- 1 Şubat 2018
- 101
- 88
- 48
- 40
- Konu Sahibi Comebaby20
-
Sence bugünlerde de ilişki şans yaratır mı? Belki geç çatlıyordur ne bilim...ilaç yapıyor canım herkesim bünyesi farklı bazıları hiç ağrı yaşamadan hamileliğini öğreniyor inşallah bu ay hamile oluruz dua edelim başka bişey yapamıyoruz elimizden geleni yaptık
doğru diyorsun ben devam ediyorum ne olur ne olmaz diyeSence bugünlerde de ilişki şans yaratır mı? Belki geç çatlıyordur ne bilim...
Valla ben boşladım iki gündür bişeyler çıkıyor hep :/ bugün olur inşallah :) bişey olursa haberleşelim beraber beklemek daha güzel oluyor ama bende hiç tık yok...doğru diyorsun ben devam ediyorum ne olur ne olmaz diye
cnm iğneden kaç gün sonra oldu. belki yerleşme ağrısıdır inşaalah.Merhaba arkadaşlar bende bu ay femara + ovitrelle kullanarak tedavi olanlardanım bende, rahimde dün ve önceki gün bıçak saplaması gibi bir sancı oldu sürekli başınıza böyle gelen oldu mu
inşallah öyledir canım umudum o yönde iğneden 1 hafta sonra başladı iğne batması şimdi ara ara kasık ağrısı ama ilaç yapabiliyor işte neye bağlayacağını bilemiyosun maalesefcnm iğneden kaç gün sonra oldu. belki yerleşme ağrısıdır inşaalah.
canım dün dr gittim 2 yumurtamda çatlamış.yani tam 14.gün çatlamışlar. aynen bana 11mart beklenen adetin dedi dr. inşaalah adet olmayız, o kadar yorulduki kalbim ,artık bitsin bu işkence bebeklerimize kavuşalım inşaalah. bende senin gibi sürekli test yapıp vucudumu dinliyorum ama bu ay yapmıcam gününü beklicem. çünkü biliyorsun çok yıpranıyoruz. bide dün akşam ilişki oldu. dr çatladıktan sonra 1 kez yeterli dedi. zaten eşimle bu konuda çok sıkıntılıyız adamda hiç heves yok sürekli ben zorluyorum utanıyorum artık.Allah nasip etsinde şuna boyun bükmekten kurtulayım inş. Allahım ikimizinde isteyen herkezinde yüzüne baksın yarabbim.Kesmeyelim adetdaşım.ben pazartesinden beri çalışıyorum.dün 36 saati değerlndirdik.benim doktorum saat vermiyor 4 gün üst üste çalışma veriyor bir gün ara verip br gün daha yaptırıyor.5 gün süresince yapıyoruz.martın 11 test yapacam inşallah.çünkü iğnenin 14 oluyor adetimede 3 gün kalıyor.geçen ay çok kafaya takıyordum hergün test yapıyordum.bu ay yapmıycam 14.güne kadar
yok cnm 1 hafta sürmez ilaç etkisi en fazla 2 gün. ben 11 kez çatlatma iğnesi yaptırdım be psikopat gibi kendimi dinliyorum belirti varmı diye. yani bu konuda maalesef deneyimliyim. ilk anda şiddetli sayılacak bi gerilme gibi batma ve sonrasında ufak ufak batmalar hafif karıncalanma ama çok hafif bişey kımıldıyormuş gibi his varsa emimin hamilesin 6 kez hamile kaldım ama bütün bebeklerimi kaybettim : ( hepsinde böyle oldu. bide yumurtan hangi taraftaydı batmalar otarafta dimi. birde 3-4 güne kadar rahmine ve kuyruk sokumuna bıçak gibi sancı girip çıkarsa emin ol gebesin. inşaalah öylesindir.inşallah öyledir canım umudum o yönde iğneden 1 hafta sonra başladı iğne batması şimdi ara ara kasık ağrısı ama ilaç yapabiliyor işte neye bağlayacağını bilemiyosun maalesef
