Gebeliğe Hazırlık Femara kullanıp Şubat ayında çift çizgi görmeyi bekleyenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar pardon yanlış yazdım ist.eğt.araşt. samatya hastanesi osmaniye polikliniği murat hocaya gidiyorum

Son düzenleme:
Merhaba kızlar geçen hafta depresyona girmiştim çok kötü hep ağladım ama sonra kendime geldim. İsyan etmenin faydasız hatta zarar olduğunu dank ettim. Ve geri döndüm :) umarım isteyen herkes bian önce bebegine kavuşur. Çok zor bir süreç malesef ama yine de sağlıklıyiz diye sukretmeliyiz. Allah geciktiriyorsa guzellestiriyordur diye dua edeceğiz. Gonlunuze göre olsun güzel haberlerinizi bekliyorum Shokella 83model Minanur18 A Angelbabyss P pocahontas1984

Teşekkür ederim canım C Comebaby20 Rabbim gönlümüzdekini hayırlı olarak ömrümüze nasip etsin beklemek çok zor her ay aynı umudu yaşayıp aynı hüsranla son bulması kadar acı verici olamaz 3 yıldır hep bir umut diye bekleyip durdum vakti zamanı değildir diye hep teselli ettim inşallah Allah fazla aratmadan bize de anne olmayı nasip eder. Duadan başka çaremiz yok

C Comebaby20 canım benim neyse ki toparlamışsın birtanem aynen gerçekten çok şükür halimize bizden nice nice kötü durumda olanlar var. Hiç moralini bozma biz burada birbirimize desteğiz her zaman. Ben beklemedeyim benim bat A Angelbabyss ile aynı gün sende hiç bir belirti var mı acaba bende hiç tık Yok hiç birşey.

dün öyle kasık ağrısı batmalar falan vardı psikolojik galiba kendimi dinliyorum istiyorum olmasını diye oluşuyoru diye düşünüyorum bugün hiçbirşey yok ama çok fazla bel ağrım var bağlamalımıyım bilmiyorum canım sende de kasık batmaları oluyor mu canım

C Comebaby20 canım benim geri aramıza dönmene sevindim.inşallah hayırlı bir zamanda hayırlı evlatlarımız olur.bende geçen ay öyleydim.doktorun yanına girdiğimde göz yaşlarımı tutamamıştım.ama şimdi iyiyim.iğnemin 5.günü.ama hiç bir belirti yaşamıyorum.bu aydan daha bir umutsuzum.allahım inşallah yanıtırda hayırlı bir evlat verir.üzülme toparlan ve tüm inancınla devam et

çok zor ya bende sürekli belirti arıyorum en ufak ağrıyı gebeliğe bağlıyorum hep acaba mı benimde bu psikolojiden kurtulmam lazım nasıl yapacağım bilmiyorum.

Ne bir belirti ne yanma ne batma ne sırt ağrısı ne kasıklarda doluluk.daha 5.gün ama en ufak bi belirti yok

Canım valla umitlendirmek gibi olmasın ama bel ağrısı hamilelik belirtisi Ama bende hiç bişey yok ben de dinliyorum kendimi ama kasmadan ona rağmen bişey Yok. Daha var ve iğneden dolayı muhtemelen geç olacak Regl olursa.

amin.

C Comebaby20 ne olursa olsun burda olan kardeşlerin war depresyona girme anlat dinleyelim beraber ağlayalım ama elhamdülillah çok büyük sıkıntılarımız yok sabrımızın büyüklüğünü ölçen rabbime sonsuz şükürler olsun o ki şah damarımızdan yakın hissttiğimiz tarifsiz üzüntüyü herkesten iyi bilen o kulunu da herkesten çok sewen o wardır bir bildiği allah var allah yar unutma canım benim rabbim sağlıklısını nasip etsin inşaallahh :) hayırlı cumalar olsun hepinize

ilaçlar igneler kullandık canım bir umut olur umuduyla yapıyoruz zaten ondan dolayı her bir hareket bizi bu hale sokuyor işte

belki bu sefer belirtisiz ama tutar canım bilemiyorsun ki belirtiler kişiye göre değişiyor
İnşallah balım ya.hiçbir belirti yok daha yumurtlayalı 2 gün oldu.ama bilmiyorum haftaya pazar test yapacağım.iğnenin 14.günü iğne etkisi tamamen silindiği için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…