- 18 Ocak 2017
- 248
- 102
- 23
- Konu Sahibi Comebaby20
-
Canım dayanamamiş yapmışsın :) inşallah doğrudur test silik de olsa varsa vardır diye biliyorum güzel haberlerini bekliyoruzKızlar ilk idrarla 5tllik testlerden yaptım hayali çizgi varrrrr olabilir mi yaaa çatlatma iğnesi olalı 14 gün oldu
valla dayanamdm insallah dogrudur bu test, ögrenir ogrenmez yazcam :)Canım dayanamamiş yapmışsın :) inşallah doğrudur test silik de olsa varsa vardır diye biliyorum güzel haberlerini bekliyoruz
Amin canım Allah razı olsun. Hamdolsun rabbimin izniyle şifa vesilem oldu femermaşallahh canım artık gerisini Allaha bırakıp sabır etcez. sadece progesteronu herkeze yazıyolar genelde. incelik olsaydı mutlaka estrofem eklerdi demekki güzelmiş kalınlığın. şükret ki rahim kalınlığın iyi benimki ince kalıyor o yüzden tutmuyomuş.inş. hepimizin kalbimizi ısıtacak ve hayata bağlıcak yavrularımızı kucağımıza alırız en kısa zamanda
Canım benim HCG 8ken bile silik çıkmıştı kimyasal gebelik yasadimm yine de kefil olmiyim amavalla dayanamdm insallah dogrudur bu test, ögrenir ogrenmez yazcam :)
rabbim hayr etsin insallah duadan baska yapabilecegim birsey yok :) beklicem persembeye kadarCanım benim HCG 8ken bile silik çıkmıştı kimyasal gebelik yasadimm yine de kefil olmiyim ama
Amin insallahrabbim hayr etsin insallah duadan baska yapabilecegim birsey yok :) beklicem persembeye kadar
Ne güzel canım kaç ay femara ictin peki? Benim de 2. Başarısızlığım büyük ihtimalle. Regli bekliyorum ve bu ay kullanmasam mi diye aklımdan geçmiyor değil. Bakalim...Kizlar selam
Femara ile basarisiz olduk biz gecen ay
Bugun adetimin 6. Gunu doktora gittik ve 1 tane 13 mm yumurtam oluşmuş hem de femarasiz persembe tekrardan doktora gidicez sevindim acikcasi ilacsiz büyümesine
Bir kere denedim iste bu ay boyle oldu persembe gidicem eger buyumezse ufsk ignelerle buyutebiliriz hizli bir sekilde dedi doktorum hadi bakalimmm insallah sizlerdende güzel haberler alirizNe güzel canım kaç ay femara ictin peki? Benim de 2. Başarısızlığım büyük ihtimalle. Regli bekliyorum ve bu ay kullanmasam mi diye aklımdan geçmiyor değil. Bakalim...
YaaaKızlar merhaba neler yapıyorsunuz? Ben regl oldum. Artık umutlar Mart ayına kaldı
Yaa ben ilk defa duydum bu rahim duvarı kalınlığını bana hiçbirşey demedi doktor bugün vuruldum çatlatma iğnemi de Hayırlısıyla... benimki nasıl acaba ben sadece glifor kullanıyorum acaba ona da bakmış mıdır doktor?canım inş. döllenmiştir. rahim duvarının kaç mm di iğne günü? 1.yumurtlama 2.önemli nokta tahim duvarı kalınlığı.
Benim geçen ay 1 di bu ay bir sağ 1 solda oluşmuş bugün iğnemi vuruldum biri 20 mm biri de 15 mm doktor ikiz riski var ama napalım dedi ben de keşke olsa dedim istiyoruz zatenBir kere denedim iste bu ay boyle oldu persembe gidicem eger buyumezse ufsk ignelerle buyutebiliriz hizli bir sekilde dedi doktorum hadi bakalimmm insallah sizlerdende güzel haberler aliriz
Bi de 1 tane oluşu beni biraz üzüyor sizlerin nasil yumurta adetleri genelde 1 adet mi
naptın canım??? ben olsam dayamaz bugünden giderdim. yarın iyi haberi yaz bizede umut ol. mucuk mucukkrabbim hayr etsin insallah duadan baska yapabilecegim birsey yok :) beklicem persembeye kadar
anım bende sanırım femara ile başarısızım. 9.günüm 9 mm yumurtam ve 1 tane sabah akşam içtim. sen 2*1 mi içtin?? bide benim adetim 5 gün sürerdi ama femara uzattı heralde bitmedi halen. seninde adetini uzattımı?Kizlar selam
Femara ile basarisiz olduk biz gecen ay
Bugun adetimin 6. Gunu doktora gittik ve 1 tane 13 mm yumurtam oluşmuş hem de femarasiz persembe tekrardan doktora gidicez sevindim acikcasi ilacsiz büyümesine
kan werdim cikmadi doktormda neden kan werdin cikmaz henuz adetine kadar bekle bida werme, adet olmazsan kanı öyle wer dedi tekrar beklemeye gectim.naptın canım??? ben olsam dayamaz bugünden giderdim. yarın iyi haberi yaz bizede umut ol. mucuk mucukk
boşver onu benim içime doğuyo sen gebesin... yarın yaz olurmu.iyi gecelerkan werdim cikmadi doktormda neden kan werdin cikmaz henuz adetine kadar bekle bida werme, adet olmazsan kanı öyle wer dedi tekrar beklemeye gectim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?