- Konu Sahibi Nurumcan94
- #1.101
tam gününü bilemiyoruz canm ama 18. 19.yada 20.günüFemara kullandıktan sonra kaçıncı gün çatlamış yumurtan canım bide kaç mm olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tam gününü bilemiyoruz canm ama 18. 19.yada 20.günüFemara kullandıktan sonra kaçıncı gün çatlamış yumurtan canım bide kaç mm olmuş
Peki kaç mm olmuş canım inşallah hayırlı haberler alırız bu ay femarayı vesile kılar Rabbim inşallahtam gününü bilemiyoruz canm ama 18. 19.yada 20.günü
Adetin ilk gününden itibaren mi sayıyorsun canım öyle mi 18 19 yada 20.günleri yoksa femarayı kullandığın günden itibaren mitam gününü bilemiyoruz canm ama 18. 19.yada 20.günü
Tamam canım benim inşallah hayırlı haberler alırızAdetin ilk gününden sayıyorum cnm.mm söylemedi çatlamıştı zaten
Tam 10 ekim de silik çizgiyle öğrendim kan testin de 11 çıkmıştıPeki canım hamileliğini ayın kaçında öğrenmiş oldun
Tamam canım çok saolTam 10 ekim de silik çizgiyle öğrendim kan testin de 11 çıkmıştı
Niye streslisinBugun ilişkiye girin dedıde bn bugun cok gergn ve stresliydim ya tutacagı varsada tutmaz
Niye streslisin[/QUOTE bilmiyorm ki
Hayırlı haberler alacağımız bi ay olur inşallahBilmiyorm ki cnm ya
İnşallah sen ne durumdasın kullandınmı femeraHayırlı haberler alacağımız bi ay olur inşallah
Kullandım canım ama doktor kontrolüne gidemedim bu yüzden yumurtalar büyüdü mü büyümedi mi bilmiyorumİnşallah sen ne durumdasın kullandınmı femera
Hayır canım karşılamıyor 115 tl bi fiyatı var ama bacı eczacılar 100 e veriyorKızlar femerayı devlet karşılıyor mu
Anldm kuzum 13 ay oldu iki kere klomen kullandım sonra ara verdim 4 ay ovu testleriyle denedim ama yıne olmadı doktoruma gittim femera kullan bu ay da olmazsa aşılamaya geceriz dedi napacagımı şaşırdım kullanıp hamile kalan var moHayır canım karşılamıyor 115 tl bi fiyatı var ama bacı eczacılar 100 e veriyor
Canım bende ilk defa bu ay kullandım ama doktor takibine gidemedim bilmiyorum sonuç ne olur ama Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallahAnldm kuzum 13 ay oldu iki kere klomen kullandım sonra ara verdim 4 ay ovu testleriyle denedim ama yıne olmadı doktoruma gittim femera kullan bu ay da olmazsa aşılamaya geceriz dedi napacagımı şaşırdım kullanıp hamile kalan var mo
İnş kuzum yaaCanım bende ilk defa bu ay kullandım ama doktor takibine gidemedim bilmiyorum sonuç ne olur ama Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah
Bilen yokmu ?Kızlar bnm yumurtam catlayalı 6 gün oluyor .sol taraftaki çatladı . Biraz yürüyünce agrıyor sol tarafım neden acaba