Amin gülüm.öncelikle hayırlı olsun.ben bu ay hiç test falan yapmayacağım bende martın 11 ini bekliyorum test için tam 14.gün oluyor.benim ilişki takvimim devam ediyor cumartesiye kadar.doktor 5 gün önerdi.malesef benim dokorum bakmıyon çatlayıp çatlamadğına adetin gecince gel diyorlar.inşallah bu ay mutlu haberler alırız.bu ay fazla bir yan etkisi ılmadı iğnenin.sabrsızlıkla bekliyorum. Teste son 10 günüm.eğer olmazsa bu ay.son kez çatlatma iğnesi deneyip aşılama isteyeceğim doktorumdan.inşallah gerek kalmaz.adetdaşım :)canım dün dr gittim 2 yumurtamda çatlamış.yani tam 14.gün çatlamışlar. aynen bana 11mart beklenen adetin dedi dr. inşaalah adet olmayız, o kadar yorulduki kalbim ,artık bitsin bu işkence bebeklerimize kavuşalım inşaalah. bende senin gibi sürekli test yapıp vucudumu dinliyorum ama bu ay yapmıcam gününü beklicem. çünkü biliyorsun çok yıpranıyoruz. bide dün akşam ilişki oldu. dr çatladıktan sonra 1 kez yeterli dedi. zaten eşimle bu konuda çok sıkıntılıyız adamda hiç heves yok sürekli ben zorluyorum utanıyorum artık.Allah nasip etsinde şuna boyun bükmekten kurtulayım inş. Allahım ikimizinde isteyen herkezinde yüzüne baksın yarabbim.
Amin gülüm.öncelikle hayırlı olsun.ben bu ay hiç test falan yapmayacağım bende martın 11 ini bekliyorum test için tam 14.gün oluyor.benim ilişki takvimim devam ediyor cumartesiye kadar.doktor 5 gün önerdi.malesef benim dokorum bakmıyon çatlayıp çatlamadğına adetin gecince gel diyorlar.inşallah bu ay mutlu haberler alırız.bu ay fazla bir yan etkisi ılmadı iğnenin.sabrsızlıkla bekliyorum. Teste son 10 günüm.eğer olmazsa bu ay.son kez çatlatma iğnesi deneyip aşılama isteyeceğim doktorumdan.inşallah gerek kalmaz.adetdaşım :)
ay keşke öyle olsa canım ağzından bal damlıyoryok cnm 1 hafta sürmez ilaç etkisi en fazla 2 gün. ben 11 kez çatlatma iğnesi yaptırdım be psikopat gibi kendimi dinliyorum belirti varmı diye. yani bu konuda maalesef deneyimliyim. ilk anda şiddetli sayılacak bi gerilme gibi batma ve sonrasında ufak ufak batmalar hafif karıncalanma ama çok hafif bişey kımıldıyormuş gibi his varsa emimin hamilesin 6 kez hamile kaldım ama bütün bebeklerimi kaybettim : ( hepsinde böyle oldu. bide yumurtan hangi taraftaydı batmalar otarafta dimi. birde 3-4 güne kadar rahmine ve kuyruk sokumuna bıçak gibi sancı girip çıkarsa emin ol gebesin. inşaalah öylesindir.
14. Gün çatlamışlar dediğin adetin 14. Günü di mi çatlatma iğnesi olmadan çatladı herhalde.canım dün dr gittim 2 yumurtamda çatlamış.yani tam 14.gün çatlamışlar. aynen bana 11mart beklenen adetin dedi dr. inşaalah adet olmayız, o kadar yorulduki kalbim ,artık bitsin bu işkence bebeklerimize kavuşalım inşaalah. bende senin gibi sürekli test yapıp vucudumu dinliyorum ama bu ay yapmıcam gününü beklicem. çünkü biliyorsun çok yıpranıyoruz. bide dün akşam ilişki oldu. dr çatladıktan sonra 1 kez yeterli dedi. zaten eşimle bu konuda çok sıkıntılıyız adamda hiç heves yok sürekli ben zorluyorum utanıyorum artık.Allah nasip etsinde şuna boyun bükmekten kurtulayım inş. Allahım ikimizinde isteyen herkezinde yüzüne baksın yarabbim.
