- 19 Şubat 2018
- 100
- 52
- 13
- 41
- Konu Sahibi Comebaby20
-
emini. hamilesin çünkü 11 kez çatlatma ipneaş yaptırdım ve hiçbirinde 13. ve sonrası günler hayalet çizgi bile göremedim maalesef. yani 12 günde betahcg sıfırlanıyo bunu defalarca şahit oldum. Allah devamına erdirsinKızlar ilk idrarla 5tllik testlerden yaptım hayali çizgi varrrrr olabilir mi yaaa çatlatma iğnesi olalı 14 gün oldu
canım boşuna 75 lira verme aynı ilaç hatta benim son doktorum daha çok gebelik elde ettim dedi ve “choriomon” yazdı. 55tl aldım. inşaalah bu ay yaptırcam şuan femaranımn 3.günümdeyim.Ya bu çatlatma iğnesini bi anlatır mısınız nasıl oluyo kızlar ücreti falan da war mı iğnenin bnm dr bişy söylemiyorda pek oraya gidip kalmayalım öyle malak gibi :)
Slm kızlar bende dün dr gittim östrojen fsh a baktı bugünde tekrar gittim yine femara başladık yarın başlıyorum ama bu defa dr ilaç bittikten birgün sonra sabah erkenden burda ol dedi heralde iğne vuracak anlamadım açıkçası birşey sormadım da
hayır canım iğne yapmıcak yumurtaların kaç tane kaç mm ona bakcak ve gerekli görürse çatlatma iğnesi yazıp vurulcağın günü söylicek.Slm kızlar bende dün dr gittim östrojen fsh a baktı bugünde tekrar gittim yine femara başladık yarın başlıyorum ama bu defa dr ilaç bittikten birgün sonra sabah erkenden burda ol dedi heralde iğne vuracak anlamadım açıkçası birşey sormadım da
ayyy insallah , rabbim sizede isteyen herkesede versinemini. hamilesin çünkü 11 kez çatlatma ipneaş yaptırdım ve hiçbirinde 13. ve sonrası günler hayalet çizgi bile göremedim maalesef. yani 12 günde betahcg sıfırlanıyo bunu defalarca şahit oldum. Allah devamına erdirsin
hayır canım iğne yapmıcak yumurtaların kaç tane kaç mm ona bakcak ve gerekli görürse çatlatma iğnesi yazıp vurulcağın günü söylicek.[/QUOTE
Canım benim bu femarada 3. Ayım gebelik elde edemedik maalesef dr da şaşırıyor hatta bana bu ay da femara denememiz lazım hatta belki dördüncü aydada çnkü üç deneme sonrasında bi sonraki aşamaya geçebiliriz dedi ikinci ay femaraya başla dediği gün bu ayda olmazda bi dahaki ay yani bu ay iğne wurulalım dedi ilk iki ay kendi haline bıraktık bu ayda adetin 3. Günü gittim 5. Gün femara başladık dün bitti bugün ara wercez yarın erkenden gidecem ayın 20 sinde sabah erkenden burda ol dedi yumurtalarıma alt katta bakıyodu ilişki öneriyodu geçen aylar ama yarın serwisin olduğu kata çağırdı üçüncü kata gel erkenden burda ol dedi ama iğne falan demedi o yzden sordum iğne olayı nasıl oluyo diye ya inşallah vurur bi ay daha kendi haline bırakalım istemiyorum gerçi nasipte warsa allah dilemişse öyleykende olurdu ama istemek beklemek olmaması zor yinede elhamdülillah allah başka sıkıntılar wermesinMina_1414 canım allah hayırlı etsin inşallah sağlıkla kucağına al bizlerede çok dua et
Canım benim bu femarada 3. Ayım gebelik elde edemedik maalesef dr da şaşırıyor hatta bana bu ay da femara denememiz lazım hatta belki dördüncü aydada çnkü üç deneme sonrasında bi sonraki aşamaya geçebiliriz dedi ikinci ay femaraya başla dediği gün bu ayda olmazda bi dahaki ay yani bu ay iğne wurulalım dedi ilk iki ay kendi haline bıraktık bu ayda adetin 3. Günü gittim 5. Gün femara başladık dün bitti bugün ara wercez yarın erkenden gidecem ayın 20 sinde sabah erkenden burda ol dedi yumurtalarıma alt katta bakıyodu ilişki öneriyodu geçen aylar ama yarın serwisin olduğu kata çağırdı üçüncü kata gel erkenden burda ol dedi ama iğne falan demedi o yzden sordum iğne olayı nasıl oluyo diye ya inşallah vurur bi ay daha kendi haline bırakalım istemiyorum gerçi nasipte warsa allah dilemişse öyleykende olurdu ama istemek beklemek olmaması zor yinede elhamdülillah allah başka sıkıntılar wermesinMina_1414 canım allah hayırlı etsin inşallah sağlıkla kucağına al bizlerede çok dua et
emini. hamilesin çünkü 11 kez çatlatma ipneaş yaptırdım ve hiçbirinde 13. ve sonrası günler hayalet çizgi bile göremedim maalesef. yani 12 günde betahcg sıfırlanıyo bunu defalarca şahit oldum. Allah devamına erdirsin
aminnnn inş. sağlıklı bi gebelik ve bebeğin olur. bizleredua etmeyi unutma olurmu.ayyy insallah , rabbim sizede isteyen herkesede versin
insallah persembe gunu haber ederim. Tabiki olsa da olmasada herzaman dua ediyorm herkeseaminnnn inş. sağlıklı bi gebelik ve bebeğin olur. bizleredua etmeyi unutma olurmu.
