine kavuşur. Çok zor bir süreç malesef ama yine de sağlıklıyiz diye sukretmeliyiz. Allah geciktiriyorsa guzellestiriyordur diye dua edeceğiz. Gonlunuze göre olsun güzel haberlerinizi bekliyorum Shokella 83model Minanur18 A Angelbabyss P pocahontas1984
belki bu sefer belirtisiz ama tutar canım bilemiyorsun ki belirtiler kişiye göre değişiyorYok geçen ay tutmadı gülüm
ilaçlar igneler kullandık canım bir umut olur umuduyla yapıyoruz zaten ondan dolayı her bir hareket bizi bu hale sokuyor işteCanım valla umitlendirmek gibi olmasın ama bel ağrısı hamilelik belirtisi Ama bende hiç bişey yok ben de dinliyorum kendimi ama kasmadan ona rağmen bişey Yok. Daha var ve iğneden dolayı muhtemelen geç olacak Regl olursa.
İnşallah balım ya.hiçbir belirti yok daha yumurtlayalı 2 gün oldu.ama bilmiyorum haftaya pazar test yapacağım.iğnenin 14.günü iğne etkisi tamamen silindiği içinbelki bu sefer belirtisiz ama tutar canım bilemiyorsun ki belirtiler kişiye göre değişiyor