- Konu Sahibi Comebaby20
-
Bende o yüzden test yapmıyorum ya pco olunca insan belki haplar da tesır etmiyordur diyorumKişiden kişiye çok değişir canım ya net bişey soylemek zor
Evet kloemk kullandım ama o kasık ağrısı yaptı sadece bu baya hassaslastirdiİlk kullanışın mı
Merhaba kızlar pko luyum ve bu ay femara kullandım, bugun bitti. Bugun reglimin 7. Günu. Ayrıca hayit suyu iciyorum ve inofolic toz kullanıyorum. Heyecanla bekliyorum bakalım ne olacak. Allah isteyen herkese saglikli evlat nasip etsin.Benim gibi bekleyişte olan var mı?
BATları yazayım:
9 Şubat @haticekrs
11 şubat @Prmm
20 şubat C Comebaby20
14 şubatEvrem17
...... @kerem34gul
4 mart @Vintageseven
12 martShokella
kızlar siz de kesin tarih yazın birlikte bekleyelim
Bende canım ilaç içmezsem adet olamam senede 1-2 yani ama ben kan sonuçlarım iyi sadece görünüm polikistik iki yumurtamda İnci kolye gibi ya femara ile sonuç aldınmı yani yumurtayı çıkardınmı azıcık beni rahatlatırmısın çok ihtiyacım var ben daha önce 3 klomen denedim olmadı yumurta oldu ama bebek olmadı tüplerim açık eşimin iyi femara ilk deneyeceğim hayırlısı canım rabbim en kısa zamanda isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinEwet canım :)
Bende canım ilaç içmezsem adet olamam senede 1-2 yani ama ben kan sonuçlarım iyi sadece görünüm polikistik iki yumurtamda İnci kolye gibi ya femara ile sonuç aldınmı yani yumurtayı çıkardınmı azıcık beni rahatlatırmısın çok ihtiyacım var ben daha önce 3 klomen denedim olmadı yumurta oldu ama bebek olmadı tüplerim açık eşimin iyi femara ilk deneyeceğim hayırlısı canım rabbim en kısa zamanda isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinEwet canım :)
Benim 4.kullanisim olacak. Her 3unde de ignenin 18. ya da 19.gun adet oldum. Erken de olmuyor mübarek hep gecikiyor. Hayirlisi hepimiz içinKızlar ben haala beklemekteyim femara kullananlar kaç günde adet oldular acaba
Benim bacaklarım çok ağırmıştı bir de baş ağrısı olduYa kazılar sizde kasıklarda bı hassasiyet hissediyor musunuz ilaçtan dimi
Benim şuan femara ilk kullanışım sonucu bekliyorum ama doktorum bu ay olmasa iki ay üst üste femara kullandırmıyorum dedi genelde ikinci ayda etkisi devam edıyor ve ikinci ay kendiliğinden hamilelik oluşabiliyor dedi doktorumBiliyo musunuz çok duydum bunu. Tedaviyi bırakınca olanları. psikolojik etki mi vücut mu iyilesiyo bilmiyorum. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin inşallah
Kuzu yok ya femara bildiğim kdarıyla tek we kaliteli yumurta yapıyomuşCanım bişey sorabilir miyim ben bı ay kullandım sadece femerayi . Üç ay kullandım diyosun ya herhangi bir bağışıklık söz konusu oluyo mu vücutta . Mesela ilk ay iki tane buyuttuyse ikinci ay bı tane mi buyutebiliyo
Bende canım ilaç içmezsem adet olamam senede 1-2 yani ama ben kan sonuçlarım iyi sadece görünüm polikistik iki yumurtamda İnci kolye gibi ya femara ile sonuç aldınmı yani yumurtayı çıkardınmı azıcık beni rahatlatırmısın çok ihtiyacım var ben daha önce 3 klomen denedim olmadı yumurta oldu ama bebek olmadı tüplerim açık eşimin iyi femara ilk deneyeceğim hayırlısı canım rabbim en kısa zamanda isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
İnş herkes muradına ulaşır :)Yumurta oluşuyo bende gebelik oluşmuyo kuzu benimde aynı sendeki gibi herşeyim femarayla sonuş alacaksın inşallahh takma :)
canım ben ilk defa bu ay kullandım 2 yumurtam var. 18 ve 22mm yani 2 yumurtam ilk defa oldu. klomeni hayatım boyunca 11 kez kullandım hep tek yumurtaydı.yani ilaça vıcuda hormonlara göre değişiyor bence. femarayla 4 yumurtası bile olan var dedi dr.Kuzu yok ya femara bildiğim kdarıyla tek we kaliteli yumurta yapıyomuş
canım seninle çok yakın 14şubat ilk adet günüm. 3.günden sonra 2*1 femara 13.gün (dün) 2 yumurta 18 ve 22 mn. ve bugünden itibaten ilişki önerdi. çatlatma iğnesine gerek yok dedi.haberleşelim. inş. aynı zamanlarda gebeliğimizi konuşuruz.Yumurta oluşuyo bende gebelik oluşmuyo kuzu benimde aynı sendeki gibi herşeyim femarayla sonuş alacaksın inşallahh takma :)