buyrunnn efendimm : ) inş. gğzel hbrlr paylaşırızBeni de katın kervana kızlar
Daha yeni çatlama ignesinden oldum. Tam olarak ne zaman yapiliyo bu gün olarak bilginiz var mibuyrunnn efendimm : ) inş. gğzel hbrlr paylaşırız
bugünmü iğne oldun? bak doktorlar iğneden 36 saat sonra ilk ilişki sonra hergün yada bazıları gün aşırı ilişki öneriyo ama sana tavsiyem doktorları dinleme. hemen bu gece başla ve eşinin sperm sorunu yoksa hergün akşam gir ve kalkmadan uyu.ben dinledim olmadı bu ay dinlemicem iğne günü ve hergün ilişkiye gircem inş. hepimizin gönlündeki olurDaha yeni çatlama ignesinden oldum. Tam olarak ne zaman yapiliyo bu gün olarak bilginiz var mi
Amin insallah.Yok canım önceki hafta çarşamba oldumbugünmü iğne oldun? bak doktorlar iğneden 36 saat sonra ilk ilişki sonra hergün yada bazıları gün aşırı ilişki öneriyo ama sana tavsiyem doktorları dinleme. hemen bu gece başla ve eşinin sperm sorunu yoksa hergün akşam gir ve kalkmadan uyu.ben dinledim olmadı bu ay dinlemicem iğne günü ve hergün ilişkiye gircem inş. hepimizin gönlündeki olur
canım inş. döllenmiştir. rahim duvarının kaç mm di iğne günü? 1.yumurtlama 2.önemli nokta tahim duvarı kalınlığı.Amin insallah.Yok canım önceki hafta çarşamba oldum
progrsteron veya estrofem reçete ettimi doktor. etmediyse büyük ihtimalle rahim duvarın güçlü. en az 7mm olması gerekiyor döllenen yumurtanın rahme yapışması için.Amin insallah.Yok canım önceki hafta çarşamba oldum
Progestan yazdı canım . Rahim duvarına kalın dedi ama bilmiyorum.artikprogrsteron veya estrofem reçete ettimi doktor. etmediyse büyük ihtimalle rahim duvarın güçlü. en az 7mm olması gerekiyor döllenen yumurtanın rahme yapışması için.
Öyle bişey söylemedi doktor kalınlığı falan bilmiyorumcanım inş. döllenmiştir. rahim duvarının kaç mm di iğne günü? 1.yumurtlama 2.önemli nokta tahim duvarı kalınlığı.
maşallahh canım artık gerisini Allaha bırakıp sabır etcez. sadece progesteronu herkeze yazıyolar genelde. incelik olsaydı mutlaka estrofem eklerdi demekki güzelmiş kalınlığın. şükret ki rahim kalınlığın iyi benimki ince kalıyor o yüzden tutmuyomuş.inş. hepimizin kalbimizi ısıtacak ve hayata bağlıcak yavrularımızı kucağımıza alırız en kısa zamandaProgestan yazdı canım . Rahim duvarına kalın dedi ama bilmiyorum.artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?