- Konu Sahibi selinaagca
Evet ben su an yaptim silik ciktihatta daha önce hic bu kadar silik cikmamisti pcos oldugu icin bende ovulasyon testlerim hep koyu cikardi ayirt etmek zor olurduama iğnenin etkisi geçmiş midir ki ondan emin değilimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ben su an yaptim silik ciktihatta daha önce hic bu kadar silik cikmamisti pcos oldugu icin bende ovulasyon testlerim hep koyu cikardi ayirt etmek zor olurduama iğnenin etkisi geçmiş midir ki ondan emin değilimm
benimde soldaydı ve iğneden sonraki gün şişkinlik baskı hafif agrı vardı sanırım o gün çatladı bugün 3 günüm. ama bende dünden beri halsizlik başladı sanırım iğne etkisicanım ilk gun olmadı bende ertesi gün ve sonraki gün totalde iğne sonrası 2 gun ağrı oldu çatlama ağrısıydı hissettim yani o bölgede baskı hissi benım soldaydı yumurtalarım sol tarafım ağrıdı
sizin erken başlamış agrı demekki o gün çatladı inş degerlendirmişsinizdirBenim vurunduktan 3-4 saat sonra ağrım başladı ikinci günü akşam rahatladi kasılma gibi ağrılar giriyordu
Regl olacaginiz zaman ovulasyon da koyu cikarsa gebelik olabilir deniyor. Benim bu ay reglim 1 gun gecikti ve ovukasyonim bildiginiz pik cikti aha dedim sanki var o zaman. Ama regl oldum. Ona da cok umutlanmamak lazim sanki gebelik testinde pozitif gormek en net sonuc..Ben forumda her belirtiyi okuyunca 5 dk sonra onu hissediyorum sanki :)) Az öncede hafif mide eksimesi hissettim. Yani çünkü bir sey hissetmem gerekiyormus gibi geliyor Bende ovulasyon testi var onunla nasil anliyorlar. Koyu cikinca yumurtlama dönemi degilse gebelik mi olabilir diyorlar onu anlamadim
aaaa regl öncesi pozitif çıktıgını hiç duymamıştım . paylaşmanız iyi oldu ovulasyonla hareket etmemek lazım demek kiRegl olacaginiz zaman ovulasyon da koyu cikarsa gebelik olabilir deniyor. Benim bu ay reglim 1 gun gecikti ve ovukasyonim bildiginiz pik cikti aha dedim sanki var o zaman. Ama regl oldum. Ona da cok umutlanmamak lazim sanki gebelik testinde pozitif gormek en net sonuc..
o zaman iğnenın etkisi geçmiş kuzum , benım bir kaç saattir kasık ağrım basladı regl ağrısı gibi tuhaf bir ağrı anlamadımEvet ben su an yaptim silik ciktihatta daha önce hic bu kadar silik cikmamisti pcos oldugu icin bende ovulasyon testlerim hep koyu cikardi ayirt etmek zor olurdu
Evet maalesef ozellikle regle 1 hafta kala kafayi siyiriyoruz, belirti ariyoruz, ihtima ariyoruz ben bu ay oyleydim ovulasyon da pik cikti umutlandim ama daha buyuk hayal kirikligi oldu. O yuzden en net sonuc gebelik testinde cizgi gormek artik benim icin.aaaa regl öncesi pozitif çıktıgını hiç duymamıştım . paylaşmanız iyi oldu ovulasyonla hareket etmemek lazım demek ki
Sana merakımdan benimde yapasım geldiEvet ben su an yaptim silik ciktihatta daha önce hic bu kadar silik cikmamisti pcos oldugu icin bende ovulasyon testlerim hep koyu cikardi ayirt etmek zor olurdu
Siz yeni mi regl oldunuz ??Evet maalesef ozellikle regle 1 hafta kala kafayi siyiriyoruz, belirti ariyoruz, ihtima ariyoruz ben bu ay oyleydim ovulasyon da pik cikti umutlandim ama daha buyuk hayal kirikligi oldu. O yuzden en net sonuc gebelik testinde cizgi gormek artik benim icin.
Evet 6 Gun olduSiz yeni mi regl oldunuz ??
Ay yaparsan söyle merak ettim çok bir fikir vermiyor galiba ama olsunSana merakımdan benimde yapasım geldi
Rabbim en kısa sürede sağlıkla bebişinizi nasip etsin inşallah size .. bize de :))Evet 6 Gun oldu
valla öğle aramda dısarı cıktım alacaktım sonra vazgeçtim almadım yaa ama yaparsam yazıcamAy yaparsan söyle merak ettim çok bir fikir vermiyor galiba ama olsun
bu oluyor bu arada ben iğneden sonra 3 gun sersem gibiydim sürekli uyudumbenimde soldaydı ve iğneden sonraki gün şişkinlik baskı hafif agrı vardı sanırım o gün çatladı bugün 3 günüm. ama bende dünden beri halsizlik başladı sanırım iğne etkisi
İnşallah umuyorum ki.. :) hepimizeRabbim en kısa sürede sağlıkla bebişinizi nasip etsin inşallah size .. bize de :))
gossip gelen kutuna bak D:Ay yaparsan söyle merak ettim çok bir fikir vermiyor galiba ama olsun
bende öyleyim dünden beri senin kaçıncı günün canımbu oluyor bu arada ben iğneden sonra 3 gun sersem gibiydim sürekli uyudum
aramızda 3 gün var canım sen daha cabuk öğreneceksiniğneden sonraki 6.günüm
İnşallah hepimiz güzel haberleri birbirimize buradan veririzzaramızda 3 gün var canım sen daha cabuk öğreneceksin