Hadi bakalım canım hayırlısıHayirli olsun ins. Olumlu sonuc aliriz. Ben de 2. Femara girisimime basladim
merhaba kızlarr. 4 senedir spral kullanıyodum 2019 8 kasımda çıkarttırdım. bir kaç ay önce doktorum pco olduğumu söyledi. kaç aydır uğraşıyorum ama henüz pozitifi göremedim. bu ay soğan kürüne başladım. 14 nisanda kontrole gittim reglinin 4. günü femara verdi ve dün gittiğimde de 1 tane yumurtamın oluştuğunu söyledi. dün akşam 6 da çatlatma iğnesi vuruldum. 4 gündür de ovulasyon testi yapıyordum ama hep silik çıkıyordu bugün yaptığım baya belirginleşti. ben pek anlayamadım ya şimdi yumurta çatlamış mı oluyo yan. anlayanlar bana yardımcı olabılırmi lütfennnnn.
ovülasyon testlerimi de ekliyorum kızlar lütfen yardım bekliyorum ne yapıcam şimdi.
4 numara bugün yaptığımm
Tesekkur ederimmmBütünü değerlendirmeniz gerekiyor iki koyu kırmızı çizgi yumurtlama gününüzün bugün olduğunu gösteriyor. Bol şans
Merhaba, kac gün sürdü üstüne görme ve rengi nasıldı, ben de şüpheleniyorum da 5 gün süren adet sürem 2 günde tamamen bitti, 1 bucuk gün sonra lekelenme seklındeydı, normalde ilk 3 gün yogun olur 4. ve 5. gunler leke leke gelırAmin canım çok teşekkür ederim üstüne görme yaşadım adet günü o yüzden bu ay da olmadı demiştim ama arkası gelmeyince umutlandım ve güzel haberi aldık. Darısı isteyen herkese olsun inşallah
Yaa canım ben de doktoruma gidemedim virüsten dolayı ilk kullanımda adet bitiminden sonra hemen kullandım devamını ne zaman kullanmam lazım bir bilgin var mıMrb herkese...Bende bu ay ilk defa femara kullananlardanım. Umutsuzum ama umarım olur.
Onu hiç bilmiyorum canım. Çünkü bende ilk kez kullandım. Ama adetin 3.günü başladım ben kullanmaya. Sen neden bitince başladın acaba.Yaa canım ben de doktoruma gidemedim virüsten dolayı ilk kullanımda adet bitiminden sonra hemen kullandım devamını ne zaman kullanmam lazım bir bilgin var mı
Merhabalar herkese bende bu ay femara kullandım adetin 3.gunu başladım 5gun devam ettim günde bir tane.benim adetlerim düzenlidir herzaman 23. gün adet olurdum bugun 27. günüm ve daha adet olmadım acaba bu ilac adet geciktirir mi? Çatlatma igensi vurmadım yumurtlamayı takip etmedim.benim adetlerim hiç bir zaman 27.gune kadar gitmemiştir.umutlanmakta istemiyorum hayal kırıklığı yaşamamak icin
Ben bir kez kullandim femera o ay ovrilette idi sanirim adi catlatma ignesi de oldum simdi ikizlerim 1 yasinda sukurler olsun Rabbim ins sana da isteyen herkese de nasip ederMerhaba. Ben yine femara kullaniyirum. Bu 3.denemem ins. Nasip olur hayirlisiyla. Catlatma ignesi ve ivulasyon testi doktorum vermemisti. Acaba konusup denesemmi catlatma ignesi?
Amin ins. Canim tesekkur ederim iyi dileklerin icin. Hem de ikizBen bir kez kullandim femera o ay ovrilette idi sanirim adi catlatma ignesi de oldum simdi ikizlerim 1 yasinda sukurler olsun Rabbim ins sana da isteyen herkese de nasip eder
Merhabalar süreciniz ne durumda bilgi verir misiniz bende adeti bekliyorum femara kullanmak icinBen de femara ya başlıyorum yarın nasıl olucak çok merak ediyorum pko var pko olan varmı hapı kullanan
Merhaba yarın kontrolüm var yumurta gelişmişse iğne yapılacağm inşallahMerhabalar süreciniz ne durumda bilgi verir misiniz bende adeti bekliyorum femara kullanmak icin
İnşallah hayırlı haberler alirsinizMerhaba yarın kontrolüm var yumurta gelişmişse iğne yapılacağm inşallah
1 hafta kullandım gunde bir sabah bir akşam 2.5 mg kullandım size nasıl verdiİnşallah hayırlı haberler alirsinizfemara kac gun hangi dozda nasil kullandiniz bahseder misiniz rica etsem