- 17 Ocak 2018
- 1.730
- 3.065
- Konu Sahibi Nurumcan94
- #2.081
Hiç kullanmadım benim doktor femaracı :)klomen kullandınmı sen canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç kullanmadım benim doktor femaracı :)klomen kullandınmı sen canım
Rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah canım
Ayy benim de 16 ay oldu yetti gari :)Benim 16 ay oldu.. 2 ay klomen kullandım 3 aydır da femara kullanıyorum
Amiiinnn inşallah
Rahim filmi çektirdinizmi peki canımAyy benim de 16 ay oldu yetti gari :)
Ayy benim de 16 ay oldu yetti gari :)
Rahim filmi çektirdinizmi peki canım
Aynen hatırlıyorum 40 günden falan bahsediyordun normalde.. femara bende 30 günü geçirmedi hiç sende de öyle. bugün de 31. Günse valla iyi duruyon tebrik ettim :):)Söyledim geçen ay 20 mm yumurtan zaten kendi kendine çatlar bu dedi ısrarla vermiyor yani.. evet adetlerim geç oluyor ama bu ilaç iyi gelmişti ya hatırlarsan ilk ay adet olduğuma üzülememiştim bile 29 günde oldum diye sevinmiştim
Ben de çektirdim sıkıntı yoktuRahim filmi çektirdinizmi peki canım
Çektirdim ben hatta ameliyat bile oldum
çok şükür iyi bari Benim 2. denemem sizce bu ay çektirsemmi kızlarBen de çektirdim sıkıntı yoktu
ne amelyatı canımÇektirdim ben hatta ameliyat bile oldum
2 aydır mı deniyorsun canım çok erken bencdçok şükür iyi bari Benim 2. denemem sizce bu ay çektirsemmi kızlar
ama canım başta tutmayan sonrada tutmaz ne varsa baştan önlem alıyim diyorum2 aydır mı deniyorsun canım çok erken bencd
Aynen hatırlıyorum 40 günden falan bahsediyordun normalde.. femara bende 30 günü geçirmedi hiç sende de öyle. bugün de 31. Günse valla iyi duruyon tebrik ettim :):)
çok şükür iyi bari Benim 2. denemem sizce bu ay çektirsemmi kızlar
ne amelyatı canım
peki canımKız iki ayda hemen çektirilir mi o az daha bekle
Rabbim şifa versin inşallah canım tez zamanda olurRahim şeklimde sorun vardı canım kalp rahim ve rahimde perde onlar temizlendi ameliyatın da 5.ayındayım
Neyse boşver yapma zaten bir kaç gün daha bekle erken test yapmak aşırı sinir bozucu. Adet olcakmışsın gibi bekle hayat sana bi sürpriz yapar belkiAslında durmazdım ama işte ovulasyon silik çıktı birde ilk ay 29 ikinci ay 30 günde adet olduğum için belki bu ay da 31 günde olacağımdır diye düşündüm gerçi ovulasyon az daha koyu çıksa beni kimse tutamazdı o ayrı .. moralimi bozan ovu oldu
Neyse boşver yapma zaten bir kaç gün daha bekle erken test yapmak aşırı sinir bozucu. Adet olcakmışsın gibi bekle hayat sana bi sürpriz yapar belki
Rabbim şifa versin inşallah canım tez zamanda olur