- 13 Ekim 2017
- 443
- 164
- 23
- 26
- Konu Sahibi Comebaby20
Karşılamiyomus doksan lira verdim ben ya da yuzFemarayi ssk karşılıyormu bileniniz varmi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karşılamiyomus doksan lira verdim ben ya da yuzFemarayi ssk karşılıyormu bileniniz varmi?
Elimde tedavimden kalan 1 kutu femara var ihtiyacı olan bana yazsın lutfenKarşılamiyomus doksan lira verdim ben ya da yuz
Ayyy hamile mi kaldınız femerayla :))Elimde tedavimden kalan 1 kutu femara var ihtiyacı olan bana yazsın lutfen
Ben tedaviyi bıraktım kendiliğinden oldu o kadar ilacı boşa ictimAyyy hamile mi kaldınız femerayla :))
Biliyo musunuz çok duydum bunu. Tedaviyi bırakınca olanları. psikolojik etki mi vücut mu iyilesiyo bilmiyorum. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin inşallahBen tedaviyi bıraktım kendiliğinden oldu o kadar ilacı boşa ictim
Aldım k sukur şu an 19 aylik darısı sizlere insallahBiliyo musunuz çok duydum bunu. Tedaviyi bırakınca olanları. psikolojik etki mi vücut mu iyilesiyo bilmiyorum. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin inşallah
Tam gününde adet oldum maalesef gebelik olmadı şuan ikinci denemem femara + çatlatma iğnesi bekliyorum artık 8 martı...Gebelik söz konusu olabilir mi
Hayırlısı canım.moral çok önemli . Yanlış anlamazsan eşine baktırdin miTam gününde adet oldum maalesef gebelik olmadı şuan ikinci denemem femara + çatlatma iğnesi bekliyorum artık 8 martı...
Amin insallah Allah razı olsunAldım k sukur şu an 19 aylik darısı sizlere insallah
Polikistik overmisin canımFemarayı ssk karşılamıyo ben yarın kontrole gidecem Karbeyaz06 tekrar femara derse ben alabilirim canım bitti çünkü tekrar almam gerekecek bu arada bence genelik olabilir geciktirmiyo çünkü ben 3 ay kullandım 29 günde adet oldum hepsinde normalde senede iki defa adet göremeyen biriyim kızlar :)
Canım bişey sorabilir miyim ben bı ay kullandım sadece femerayi . Üç ay kullandım diyosun ya herhangi bir bağışıklık söz konusu oluyo mu vücutta . Mesela ilk ay iki tane buyuttuyse ikinci ay bı tane mi buyutebiliyoFemarayı ssk karşılamıyo ben yarın kontrole gidecem Karbeyaz06 tekrar femara derse ben alabilirim canım bitti çünkü tekrar almam gerekecek bu arada bence genelik olabilir geciktirmiyo çünkü ben 3 ay kullandım 29 günde adet oldum hepsinde normalde senede iki defa adet göremeyen biriyim kızlar :)
Aynen bende senede 2 kere ya olur ya olmaz 17 ocak da son adet demiştim ya ikinci kullanışım femarayi bekliyorum haala test yapmaya korkuyorumFemarayı ssk karşılamıyo ben yarın kontrole gidecem Karbeyaz06 tekrar femara derse ben alabilirim canım bitti çünkü tekrar almam gerekecek bu arada bence genelik olabilir geciktirmiyo çünkü ben 3 ay kullandım 29 günde adet oldum hepsinde normalde senede iki defa adet göremeyen biriyim kızlar :)
Ben ilk kullandığımda agrı yaptı ama ikinci kullandığımda hiçbirşy hissetmedimYa kazılar sizde kasıklarda bı hassasiyet hissediyor musunuz ilaçtan dimi
Resmen ağırlık varmış gibi oramdaBen ilk kullandığımda agrı yaptı ama ikinci kullandığımda hiçbirşy hissetmedim
Kişiden kişiye çok değişir canım ya net bişey soylemek zorKızlar yani adet geciktirmiyor mu bu femara
İlk kullanışın mıResmen ağırlık varmış gibi oramda