• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara kullanıp Şubat ayında çift çizgi görmeyi bekleyenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
maşallahh canım artık gerisini Allaha bırakıp sabır etcez. sadece progesteronu herkeze yazıyolar genelde. incelik olsaydı mutlaka estrofem eklerdi demekki güzelmiş kalınlığın. şükret ki rahim kalınlığın iyi benimki ince kalıyor o yüzden tutmuyomuş.inş. hepimizin kalbimizi ısıtacak ve hayata bağlıcak yavrularımızı kucağımıza alırız en kısa zamanda
Amin canım Allah razı olsun. Hamdolsun rabbimin izniyle şifa vesilem oldu femer

Kizlar selam
Femara ile basarisiz olduk biz gecen ay
Bugun adetimin 6. Gunu doktora gittik ve 1 tane 13 mm yumurtam oluşmuş hem de femarasiz persembe tekrardan doktora gidicez sevindim acikcasi ilacsiz büyümesine

Kizlar selam
Bugun adetimin 6. Gunu doktora gittik ve 1 tane 13 mm yumurtam oluşmuş hem de femarasiz persembe tekrardan doktora gidicez sevindim acikcasi ilacsiz büyümesine
Ne güzel canım kaç ay femara ictin peki? Benim de 2. Başarısızlığım büyük ihtimalle. Regli bekliyorum ve bu ay kullanmasam mi diye aklımdan geçmiyor değil. Bakalim...

83model 83model kuzu geçen ay 24 mm önceki ay 18 mm di yumurtam bu ay kaç oldu bilmyrum yarın öğrencez bakalım (:

Ne güzel canım kaç ay femara ictin peki? Benim de 2. Başarısızlığım büyük ihtimalle. Regli bekliyorum ve bu ay kullanmasam mi diye aklımdan geçmiyor değil. Bakalim...
Bir kere denedim iste bu ay boyle oldu persembe gidicem eger buyumezse ufsk ignelerle buyutebiliriz hizli bir sekilde dedi doktorum hadi bakalimmm insallah sizlerdende güzel haberler aliriz

Bi de 1 tane oluşu beni biraz üzüyor sizlerin nasil yumurta adetleri genelde 1 adet mi

canım inş. döllenmiştir. rahim duvarının kaç mm di iğne günü? 1.yumurtlama 2.önemli nokta tahim duvarı kalınlığı.
Yaa ben ilk defa duydum bu rahim duvarı kalınlığını bana hiçbirşey demedi doktor bugün vuruldum çatlatma iğnemi de Hayırlısıyla... benimki nasıl acaba ben sadece glifor kullanıyorum acaba ona da bakmış mıdır doktor?

Bir kere denedim iste bu ay boyle oldu persembe gidicem eger buyumezse ufsk ignelerle buyutebiliriz hizli bir sekilde dedi doktorum hadi bakalimmm insallah sizlerdende güzel haberler aliriz

Bi de 1 tane oluşu beni biraz üzüyor sizlerin nasil yumurta adetleri genelde 1 adet mi
Benim geçen ay 1 di bu ay bir sağ 1 solda oluşmuş bugün iğnemi vuruldum biri 20 mm biri de 15 mm doktor ikiz riski var ama napalım dedi ben de keşke olsa dedim istiyoruz zaten ☺️☺️☺️ Ben de Mart’a kaldım zaten baya oldu hatta :/ hayırlısı...

Kizlar selam
anım bende sanırım femara ile başarısızım. 9.günüm 9 mm yumurtam ve 1 tane sabah akşam içtim. sen 2*1 mi içtin?? bide benim adetim 5 gün sürerdi ama femara uzattı heralde bitmedi halen. seninde adetini uzattımı?

Back