- 30 Kasım 2016
- 946
- 680
- Konu Sahibi Nurumcan94
Allah razı olsun tşk ederim cnm. 25 aydir evliyim 22 aydır bebek istiyoruzKuzum senin insallahh igneler le gelişir yumosun kaç yıllık evlisin ne kadardır istiyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun tşk ederim cnm. 25 aydir evliyim 22 aydır bebek istiyoruzKuzum senin insallahh igneler le gelişir yumosun kaç yıllık evlisin ne kadardır istiyosun
İnofolic combi recetesiz alabilir miyim peki bu ay olmazsa gelecek ay deneyeyimBenimde klomenle öyle oluyodu döllenme gerçekleşmiyordu sende de pco varsa glifor inofolic combi kullan canım tavsiye ederm hayıt denediniz mi kızlar
Kismet umarim en kisa zamanda istegin olur.Benim hiç olmadı 6 mm vardı onuda göremedi sonradan
Evet canım alabilirsin 32 tl gibi bi ücreti vr gerçekten memnun kalırsın.İnofolic combi recetesiz alabilir miyim peki bu ay olmazsa gelecek ay deneyeyim
Tmm gelecek ay alacagim inşallahEvet canım alabilirsin 32 tl gibi bi ücreti vr gerçekten memnun kalırsın.
BEN 38 TL YE ALIYORUMTmm gelecek ay alacagim inşallah
Allahım hayirli zamanda sağlıklı bebisler versin isteyen herkese insallahhAllah razı olsun tşk ederim cnm. 25 aydir evliyim 22 aydır bebek istiyoruz
Dun catlatma ignesi oldum. Bugun alip kullansam mi?BEN 38 TL YE ALIYORUM
PKO VAR MI CNM SENDEDun catlatma ignesi oldum. Bugun alip kullansam mi?
Yok canim adetin ilk gününden itibaren başlasan etkılı olur amaç kaliteli yum oluşmasıDun catlatma ignesi oldum. Bugun alip kullansam mi?
Valla bende bilmiyorum. İki doktora gittim. İlki yumurtalarinda kucuk kistler inci gibi dizilmis pko olabilir dedi hormon tahliline gore bakacaz dedi. Tahliller normal cikti. Pko yok dedi. İkinci doktor hic var yok gibi birsey demedi. Ama bence var yumurtalikta kistin olmasi pko teshisi icin yeterliymis galibaPKO VAR MI CNM SENDE
O zaman adet olunca alayim. İnsallah tabi adet olmam daYok canim adetin ilk gününden itibaren başlasan etkılı olur amaç kaliteli yum oluşması
İnşallah canım gerek kalmazO zaman adet olunca alayim. İnsallah tabi adet olmam da
Merhaba canm tedaviye yeni mi basliyosun problem ne kc aydır deniyosunKızlar merhaba bende yarın başlıcam şns fameraya bakalım sonuç ne olacak
Benim 1 kızım var 1 senedir cocuk istiyoruz olmadı sureci biraz daha hızlandırmak için verdi doktorumMerhaba canm tedaviye yeni mi basliyosun problem ne kc aydır deniyosun
Anladm canimm hayirlisiyla insallahh vesile olur güzel haberler verirsin bize kontrole gidince kaç yum olmuş haber verirsin bizeBenim 1 kızım var 1 senedir cocuk istiyoruz olmadı sureci biraz daha hızlandırmak için verdi doktorum
Veririm canım artıkın bende burdayımAnladm canimm hayirlisiyla insallahh vesile olur güzel haberler verirsin bize kontrole gidince kaç yum olmuş haber verirsin bize