3. hafta test yaptığında negatif çıkmış ama arada adet olmadı söylemedi öyle bişey. yani 5. haftada çıkmamış sen daha adetin 32. günündesin dimi?
ben artık saldım açıkçası. 1 yıldır deniyorum olmayınca eşim 10. ayda dr gitti. sperm sayısı 1 mio altındaydı bol lökosit vardı ve 3. derece varikosledi hemen ameliyat dedi. ameliyattan önce antibiyotik verdi 10 gün kullandı ama bu sürede biz keçiboynuzu küründen tut aktardan alınan macun ve ceviz badem incir havuç avokado herşeyi yedik. sonraki testte sayı 42 mio hız %50 çıktı. bu sefer geçen ay benim 2 yumurtam çatlamadı bu ay dr.un çok beğendiği 2 yumurtam vardı ama eşimin işi nedeniyle deneyemedik. açıkçası bütün bunlarda bi hayır vardır. elimizden geleni yapıyoruz. yumurtlamadan önce sonra bunlara takılmayacam artık. olacaksa oluyor. haftasonu hemşire olan komşumla bu konuyu konuştum. 8 yıl çocukları olmamış, eşinde sperm sayısı az kendisinde de yumurta rezerv ve kalitesi düşük. 3 kez tüp bebek denemiş. olmayınca bırakmış ve 2 ay sonra hamile kalmış. nasıl kafada bitiriliyor bilmiyorum ama elimden geldiğince az takvime bakıyorum ve aklıma geldikçe olacaksa olur diyip hayaller kurmuyorum. çook uzun oldu