• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara kullanıp Şubat ayında çift çizgi görmeyi bekleyenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Femarayı ssk karşılamıyo ben yarın kontrole gidecem Karbeyaz06 Karbeyaz06 tekrar femara derse ben alabilirim canım bitti çünkü tekrar almam gerekecek bu arada bence genelik olabilir geciktirmiyo çünkü ben 3 ay kullandım 29 günde adet oldum hepsinde normalde senede iki defa adet göremeyen biriyim kızlar :)

Femarayı ssk karşılamıyo ben yarın kontrole gidecem Karbeyaz06 Karbeyaz06 tekrar femara derse ben alabilirim canım bitti çünkü tekrar almam gerekecek bu arada bence genelik olabilir geciktirmiyo çünkü ben 3 ay kullandım 29 günde adet oldum hepsinde normalde senede iki defa adet göremeyen biriyim kızlar :)
Polikistik overmisin canım

Canım bişey sorabilir miyim ben bı ay kullandım sadece femerayi . Üç ay kullandım diyosun ya herhangi bir bağışıklık söz konusu oluyo mu vücutta . Mesela ilk ay iki tane buyuttuyse ikinci ay bı tane mi buyutebiliyo

Aynen bende senede 2 kere ya olur ya olmaz 17 ocak da son adet demiştim ya ikinci kullanışım femarayi bekliyorum haala test yapmaya korkuyorum :(

Back