- 1 Şubat 2018
- 101
- 88
- 48
- 40
- Konu Sahibi Comebaby20
-
Çok geçmiş olsun canım aynen öyle rabbim isteyince her türlü oluyor... ama sen artık düşünme çok sevindim çok şükür beklemişsin zaten baya... inşallah isteyen herkesin başına...çok teşekkür ederimBen 2014 yılından beri pko hastasıyım aralık ayında yine adet göremedim ilaç ile kanama sağladık o sırada doktorum ile tanıştım ve bu ilaçtan bahsetti açıkçası hiç ümitli değildim kullanırken ayrıca çatlatma iğnesi bende çok kötü etki etti karın ağrısı vs ama olmuş dediğim gibi beklemiyordum ama allah yazdıysa oluyor bu ilacı kullanıp 100 kadından 20 is hamile kalıyormuş doktorum öyle söylemişti allah işte bende ondan biri oldum işallah sende olacaksın
Ya 2 3 gun once yapmistim agrim evet var nornal adetimden farkli gibi bu ayki pazartesi cagirdi doktorum bakalim ne yapacağizCanım test yapmış miydin? Ağrı oldu mu? Kimyasal gebelik olabilir mi?
Hayırlısı olsun canim inşallah önemli bir şey yokturYa 2 3 gun once yapmistim agrim evet var nornal adetimden farkli gibi bu ayki pazartesi cagirdi doktorum bakalim ne yapacağiz
Kuzu beş gün kullancam ikisi gitti bugün üçüncü güne başlyruz bende iğne diye düşünüyorum sanırım mart anneleri adlı yeni bi topik lazım bizeCanım rahim filmi adet biter bitmez yapılıyor. Bi de rahim filmi olsa bahsederdi. Yumurta takibi için çağırmıştir. Kaç gün iceceksin ilacı?
Çok teşekkür ederim insallahHayırlısı olsun canim inşallah önemli bir şey yoktur
İnşallah canim daha önce başka şeyler denedin mi? Pko mu var sende deMerhaba kızlar forumda yeniyim mesajlarınızı okudum bende salı günü başladım femara içmeye inşaAllah martta güzel haberler alırız
Naptin canim doktora gittin kanaman ne durumdaÇok teşekkür ederim insallah
Canım benim reglime var daha ama olmadı gözüyle bakıyorum. Sen aç istersen yeni topic biz gelirizKuzu beş gün kullancam ikisi gitti bugün üçüncü güne başlyruz bende iğne diye düşünüyorum sanırım mart anneleri adlı yeni bi topik lazım bizerabbim bu ay hayırlısıyla hepimize nasip eder inşallah
Canım benim reglime var daha ama olmadı gözüyle bakıyorum. Sen aç istersen yeni topic biz geliriz
Pazartesi gidicem doktora canim ama normale döndü bugunNaptin canim doktora gittin kanaman ne durumda
9 aydır olmadı pko yok bende ilk defa kullanmaya başladım femaraİnşallah canim daha önce başka şeyler denedin mi? Pko mu var sende de
Siz ne kadar süredir istiyordunuz Eşimin sperm kaliteside artması için de progeny amitamin verdiİnşallah canim daha önce başka şeyler denedin mi? Pko mu var sende de
26 yaş canımYaş kaç Hatice ben şuan urfadayım ama yakında tayin olacam... inşallah bu son olur...
Ben çok üçün zamandır deniyorum. Yaklaşık 3 yıl oldu malesefSiz ne kadar süredir istiyordunuz Eşimin sperm kaliteside artması için de progeny amitamin verdi
Keşke öyle bir sürpriz olsa ama hiç sanmıyorum kuzumDur bakalım inşallah tutmuştur şubat annemiz sen olursun sonrada topiği açarım :))
Umutsuz olma rabbim çoook büyük umut kesilmezKeşke öyle bir sürpriz olsa ama hiç sanmıyorum kuzum
Benim kuzenime imkansız demişti doktorlar oldu şimdi 3 yasına girecek kızı umudunu yitirme inşaAllah marta hamile girersin femara kacıncı kullanışın peki?Ben çok üçün zamandır deniyorum. Yaklaşık 3 yıl oldu malesef
2. Kullandım regl bekliyorum. Sonra 3. Kullanacagim işte bu femaraya baya umut bağladım özellikle de bu ay hayal kırıklığı oldu benim için.A
Benim kuzenime imkansız demişti doktorlar oldu şimdi 3 yasına girecek kızı umudunu yitirme inşaAllah marta hamile girersin femara kacıncı kullanışın peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?