- 16 Kasım 2016
- 5.878
- 9.602
- Konu Sahibi Nurumcan94
Ateş ölçmedim ama bndede artıyo gibi sanki :)
Progesteron yükselince ateş de yükseliyor. Kesin çatlama olmuştur inşallah döllenir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ateş ölçmedim ama bndede artıyo gibi sanki :)
En erken 13. Gün idrar 12.gun kan verebilirsin canım ondan önce yaparsan iğne içindeki HCG hormonu seni yanıltabilir. İnşallah tutar kuzum senin için de dua edicem :)
aynen canım bir gün var aramızda öyleyse dediğin gibi hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canımEvet canım ama bana aynı gün öğlen vurdurdu iğneyi cuma da çatladı. Ben aynı zamanda ateş de olctugum için eminim :) hakkımızda hayırlısı olsun canım :)
inşallah canım rabbim nasip etmiştir inşallahKuzu bendede sancı oldu birde ben ateş ölçmedim ama eşim dedi sanki ateşin war diye bnde hissediyo gibiyim yanıyrum resmen ki geceleri üşürdüm yani ay inşallah aynı ay olur hepimizinde :)
N Nurumcan94 bekliyoruz bakalım hiç belirti falan da yok erkendir warsada belirti için heralde kuzu :)inşallah canım rabbim nasip etmiştir inşallah
Merakla bekliyoruz kuzum hayirli haberlerinizi :))Amin canım benim inşallah ..
N Nurumcan94 bekliyoruz bakalım hiç belirti falan da yok erkendir warsada belirti için heralde kuzu :)
Ya yoksa :))Merakla bekliyoruz kuzum hayirli haberlerinizi :))
Nasıp kısmet canım ya insallah seninledir meleğin :) Rabbim.ne gösterecek bakalimYa yoksa :))
Aynen öyle inşallah gelmiştir rabbim ol deyiwermiştir inşallah :))Nasıp kısmet canım ya insallah seninledir meleğin :) Rabbim.ne gösterecek bakalim
Yok canım bende hiç bir belirti yok bu ay pek umudum da yok sanki canım ondan hiç belirti hissetmiyorum galibaKızlar belirti yaşıyonuz mu benim sağ kasığım ve belimin sağ tarafı ağrıyo midem bulanmıyo ama basınç war sanki :)) ne diyosunuz ??
Saol canum benumm çok şükür oldu Rabbim nasip etti önemli olan bundan sonrası inşallah hayirla sağlıkla ilerler dualarını esirgeme :) Rabbim isteyen herkese versin çok zor gerçekten yaşamayan anlamaz kimsenin hiçbir ananın kucağı boş kalmasın insallahh canumm yaa 15 aydır hep negatif sonuç alınca insan bi afalliyo ama çok muhteşem bı duyguymuş Rabbimm sana ve isteyen herkese nasip etsin aminnn.. İnşallah bi daha ki hamileliginde sağlıkla ilerlesin canumm dua et ilişkiye dikkat et meleğin gelir sana çünkü hamile kalabiliyosun bu çok güzel bişey :))
Aynen canimm darısı sizlere olsun insallahh. Insallahh yumoslar gelişir buyur ve minnoşun döllenir benim problem pcoydu hiç anne olamicam sanarsın elhamdulillah bu duyguyu tattirana:))şükürler olsun..BAK YAZAN YOK MU YOK MU DİYE DİYE HAMİLESİN SUA N BENDE KULLANIYORUM YARIN DR GİDİCEM BAKALIM NE OLCAK SENİN PROBLEMİN NEYDİ PEKİ?
Canimm hamis misinnnnnnAmin...Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş cnm. Sorunun neydi cnm senin bende pko var 21 aydır bebek istiyoruz
ÇOK ŞKÜR SEN SEVİNDİN İNŞ DARISI BİZE OLURAynen canimm darısı sizlere olsun insallahh. Insallahh yumoslar gelişir buyur ve minnoşun döllenir benim problem pcoydu hiç anne olamicam sanarsın elhamdulillah bu duyguyu tattirana:))şükürler olsun..
Allah gönlüne göre versin canum Rabbim hepimuzun yüzünü güldürsun insallahh..ÇOK ŞKÜR SEN SEVİNDİN İNŞ DARISI BİZE OLUR
BENİM SAĞ TÜP TIKALIYDI ENFESKSİYON DAN DOLAYI TÜPÜ ALDILAR BİRDE RAHİMDE POLİP VARDI ODA ALINDI ŞİMDİ
BANA FEMERA VERDİ BAKALIM NE OLCAK YARIN KONTROLÜM VAR...DOKTOR NE DCEK
Çok şükür canım Rabbim nasip ettiCanimm hamis misinnnnnn
Oyy masallahh çok sevindim hiç söylemiyosun daaaÇok şükür canım Rabbim nasip etti