ay keşke öyle olsa canım ağzından bal damlıyorsol taraftaki çok büyümüş dedi doktor 19 ml di çatlama inğesinide iki gün sonra yaptım 22 ml bulmuştur diğerleride 13 15 di doktorum günlük 1,5 ml büyüyor dedi öyle hesapladı, rahimde oldu hep o bıçak batması genelde sol tarafta oldu bide ama ben hiç kalamadığım için bilmiyorum bu duygunu Rabbim bize de tattırsın inşallah Allah sanada o acıyı bir daha yaşatmadan kucağına almayı nasip etsin bide hepsi ilaç tedavisinde mi oldun klomen femara falan
evet canım dr iğne vermedi doğalına bırakalım çünkü 2 yumurta var iğne ikisinide çatlatabilir tam büyümeyen yumurtanı etken çatlatırsak çöpe atmış oluruz.belki birer belki 2 şer gün arayla çatlarlar dedi. bu p.tesi gittim 22mm-18mm iki yumurta duruyolardı, bide dün yani çarşamba gittim yoklardı. 48 saat içinde aynı andamı nasıl çatladılar Allah biliyor.14. Gün çatlamışlar dediğin adetin 14. Günü di mi çatlatma iğnesi olmadan çatladı herhalde.
inşallah dediğin gibi olur güzel kalbin yanılmasın diyorumyok canım 4 tanesi doğal hiç ilaçsız diyer ikisi klomenle oldu. hayatımda ilk defa bu ay femara kullandım. benim genetik testlerimde hiç sorun çıkmadı sorunum yumurtlayla rahim arasında elektriksel bi ağ varmış birbirlerine sinyal yolluyolarmış ona göre hormon salgılanıyormuş. benim o iletiler hatalıymış yani bebek olduğunu anlamıyormuş rahmim o yüzden kalınlaşmıyormuş. extra hormon alıyorum 3 aydır.neyse konu sensin şimdi : ) : ) adetine 3-4 gün kala mide yanması gece yatarken oluyo, ve idrarında sanki ayçiçek yağı kızartması gibi hafif bi koku olursada gebe olduğunu düşünmelisin. dediğim gibi tek taraflı küçük karıncalanmalar hafif ağrı, idrar kokususu ve rengi daha koyu olcak, adete 3 gün kala mide yanması, ağız kuruluğu benim hepsinde olan belirtilerimdi. Allah hepimizin yardımcısı olsun, inşaalah hepimiz gebe kalırız. kendini iyi dinle zaren Allah insanın kalbine doğuruyo biliyomusun yani hissediyorsun.
nerde tedavi görüyorsun özelde mi devlette mi çok iyi takip ediyor doktorun tebrik ediyorumevet canım dr iğne vermedi doğalına bırakalım çünkü 2 yumurta var iğne ikisinide çatlatabilir tam büyümeyen yumurtanı etken çatlatırsak çöpe atmış oluruz.belki birer belki 2 şer gün arayla çatlarlar dedi. bu p.tesi gittim 22mm-18mm iki yumurta duruyolardı, bide dün yani çarşamba gittim yoklardı. 48 saat içinde aynı andamı nasıl çatladılar Allah biliyor.
inşallah dediğin gibi olur güzel kalbin yanılmasın diyorummide yanması ağız kuruluğu falan önceki dönemlerde hep yaşadım ama bi türlü hamile kalamadım kuzum ya
çok iyiymiş ya maşallah inşallah nasibin olur canım valla nerde burda öyle doktor tüp bebek merkezleri kimi yakaladıysa ümüğüne kadar sıkmadan bırakmıyor zaten devlettekiler de ancak doğurmaya bakıyor inferlite umurlarında değil ilgilenmiyor bileinşaalah allah gönlümüzdekini nasip eder bu ay. canım devlet hastanesinde ama dr gerçekten çok iyi ve kalbide çok iyi, güleryüzlü. daha önce tüp bebek merkezinde 8 yıl çalışmış, sonra devlete geri dönmüş yani bebek olaylarında tecrübeli.
Merhaba cnm, hangi hastaneye gidiyorsun peki? Bir de İstanbulda mı:)inşaalah allah gönlümüzdekini nasip eder bu ay. canım devlet hastanesinde ama dr gerçekten çok iyi ve kalbide çok iyi, güleryüzlü. daha önce tüp bebek merkezinde 8 yıl çalışmış, sonra devlete geri dönmüş yani bebek olaylarında tecrübeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?