Gebeliğe Hazırlık Femara kullanıp Şubat ayında çift çizgi görmeyi bekleyenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde üçer tane oluşuyor her ay ama en büyük yumurtaya odaklanıyo dr lar tek we kaliteli olana yönelelim diyo benim drum :)

Canım benimde aynı.tıpatıp 14 şubat adetim.dün çatlatma iğnesi oldum.2 yumurtam vardı.bugün akşam 9 da 36 saatim dolacak
inanmıyorum adetdaşımı buldum : ) bizimde bu gece ilişki olcak dün yapmadım diye pişmanın inş. dün çatlatmamıştır. iğne yazmadı dr.kendiliğinden çatlasın dedi. Allah yazdıysa olur biliyorum ama gücüm kalmadı.umarm bu ay iyi haber alırız sende bende hepimiz. şimdi önümüzdeki iki hafta ruh gibi gezeriz, hamilemiyin deyilmiyim diye. irtibatı kesmeyelim inş. gebe kalrız.

Yumurtlama dönemlerimiz aynı demek bizimde benimde dün oldu bugün olcak birde 1 martta ilişki banada iğne wermedi dr kuzu iki hafta nasıl geçecek bana sor :)

Kesmeyelim adetdaşım.ben pazartesinden beri çalışıyorum.dün 36 saati değerlndirdik.benim doktorum saat vermiyor 4 gün üst üste çalışma veriyor bir gün ara verip br gün daha yaptırıyor.5 gün süresince yapıyoruz.martın 11 test yapacam inşallah.çünkü iğnenin 14 oluyor adetimede 3 gün kalıyor.geçen ay çok kafaya takıyordum hergün test yapıyordum.bu ay yapmıycam 14.güne kadar

Merhaba arkadaşlar bende bu ay femara + ovitrelle kullanarak tedavi olanlardanım bende, rahimde dün ve önceki gün bıçak saplaması gibi bir sancı oldu sürekli başınıza böyle gelen oldu mu

Merhaba arkadaşlar bende bu ay femara + ovitrelle kullanarak tedavi olanlardanım bende, rahimde dün ve önceki gün bıçak saplaması gibi bir sancı oldu sürekli başınıza böyle gelen oldu mu
Dün bendede aynısı oldu yumurta çatlıyo yada çatladı canım bugün benim yok ama :)

Kuzu o zaman hamilelik belirtisi olabilir mi kaç gün geçti

Aminnnnn İnşallah angelbabyss seninle aynı gün 21 i Çarşamba günü yaptım ben de iğneyi... hiç batma sancı vs yok inşallah iyi birşeye işarettir bu süreçte.
ilaç yapıyor canım herkesim bünyesi farklı bazıları hiç ağrı yaşamadan hamileliğini öğreniyor inşallah bu ay hamile oluruz dua edelim başka bişey yapamıyoruz elimizden geleni yaptık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…