- 14 Aralık 2023
- 820
- 254
- 28
-
- Konu Sahibi kadingibikadiinnn
Benim amh değerim çok düşük ve erken menepoz var bende bile bir kere çatlatma denedik Salı günüde aşılama oldum yine kendiniz bilirsiniz doktorunuz daha iyi bilirMerhabalar biz 9 aydır gebelik deniyoruz Amh 1 bunun dışında bi sorun yok fsh 5 eşimde sperm hacmi düşük morfolojisi 9 fena değil doktor ikinizde üreme açısından orta derecedesiniz dedi bazı doktorlar Amh önemsemiyor hormonlara önem veriyor ama en son ki Dr miz 1 Amh a Beni tüp bebeğe yönlendirdi ben famera kullanmak istediğimi söyledim o da rezerv az dedi olmayabilir dedi ama alttan muayene de her iki yumurtamdan toplam 8 yumurta olduğunu söyledi bana etki eder mi ne dersiniz
Femera kullandınız mı peki benim ilk defa kullandım bu ay hayırlısı olsun inşallah olurBenim amh değerim çok düşük ve erken menepoz var bende bile bir kere çatlatma denedik Salı günüde aşılama oldum yine kendiniz bilirsiniz doktorunuz daha iyi bilir
Çatlatma iğnesi falan oldunuz muMerhabalar biz 9 aydır gebelik deniyoruz Amh 1 bunun dışında bi sorun yok fsh 5 eşimde sperm hacmi düşük morfolojisi 9 fena değil doktor ikinizde üreme açısından orta derecedesiniz dedi bazı doktorlar Amh önemsemiyor hormonlara önem veriyor ama en son ki Dr miz 1 Amh a Beni tüp bebeğe yönlendirdi ben famera kullanmak istediğimi söyledim o da rezerv az dedi olmayabilir dedi ama alttan muayene de her iki yumurtamdan toplam 8 yumurta olduğunu söyledi bana etki eder mi ne dersiniz
İnşallah iyi haberler alırsınız bende inşallahBenim amh değerim çok düşük ve erken menepoz var bende bile bir kere çatlatma denedik Salı günüde aşılama oldum yine kendiniz bilirsiniz doktorunuz daha iyi bilir
Hayır olmadım femera da 3. Günümdeyim henüz 27 sinde alttan usg ve 5 nisanda pogesteron bakılacakÇatlatma iğnesi falan oldunuz mu
Çatlama iğnesi ne zaman oluyor hekimimiz bundan bahsetmedi sanırım progesteron değerine göre karar verecekÇatlatma iğnesi falan oldunuz mu
Yumurtalar belirli bir büyüklüğe gelince oluyor. Mesela bazılari 18 mm bazıları 20 mm için yeterli diyor. Çünkü 36 saat sonra çatlıyormus ortalama.Çatlama iğnesi ne zaman oluyor hekimimiz bundan bahsetmedi sanırım progesteron değerine göre karar verecek
O zaman 27 sinde gittiğimde bana verebilir çatlatmayı bir de bişey diyeceğim biliyorsanız eğer Femera dozum 2 gün sonra bitiyor ve reglimde bitiyor ve doktorumuz 27 sinde gel demişti biz hangi günleri değerlendirebiliriz çatlatmadan sonra mı önce miYumurtalar belirli bir büyüklüğe gelince oluyor. Mesela bazılari 18 mm bazıları 20 mm için yeterli diyor. Çünkü 36 saat sonra çatlıyormus ortalama.
Doktorlar regl bittikten sonra gün aşırı ilişki öneriyor. Çatlatma iğnesi verirse doktorun sana şu saatte su tarihlerde ilişki olsun diyor. Ama çatlatma iğnesine kadar gün aşırı yani bir gün boş bir gün dolu olacak şekildeO zaman 27 sinde gittiğimde bana verebilir çatlatmayı bir de bişey diyeceğim biliyorsanız eğer Femera dozum 2 gün sonra bitiyor ve reglimde bitiyor ve doktorumuz 27 sinde gel demişti biz hangi günleri değerlendirebiliriz çatlatmadan sonra mı önce mi
Çok teşekkür ederimDoktorlar regl bittikten sonra gün aşırı ilişki öneriyor. Çatlatma iğnesi verirse doktorun sana şu saatte su tarihlerde ilişki olsun diyor. Ama çatlatma iğnesine kadar gün aşırı yani bir gün boş bir gün dolu olacak şekilde
Bişey daha soracağım benim Amh değerim sınırda bu tedaviyle sonuç alan bi tanıdığınız oldu muDoktorlar regl bittikten sonra gün aşırı ilişki öneriyor. Çatlatma iğnesi verirse doktorun sana şu saatte su tarihlerde ilişki olsun diyor. Ama çatlatma iğnesine kadar gün aşırı yani bir gün boş bir gün dolu olacak şekilde
İgeçen ay başka bir ilaç kullandım bu ay femara kullandım. Bu arada ne etki etmiyormuş anlamadım açıklarsan yardımcı olayımFemera kullandınız mı peki benim ilk defa kullandım bu ay hayırlısı olsun inşallah olurfolikül sayısı az olunca etki etmiyor vs dedi dr
Amh değeri düşük olunca Femera etki etmiyormuş benim 1 geldiİgeçen ay başka bir ilaç kullandım bu ay femara kullandım. Bu arada ne etki etmiyormuş anlamadım açıklarsan yardımcı olayım