Gebeliğe Hazırlık Femara kullanıp Şubat ayında çift çizgi görmeyi bekleyenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Benimde geç büyümüstü gecen ay 10. Gunde 12 falandi bu ay 6. Gunde oyleydi yarin gidicem doktora bakalim benim adetimi uzatmadi aksine daha azdi ama bu ay daha fazla oldum sabah aksam 1 tane içtim brn de

Kızlar doktordan gelıyorum femarayla 2 tane 22 mm büyüklüğünde yumurtam vardı doktorum ıkı tane ovitrella iğnesi vurdu göbekten 36 saat sonra ilişki ve 14 gün sonra test yapılacak sizlerde son durum nedir?

Merhaba bana da doktorum femara verdi ama ben asilama icin tedaviye baslicam sizinki de mi asilama icin yoksa farkli bi durum mu

canım bende bir iğneye başladm yanında da famara werdi doktor adetimn 2.günü iğneye başladm 5.günüde famaraya başlıcam sonrasında aşılama olcak hayırlısı bakalm.
Merhaba bende asilama yaptircam ama sadece femara verdi doktor pzt gel bakalim yumurta buyumus mu dedi igne haptan sonra mi kullaniliyo bana da yardimci olsun lutfen

Merhaba bana da doktorum femara verdi ama ben asilama icin tedaviye baslicam sizinki de mi asilama icin yoksa farkli bi durum mu
Aşılama yapılmadı canim ama asilama daha önce yaptırdım. Femara yumurta gelişimini sağlıyor. Sonra catlatma ignesi vurulur. 3y saat sonra da ya ilişki der Dr. Veyahut da asilama yapar. Siz asilama niyetiyle baslamissiniz. Sıralama bu şekilde olur. Yani asilama için femara, klomen, gonal f iğne aynı işe yarayan tedavilerdir. Demek ki senin dr.un femara yi uygun görmüş. Umarım güzel sonuçlar alırsın. Guzel haberlerini duyarız :)

Kızlar doktordan gelıyorum femarayla 2 tane 22 mm büyüklüğünde yumurtam vardı doktorum ıkı tane ovitrella iğnesi vurdu göbekten 36 saat sonra ilişki ve 14 gün sonra test yapılacak sizlerde son durum nedir?
canım çok iyi inşaalah döllenir. kaçıncı günün kaç tane femara kullandın? bide 2 yumurtada aynı yerdemi biri sağda biri soldanı. bide kaç güne bi adet oluyosun? kusura bakma cok sordum ama benimki bi tane ve büyümüyo

Merhaba kızlar ben geçen 17ocakta gördüm femara kullandım ne zaman görmem gerekiyor yada testi ne zaman yapıcam

Merhaba kızlar ben geçen 17ocakta gördüm femara kullandım ne zaman görmem gerekiyor yada testi ne zaman yapıcam
Canım yumurta takibi yaptirmiyorsun galiba. Akıntından ne zaman catladigini anlarsan, çatlamadan 14 gün sonra regl olman beklenir. Ama 17 ocakta adet görmüşsun. Normal şartlarda şimdiye adet olman gerekirdi. Test yap bence çıkar varsa

merhaba, ben de famara eşdeğeri ilaç kullanıyorum, geçen ay yumurta büyüdü ama gebelik oluşmadı. Yumurta takibi için önereceğiniz iyi bir doktor var mı?

Kızlar ne alemdesiniz yumurtlama günüm bugün ve yarın ne öneriyosunuz neler yapmalıyım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…