Devlet hastanesine gidiyorum öyle çok ilgilenen yok 17ocak ta adet başlamıştı 2. Günü sabah akşam 5 gün femara kullan dedi 21.gün kan verdim progestoran a bakıldı 0,2 di 28.gün de aynı çıktı yani yumurtlama olmamış oluyo demi doktor pek bilgi vermedi bişey de demedi adet görürsen günde 3kez al bu sefer femarayi dedi sonra yine 21.gün gel kan ver dediD Dilek2016 kuzu senin hamilelik olabilir kaç gün geçti yumurtlama gününden sonra ? Test yap warsa çıkar yoksa da hayırlı zaman değil demekki de geç inan bana iyi olacak herşey kızlar ben baştan başlayım anlatmaya yine sorunuz olursa yanıtlarım sewe sewe tek tek etiketlemiyorum görüyorsunuz zaten ben 13 yaşımda adet görmeye başladım herşeyim bir sene boyunca çok düzenliydi sonraki sene adetlerim 2 ayda bir 3 ay da bir olmaya başladı annem korktu de gittik o zaman ist kalmamız gerekiyodu bir süre annem çok telaşlanıyo olacakki erz uçakla gelip kontrol olup tekrar gidiyrduk o sene ailevi sıkıntılarımız wardı sonra dr ların hepsi ama kime gittiysem pco olduğumu söylediler doğum kontrol haplarıyla tanıştım gliforlar falan derken nişanlandım yıllar snra eşime sewgiliyken durumdan bahsetmiştim ama o ısrarla olsun diyordu tabi ben olmaz olmaz derken kadın doğuma götrdğm bunu beraber gittik dr a da herşeyi söylemesini rica ettim dr şuan erken ama ewlendikten sonra bebek sahi olmanız imkansız demiyorum ama zor olabilir dedi çıktık bn ağlıyorum o yine ısrarla olsun diyor ben seni çocuk için sewmedim falan ewlendim korunmuyorum iki yıllık ewliyim bu arada bebek sahibi olamadık tbi ben bu süre zarfında hamgi dr duyuyorsam yanına koşuyorum olmadı en son şimdiki dr la tanıştık ben çok inandım güvendim femara başladık eylilde gittim kasımda ilk femara oldu ama gebelik gerçekleşmedi ilk kullandığım ay aşırı derecede ağrım sızım oldu gece uykudan uyanıp acile gitmeyi düşünecek kadar gittim dr yumurtalar cewap wermemiş dedi günde iki tane alıyordum dr hiç zaman kaybetmeden 3 e çıkaralım dedi çıkardık ilk ay en büyük yumurtam 18 di o ay olmadı hasta oldum 3. Ay gittim dr femara dewam dedi hocam iğne yapalım dedim hayır sen kendiliğinden hamile kalcsksın git dedi o ayda en büyük yumurtam 24 dü yine hasta oldum 3. Gün gittim ocakta dr tekrar femara dedi hocam iğne wurulayım dedim hayır dedi git 24 25 şubat ilişki olsun 26 snda gel ddi bugşn gittim sabah hocam iğne olsun mu dedim hayır dedi git bugün 26 28 1 günlerinde ilişkide bulun sonra kalk dua et yalvar yakar dedi hocam ya yine olmazsa dedim döndü bana bak yawrum dedi allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak ona inan bana güven tamam mı dedi tamam dedim çıktım bu ay ki en büyük yumurtamda 23 mm femara bende yan etki yaptı şöyle yaptı kemiklerim çok ağrıyo karnımın içi çok ağrıyo ama bağışıklıkta yaptı neden diyceksin şöyleki ilk aydaki ağrım sızım artık olmuyo ilacı bırakınca iştahım çok artıyo her ay dizenli bi şekilde yumurtam oluşuyo ama ya çatlamıyo yada döllenmiyo diyorum dr da çatlıyo ama döllenme olmuyo diyo ya çok zor bir süreç ama doğru doktor çok önmli ben hasta olup gidince dr um babammış gibi üzülüyo inanın neden diyo neden eksik olan ne diyo ben dr uma çok güveniyorum çook we ben bebeğimin üç aylarda geleceğine inanıyorum nedendir bilmem bugün dr geldim uyumuşum rüyamda drumu gördüm bana balık yemeye ve benden koltuklarım pembe onun kumaşını istiyordu inşallah hayırlı bir rüyadır kızlar çok yüzeysel anlattım ama ben çoook sıkıntılar yaşadım pskoljim bozuldu 3 ay boyunca ewden çıkmadım kendimi hayata kapattım bu yaz eşim tatile götürdü ondan sonra çok daha iyiyim şuanda dr sanki terapistim gibi herşeyi atlattım we rabbimden hayırlı zamanı bekliyorum sorularınız warsa çekinmeden sorun özelden de yazabilirsiniz burda karıştıyorum çok kişi konuştuğumuz için aklımda kalmıyo hepinize istediğinz gibi cewap weremeyelirö kusura bakmayın :) rabbim gönül muradımızı wersin
Anladım canım teşekkür ederim:)Kuzu yok ya femara bildiğim kdarıyla tek we kaliteli yumurta yapıyomuş
Canım benimde aynı.tıpatıp 14 şubat adetim.dün çatlatma iğnesi oldum.2 yumurtam vardı.bugün akşam 9 da 36 saatim dolacakcanım seninle çok yakın 14şubat ilk adet günüm. 3.günden sonra 2*1 femara 13.gün (dün) 2 yumurta 18 ve 22 mn. ve bugünden itibaten ilişki önerdi. çatlatma iğnesine gerek yok dedi.haberleşelim. inş. aynı zamanlarda gebeliğimizi konuşuruz.
Ben de duydum onu 4 yumurta meselesinicanım ben ilk defa bu ay kullandım 2 yumurtam var. 18 ve 22mm yani 2 yumurtam ilk defa oldu. klomeni hayatım boyunca 11 kez kullandım hep tek yumurtaydı.yani ilaça vıcuda hormonlara göre değişiyor bence. femarayla 4 yumurtası bile olan var dedi dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?