- Konu Sahibi Papatyaa00
merhaba; çok sağol darısı sana isteyen herkese inşallah ben 5 yıldır evliyim.. bazı sebeplerden dolayı doğal yollarla korunuyorduk hiç ilaç falan almadım.. 1, 5 yıldır deniyoruz olmuyor iyi bir hastanede iyi bir doktora gittim bana sürekli sorun yok deyip yolladı son 1 yıldır da nereydese 2 ayda bir regl görüyordm sonra işin ehli harika bir doktora gittim tüp bebek yapan bir doktor dedim ki tüp bebek istiyorum. ultsaronla baktı sıkıntı yok dedi eşimden de test alındı. 1 hafta sonra gel rahim filmi çekicm dedi çektirdim polikistik over olduğumu öğrendim fazla yumurtam var ama gelişmiyor. femara yazdı 5 kullan gel dedi günde 2 tane kullandım o süre kanamam oldu 5 gün devam etti sonra dediki 3 gün ara ver bu kez 3 tane kullan belliki 2 tane yetmiyor 3 tane kullanınca tekrar kanamam oldu.ama sonra durdu ve 5 günü tamamladım. 5 er gün arayla kanda progestorn değerime baktılar bir yumurtam büyüdü, bu hafta 3 günde bir birliktelik olack dedi 5 gün sonra gel dedi gittiğimde yumurtam çatlamıştı :) çok şükür dediki umarım birliktelik olmuştur 24 kasımda regl olman lazım olmazsan test yap hamilesindir dün kan testi verdim 30 çıktı değerim şükürler olsun.. doktor çok önemli biraz uzun oldu kusura bakma ama aklındaki sorulara yanıt vermek istedim zor bir süreç çnküMerhaba liva, Allah analı babalı büyütsün arkadaşım,sağlıkla kucağınıza alın inşallah. bende gelecek ay femaraya başlamayı düşünüyorum süreçten bahsedebilirmisin rica etsem, birde neden femaraya başlattı doktor size