- 9 Temmuz 2022
- 73
- 20
- 30
-
- Konu Sahibi Piraye2612
Teşekkür ederim cevabınız içinMerhaba canım ben 3 kez femara kullandım ama hiç adet süremde uzama olmadı o yüzden femara sebep olmuştur diyemem
Evet canım 2 kere kimyasal olduTeşekkür ederim cevabınız içinpeki femara dan sonra gebelik elde edebildinizmi
tedavi olarak ne görüyorsunuz acaba şimdi aşılamamı yada gonal f kullandınızmıEvet canım 2 kere kimyasal olduşu an başka bir tedavi görüyorum
Ben direk tüp bebeğe başlamayı düşündüm ama doktorum tüp bebek öncesi lenfosit aşısını önerdi 3 doz yapılan bir aşı 1.dozu geçtiğimiz ay oldum bu ay ki reglim ile son kez elimde 10 adet femara kaldığı için çatlatma iğnesi ile deniceztedavi olarak ne görüyorsunuz acaba şimdi aşılamamı yada gonal f kullandınızmı
hayırlısı inş tüp bebek düşünenlerin çoğu tüp bebeğe gidecekleri ay gebe kalıyorlar seninde öyle olur bunlar vesile olur inş :) reglin ne zamanBen direk tüp bebeğe başlamayı düşündüm ama doktorum tüp bebek öncesi lenfosit aşısını önerdi 3 doz yapılan bir aşı 1.dozu geçtiğimiz ay oldum bu ay ki reglim ile son kez elimde 10 adet femara kaldığı için çatlatma iğnesi ile denicez
Yumurtalama 1 Kasımdı canım ovülasyona göre 15 Kasım takvim programına göre 18 Kasımhayırlısı inş tüp bebek düşünenlerin çoğu tüp bebeğe gidecekleri ay gebe kalıyorlar seninde öyle olur bunlar vesile olur inş :) reglin ne zaman
benimde aynı 15 kasım regl günüm bakalım inş olmazyız :)Yumurtalama 1 Kasımdı canım ovülasyona göre 15 Kasım takvim programına göre 18 Kasımbeklemedeyim şu an
İnşallah kuzumbenimde aynı 15 kasım regl günüm bakalım inş olmazyız :)
evet ben femera kullandım ama hiç ümidim yok içimden öle hissediyorumİnşallah kuzumsen femara mı kullanmıştın?
Çatlatma iğnesi oldun mu?evet ben femera kullandım ama hiç ümidim yok içimden öle hissediyorum
evet oldum ama kontrolde istediğim boyutta değil yumurtalar yarın yaptır iğneyi dedi tekrar kontrole çağırmadı anlamadım ayın 1inde yaptırdım iğneyiÇatlatma iğnesi oldun mu?
Genelde doktorlar 18-20 mm arası olduğunda iğne yaptırıyorlar, seninki 16-17 mm ise doktor bir gün sonra yaptır demiş olabilir canım. Sen yarın gebelik testi yap ilk idrar ile iğne etkisi genelde 10.gün geçer 12.günde hamilelik belli olurevet oldum ama kontrolde istediğim boyutta değil yumurtalar yarın yaptır iğneyi dedi tekrar kontrole çağırmadı anlamadım ayın 1inde yaptırdım iğneyi
hep adete 2,3 gün kala yapardım test ama bu defa yapasım yok salı olmazsam kan veririm hiç hevesim yokGenelde doktorlar 18-20 mm arası olduğunda iğne yaptırıyorlar, seninki 16-17 mm ise doktor bir gün sonra yaptır demiş olabilir canım. Sen yarın gebelik testi yap ilk idrar ile iğne etkisi genelde 10.gün geçer 12.günde hamilelik belli olur
İnşallah çift çizgiyi görürsün canımhep adete 2,3 gün kala yapardım test ama bu defa yapasım yok salı olmazsam kan veririm hiç hevesim yok
ay inşallah hepimizzzzzzzz görürüzİnşallah çift çizgiyi görürsün canım
İnşallah kuzumay inşallah hepimizzzzzzzz görürüz