- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.076
Aynen yapmadı ben ovülasyon testleri yaptım onu da 2. Gönü yakaladım
Ya bu ovulasyon testlerine de inanasım gelmiyo artık aylardır deniyorum pik görüyorum ama Allah Ol demedikçe hepsi boş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen yapmadı ben ovülasyon testleri yaptım onu da 2. Gönü yakaladım
Aynen öyle biz 1 senedir uğraşıyorduk beni bundan önce bi kimyasal gebeliğimde oldu doktorlar sorun yok dediler ama istiyorduk doktorum bu ilacı verdi psikolojik olarakta rahatlattı beni çok şükür sonucu aldık içinizi ferah tutun rabbim istesin yeterYa bu ovulasyon testlerine de inanasım gelmiyo artık aylardır deniyorum pik görüyorum ama Allah Ol demedikçe hepsi boş
Aynen öyle biz 1 senedir uğraşıyorduk beni bundan önce bi kimyasal gebeliğimde oldu doktorlar sorun yok dediler ama istiyorduk doktorum bu ilacı verdi psikolojik olarakta rahatlattı beni çok şükür sonucu aldık içinizi ferah tutun rabbim istesin yeter
Hayirli ugurlu olsun. Ins. Tamamina erdirsin.Merhaba arkadaşlar bu ay femara ile hamile kaldım. 2. Kullanışımda hamile kaldım. Denemelere başladığımızdan tam 12 ay sonra hamile hakabildim.
Ben bu ay adet oldum sandım bi kaç damla lekelenmesen sonra kesildi 3 gün snra test yaptım ve pozitifi gördüm. Geçen ay da femara kullandım ve gecikme yaşamadım bence bir test yapmalısın baya süre geçmiş.Mrb konu ustunden biraz zaman gecmis ama benzer tecrubesi olan varsa paylasirsa cok sevinirim. Son adetimde femara kullandim ilk defa. Ve adetim bugun itibariyla 7 gun gecikmis durumda. Femara nin boyle 1 etkisi var mi yoksa gebelikle ilgili umitlenmeli miyim? Her an adet gorecekmisim gbi kasiklarimda agrilar var 10gundur. Eczaneyede gidip test almak istemiyorum malum karantina durumlari.
Amin canım çok teşekkür ederim üstüne görme yaşadım adet günü o yüzden bu ay da olmadı demiştim ama arkası gelmeyince umutlandım ve güzel haberi aldık. Darısı isteyen herkese olsun inşallahHayirli ugurlu olsun. Ins. Tamamina erdirsin.
Ay ins. Cnm cok heyecanliyim.Ben bu ay adet oldum sandım bi kaç damla lekelenmesen sonra kesildi 3 gün snra test yaptım ve pozitifi gördüm. Geçen ay da femara kullandım ve gecikme yaşamadım bence bir test yapmalısın baya süre geçmiş.
Bende her an adet olacakmış gibi hissediyordum hah geldi hah gelecek diye ama hamilelikte de agrılar olabiliyor.Ay ins. Cnm cok heyecanliyim.
Goguslerinde sizlama var mi pki bende hic yokBende her an adet olacakmış gibi hissediyordum hah geldi hah gelecek diye ama hamilelikte de agrılar olabiliyor.
Canim bana sorarsan hemen bi test alip yap bizde yillarca denedik olmadi femara kullandigim ilk ay Allah cok sukur hamile kaldim. Bence erteleme insallah hamilesindirMrb konu ustunden biraz zaman gecmis ama benzer tecrubesi olan varsa paylasirsa cok sevinirim. Son adetimde femara kullandim ilk defa. Ve adetim bugun itibariyla 7 gun gecikmis durumda. Femara nin boyle 1 etkisi var mi yoksa gebelikle ilgili umitlenmeli miyim? Her an adet gorecekmisim gbi kasiklarimda agrilar var 10gundur. Eczaneyede gidip test almak istemiyorum malum karantina durumlari.
Şu an 5+1 haftalık hamileyim adet döneminde ağırdı ama bugünlerde yok ama çok çok değil benim normalde de göğüslerim agrımazdı pek. Bir de herkesin belirtisi farklı oluyor kendininkiler başkaları ile karşılaştırma derim hemen test alıp yap bence deGoguslerinde sizlama var mi pki bende hic yok
Hele adetim 7 gün geçti diyorsun ben 3 gün geçtiğinde yaptım testi ve pozitifi gördüm kendine eziyet etme bence hemen bir test al varsa çıkar zaten inşallah vardır yoksa da kafandan atarsın bu fikri yoksa zaman geçmiyorGoguslerinde sizlama var mi pki bende hic yok
Guzel haberlerini bekliyoruz canim hayirlisiylaaEvet yarin 1 test aliyim ins. Iyi haberlerimi yazarim buraya.
Malesef bugun adet gordum . Hayirlisi 1dahaki sefere ins.Guzel haberlerini bekliyoruz canim hayirlisiylaa
Hayirlisiyla gelsin insallah canim onumuzdeki ayda olur moral bozmak yokkMalesef bugun adet gordum . Hayirlisi 1dahaki sefere ins.
Hayirli olsun ins. Olumlu sonuc aliriz. Ben de 2. Femara girisimime basladimMerhabalar kızlar,
Bende dün Femara ya başladım. İnşallah olur da size yazarım