Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yarın doktora gidicem canimİyi akşamlar kızlar yarın doktora gidicem bakalim ne yapicak ne dicek
Bende yarın doktora gidicem canim
Ultrasonla bakacak mi cnm yumurtan catladi mi ona bakilacaktir progesteron tahlilidirkızlar ben kan verdim geldim hiç bişey olmadı şuanlık öğleden sonra çıkacak sonuç hala ne için test yapıldığını anlamış değilim
Ultrasonla bakacak mi cnm yumurtan catladi mi ona bakilacaktir progesteron tahlilidir
Progesteron testine bakicaktir yumurtan catlamis mi diye..kacinci gunun bugun 21 falan mi
inisAllah guzel haberler verirsinKızlar doktordan geldim yumurtalıkların çatlamış ve beklicez geçikirse test yaparız hasta olursan 2.ci günü tekrar gel dedi bakalım nasip artık
inisAllah guzel haberler verirsin
Kızlarrr doktordan geliyorum baktı anlattım kan verdim hormon için 4 te ariycam ona göre femara al günde 1 tane 5 gün iç kızlar sizde femarayi 100 küsür lirayami aldniz devlet ödemiyormuş demekki çok iyi bir ilaç ki klomen gibi degil ha bide 5 gün kullan 10.gun gel dedi adetin 10.gunu heralde demi kızlar sizdemi öyle yaptnzz
Burda 110 tl canım alicam net bilgi ama dizede sorayim dedim canikombugun 3. Gun başlıycam işte adet 1. Gününden sayıp 10.gun gidilcek degilmi ilacın 10. Gunumu adetin 10. Gunumuevet canım devlet karşılamıyor ama şuan hastamısın peki hastaysan eğer başlıyorsun bugün birinci günün say 10cu gün doktora gidicen yumurtalıklarının gelişip gelişmediğine bakacak doktorununu aradığında genede net bir bilgi al ilacı ben 120 tl almıştım
Burda 110 tl canım alicam net bilgi ama dizede sorayim dedim canikombugun 3. Gun başlıycam işte adet 1. Gününden sayıp 10.gun gidilcek degilmi ilacın 10. Gunumu adetin 10. Gunumu