- 18 Ocak 2017
- 248
- 102
- 23
- Konu Sahibi Comebaby20
-
Kaç saat sonra oldu peki. Tam 36 olmasa da yakın zamanda olmuştur inşallah. Çünkü her Dr. 36 saati öneriyor catlatma ignesi icinKizlaar ben femera kullanıp çatlama iğnesi oldum ama 36 saat sonra ilişki olamadı. Bu bı sıkıntı mı
24 oldu bide 46 olucak inşallahKaç saat sonra oldu peki. Tam 36 olmasa da yakın zamanda olmuştur inşallah. Çünkü her Dr. 36 saati öneriyor catlatma ignesi icin
Evet canım ücretli ben 75 tl verdim bir kez vuruldum bu ay da verecek herhalde femara bitti çünkü pazartesi doktora gidecem. Doktor bir sağlıkçı da yapabilir evde sen de yapabilirsin deri eşim yaptı internette videosunu izlemiş zaten iğne şırınganın içinde hazır olarak satılıyor. Çıkarıyorsun vuruyorsun koldan ya da göbekten...Ya bu çatlatma iğnesini bi anlatır mısınız nasıl oluyo kızlar ücreti falan da war mı iğnenin bnm dr bişy söylemiyorda pek oraya gidip kalmayalım öyle malak gibi :)
24 olduysa o da iyidir canim bence olma ihtimali var sen çok kafanı takma rahat ol çünkü stres engel oluyor bundan sonra da 2 güne bir ilişki ile devam et bol şans24 oldu bide 46 olucak inşallah
Gobekten daha etkili olduğunu söylüyorlarEvet canım ücretli ben 75 tl verdim bir kez vuruldum bu ay da verecek herhalde femara bitti çünkü pazartesi doktora gidecem. Doktor bir sağlıkçı da yapabilir evde sen de yapabilirsin deri eşim yaptı internette videosunu izlemiş zaten iğne şırınganın içinde hazır olarak satılıyor. Çıkarıyorsun vuruyorsun koldan ya da göbekten...
Canoş ama iğne wurcam falan demedi bana iğneyi ordan mı werecekki ben bişey anlamadım ya hem ben ücretsiz bakılıyorum hastane personeli olduğumuz için ama iğneye alır mı bilmyrum normalde her gidilimde 122 liraya yatırmam gerekiyo kafam karıştı şimdiEvet canım ücretli ben 75 tl verdim bir kez vuruldum bu ay da verecek herhalde femara bitti çünkü pazartesi doktora gidecem. Doktor bir sağlıkçı da yapabilir evde sen de yapabilirsin deri eşim yaptı internette videosunu izlemiş zaten iğne şırınganın içinde hazır olarak satılıyor. Çıkarıyorsun vuruyorsun koldan ya da göbekten...
Canım asilamadan sonra 14. Gunde idrarda çıkar ama yarın kan versen onda da çıkar muhtemelen ama bence gününü bekle :)Kızlar bende famara ve fostimon diye igne wuruldm snra çatlatmam yapıldı 36 saat sonrada aşılama oldum. Bugün 11.günüm kasık batmalarm, halsizlik ,bel agrısı, son günlerde agız , bogaz kurulugu oldu bende umarım hamileyizdir rabbim isteyen herkese wersinben şimdi aşılama oldgm günden mi saymalıym çatlatmanın oldugı günden mi anlamadm eger çatlatmaysa 13.günüm oluyor etkisi geçmiş midir sizce test yapmalı mıyım
perşembe kan testi wercem günüme daha çok var şubat 8de yapıldı aşılamam 2 haftaya belli oluyomuş, çok merak ediyorm inşallah tutmuşturCanım asilamadan sonra 14. Gunde idrarda çıkar ama yarın kan versen onda da çıkar muhtemelen ama bence gününü bekle :)
Aynen perşembe ideal bence de ama sana tavsiyem kendini çok dinlemeperşembe kan testi wercem günüme daha çok var şubat 8de yapıldı aşılamam 2 haftaya belli oluyomuş, çok merak ediyorm inşallah tutmuştur
inşallah inşallah , kendimi dinlememk biraz zor ya 1.5 senedir istiyorz dört gözle bekliyoruz. İnşallah üzülmeyiz kavuşuruz bebegimizeAynen perşembe ideal bence de ama sana tavsiyem kendini çok dinlemeinşallah güzel haberlerini alırız
Tebrik ederim gözünüz aydın Allah tamamına erdirir inşaAllah :)Kizlar 20 ocak adet oldum femaraya basladim 5 inci gunu 30 odat ovitrelle oldum ve bu gun yani 18 subat hamile oldugumu ogrendim degerim 1003 coj sukur rabbim hepinize nasip etsin cok guzel bi duyguymus
İnşaAllah güzel haber alırsınız Perşembe günüinşallah inşallah , kendimi dinlememk biraz zor ya 1.5 senedir istiyorz dört gözle bekliyoruz. İnşallah üzülmeyiz kavuşuruz bebegimize
Gözün aydin canim darısı bize inşallah :)Kizlar 20 ocak adet oldum femaraya basladim 5 inci gunu 30 odat ovitrelle oldum ve bu gun yani 18 subat hamile oldugumu ogrendim degerim 1003 coj sukur rabbim hepinize nasip etsin cok guzel bi duyguymus
rabbim size bagışlasn inşallah bizede dua edinKizlar 20 ocak adet oldum femaraya basladim 5 inci gunu 30 odat ovitrelle oldum ve bu gun yani 18 subat hamile oldugumu ogrendim degerim 1003 coj sukur rabbim hepinize nasip etsin cok guzel bi duyguymus
inşallah rabbim isteyen herkese versin, aratmasın inşallahİnşaAllah güzel haber alırsınız Perşembe günü
Bilmiyordum teşekkür ederim şimdi doktordan çıktım femara biteli 4 gün olmuştu tam zamanı ilşkinin dedi yumurtalar ideal dedi bakalım yrn olacak inşallah... bu sefer iğne vermedi...Gobekten daha etkili olduğunu söylüyorlar
Canoş ama iğne wurcam falan demedi bana iğneyi ordan mı werecekki ben bişey anlamadım ya hem ben ücretsiz bakılıyorum hastane personeli olduğumuz için ama iğneye alır mı bilmyrum normalde her gidilimde 122 liraya yatırmam gerekiyo kafam karıştı şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?